De elektrische MTB; populairste op een rij

4 maanden geleden

Heel veel zie je de elektrische MTB s nog niet op de Nederlandse trails. Toch wordt hij steeds vaker gebruikt. Vooral veel mensen in het buitenland kiezen tegenwoordig voor de stoere elektrische MTB’s, want de elektrische ondersteuning geeft een volledig nieuwe dimemsie aan het mountainbiken! Elektrische mountainbikes werken in principe precies hetzelfde als een normale e-bike. De motor zorgt ervoor dat jij snel de berg op kunt rijden. Echter, zijn de elektrische mountainbikes wel iets zwaarder dan normale mountainbikes. Hierdoor kan het iets moeilijker worden om bijvoorbeeld scherpe bochten te maken. Je zult de echt technische stukken van de trails anders aan moeten pakken dan met een normale mountainbike.

Maak eerst een proefrit

Mensen twijfelen toch nog wel eens of zo’n elektrische MTB wel iets voor hen is. Het is daarom handig om eerste even proefrit te maken op de E-MTB. Zo kan je snel zien of het extra gewicht het waard is voor jou! Om het meeste uit de proefrit te halen, is het handig om je goed voor te bereiden. Als jij weet waar je op moet letten tijdens een proefrit, kan je er veel meer uit halen.

elektrische MTB

Categorie | Populairste Elektrische MTB s

 

Adviesprijs: €2099

Over de fiets: Deze prachtige elektrische MTB is niet alleen geschikt voor de trails, zo kan hij ook gebruikt worden voor het woon-werk verkeer. Bovendien wordt hij aangedreven door het mooie Bosch Active Line Plus aangedreven, welke de fiets een krachtige, maar vooral soepele ondersteuning geeft!

Pluspunten:

+ Duidelijke display
+ Soepele ondersteuning
+ Meerdere manieren inzetbaar
+ Mooi afgewerkt

Minpunten:

– Geen andere accukeuze

Cube Acid Hybrid One 500 Allroad 29 2019 Heren
Bekijk meer specificaties van de Cube Acid Hybrid One 500 Allroad 29 2019 Heren.

Adviesprijs: €2099

Over de fiets: De Fathom-E+ 3 is de elektrische MTB uit de populaire Fathom serie van Giant. De MTB heeft 27,5 inch wielen en is ontworpen voor stabiliteit en efficientie! Bovendien zorgt de sterke motor ervoor dat jij iedereen achter je laat op de trails!

Pluspunten:

+ Stabiliteit
+ Efficient door speciale frame
+ Krachtige ondersteuning

Minpunten:

– Geen grote minpunten

Giant Fathom-E+ 3 2019
Bekijk meer specificaties van de Giant Fathom-E+ 3 2019.

Adviesprijs: €3599

Over de fiets: Deze MTB van Cube is geschikte voor al jouw avonturen. Zo wordt hij uitgerust met 4 ondersteuning standen en 11 versnellingen. Hierdoor kan jij altijd in het optimale verzet fietsen! Je gaat niet alleen hard op deze MTB, want de krachtige remmen zorgen ervoor dat jij ook weer veilig tot stilstand komt.

Pluspunten:

+ Veel ondersteuning standen/versnellingen
+ Krachtige remmen
+ Mooi afgewerkt

Minpunten:

– Beperkte actieradius

Cube Reaction Hybrid SLT 500 Kiox 27.5 2019
Bekijk meer specificaties van de Cube Reaction Hybrid SLT 500 Kiox 27.5 2019.

Adviesprijs: €3999

Over de fiets: Deze stoere elektrische MTB is voorzien van een krachtige Shimano motor, waarmee jij de competitie stof kan laten happen op de trails! Bovendien is hij volledig uitgerust met high-end onderdelen. Dit zorgt voor een optimale mountainbike ervaring!

Pluspunten:

+ Krachtige ondersteuning
+ High-end onderdelen

Minpunten:

– Aan de dure kant

Scott Spark eRide 930 500Wh 29 2019
Bekijk meer specificaties van de Scott Spark eRide 930 500Wh 29 2019.

Adviesprijs: €1999

Over de fiets: Deze lichte mountainbike is een echte topper voor op de trails. Hij heeft zeer goede mountainbike banden en high-end onderdelen. Bovendien wordt hij aangedreven door het soepele Bosch Active Line Plus motorsysteem. Je kan de MTB zelfs voor woon-werk gebruiken!

Pluspunten:

+ Gunstig prijskaartje
+ Soepele ondersteuning
+ Erg geschikt voor woon-werk

Minpunten:

– Geen dropperpost

Cube Acid Hybrid One 500 29 2019 Heren
Bekijk meer specificaties van de Cube Acid Hybrid One 500 29 2019 Heren.


Bron: fietsenwinkel.nl

Meer nieuwsartikelen