Black Friday fietsacties 2019

8 maanden geleden

Wij Nederlanders fietsen wat af. Op de e-bike, racefiets of gewoon op je stadsfiets. Maar een goede fiets met de juiste accessoires kunnen erg prijzig zijn. Behalve op Black Friday! Black Friday is de dag dat je kunt profiteren van hoge kortingen en super scherpe acties bij alle soorten (web)winkels! Van speelgoed tot de hipste apple watch; op deze dag worden er heel wat spectaculaire deals bekend gemaakt. Wil je een elektrische fiets of fietsaccessoires/-kleding kopen voor een zacht prijsje? Dan is Black Friday de perfecte dag om deze te scoren!

Black Friday: 30 november 2019

Black Friday valt dit jaar op 30 november. Zet deze dag met koeienletters in je agenda want de Black Friday acties wil je niet missen! Om het je makkelijk te maken zal de redactie van Elektrischefietsen.com de elektrische fiets acties tijdens Black Friday nauwlettend voor je in de gaten houden en op deze pagina plaatsen.

Waar vind ik de beste Black Friday fietsacties?

De kortingsdagen rondom Black Friday brengen nogal wat chaos met zich mee. In plaats van je te concentreren op een aantal winkels, is het efficiënter om voor jezelf een lijst met producten te maken om vervolgens de goedkoopste aanbieder te vinden. Ben je op zoek naar een elektrische fiets, een fietsaccessoires of bijvoorbeeld waterdichte fietskleding? Dan hoeft je alleen deze pagina in de gaten te houden om de beste Black Friday elektrische fiets acties te vinden! Je vindt deze producten en nog veel meer bij de volgende winkels:

Black FridayBlack Friday

Black Friday bij Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl heeft tijdens de Black Friday week extra hoge kortingen op voornamelijk e-bikes en andere soort fietsen. Bekijk de Black Friday acties per categorie:

Black Friday bij Wiggle

Wiggle is een online fiets retailer die al meer dan 10 jaar ervaring heeft in de online verkoop van fietsonderdelen en accessoires. Ze hebben een sterke passie voor wielrennen maar daarnaast ook een breed aanbod aan elektrische fietsen en goede kwaliteit fietsaccessoires.

Black Friday bij Internet-bikes

Internet-Bikes heeft mega hoge kortingen tijdens Black Friday! Kinderfietsen, omafietsen of fietsbanden. Bekijk alle deals per categorie:
Black Friday bij Amazon

Amazon is een online retailer en verkoopt bijna alle soorten producten die jij je maar kunt bedenken. Het is de grootste internetwinkel van de wereld. Tijdens hun Black Friday-week hebben ze producten in veel verschillende categorieën extra laag geprijsd. En vind je dagelijks nieuwe aanbiedingen vanaf 6 uur’s ochtends. Black Friday fietsacties bij Amazon zijn:

Black Friday bij Bol.com

Bol.com heeft maar liefst 8 dagen unieke dagdeals tijdens Black Friday! Elke dag een andere categorie. De acties worden per dag bekend gemaakt.

Black Friday, wat is dat?

Black Friday is een fenomeen overgevlogen uit Amerika. Het is de dag na Thanksgiving waarop de meeste Amerikanen vrij hebben. Voor de Amerikanen is dit dus hét moment om inkopen voor de december maand te doen. Hier spelen veel bedrijven op in met speciale acties en hoge kortingen om zoveel mogelijk mensen naar hun (online) winkels te trekken. Vaak beginnen de kortingsacties er al om 00.00 uur’s nachts, met beelden van overvolle warenhuizen, lege schappen en ruziënde consumenten die strijden om de het laatste koopje. Sinds enkele jaren is de special deal gekte ook overgewaaid naar Nederland.
Meer nieuwsartikelen