De populairste 45 km fietsen!

4 maanden geleden

Steeds meer mensen zien de fiets als een vervanging van de auto voor woon-werk verkeer. Vooral de snelle 45 km fietsen (speed pedelecs) zijn daar erg geschikt voor. Deze elektrische fietsen stoppen pas met ondersteunen bij 45 km/h in plaats van bij 25 km/h, zoals het geval is bij normale e-bikes. Toch blijft het een echte fiets, want je moet altijd trappen voor de ondersteuning en de snelle 45 km fiets verschilt daarin dus met bijvoorbeeld de scooter.

De verschillen met een 25 km fiets

Toch zijn er een aantal verschillen met normale e-bikes. Zo moet je op een speed-pedelec altijd een helm dragen. Ook mag je niet overal met een 45 km fiets op het fietspad. Ten slotte beschikt deze 45 km fietsen over een geel kenteken en deze moet daarom ook op naam worden gesteld. Wetgeving omtrent speed-pedelecs kan anders zijn in Belgie en Nederland. Lees je daarom altijd goed in, voordat je tot de aanschaf van een snelle 45 km fiets overgaat!

45 km fietsen

Categorie | Populairste 45 km fietsen

Adviesprijs: €5650Over de fiets: De Stromer ST1 x 800Wh Sport 45km is een snelle e-bike met een krachtige ondersteuning. Bovendien is hij zeer hoogwaardig afgemonteerd door middel van hoge kwaliteit onderdelen. Daarnaast is het mogelijk om de fiets aan jouw smartphone te koppelen om daar alle nodige informatie binnen te krijgen!

Pluspunten:

+ Stille motor
+ Krachtige ondersteuning
+ Fantastische rijeigenschappen
+ Mooi afgewerkt

Minpunten:

– Display positie
– Zware fiets

Stromer ST1 X 800Wh Sport 45km
Bekijk meer specificaties van de Stromer ST1 x 800Wh Sport 45km.

Adviesprijs: €4190Over de fiets: De HNF Nicolai UD1 NuVinci 500Wh Unisex 45km is een speed pedelec van traditioneel Duitse kwaliteit. Zo komt hij bijvoorbeeld uitgerust met een Nuvinci 380 schakelsysteem. Het Nuvinci systeem in combinatie met andere hoogwaardige onderdelen, maken van deze snelle e-bike een echte topper!

Pluspunten:

+ Riemaandrijving
+ Traploos schakelen
+ Stille motor

Minpunten:

– Beperkt verkrijgbaar

HNF Nicolai UD1 NuVinci 500Wh Unisex 45km
Bekijk meer specificaties van de HNF Nicolai UD1 NuVinci 500Wh Unisex 45km.

Adviesprijs: €3799Over de fiets: Deze Gazelle Cityzen is ideaal voor woon-werk verkeer. Hij beschikt over een krachtige, natuurlijke ondersteuning van Bosch! Bovendien zorgt het traploze schakelsysteem voor maximaal gemak tijdens het rijden! Ten slotte zorgen de hydraulische schrijfremmen er voor dat je veilig op je werk aankomt.

Pluspunten:

+ Soepele ondersteuning
+ Duidelijk/Handig display
+ Mooi afgewerkt

Minpunten:

– Hard zadel
– Motor maakt merkbaar geluid

Gazelle cityzen
Bekijk meer specificaties van de Gazelle Cityzen Speed 380 500Wh 2019 Dames.

Adviesprijs: €4999Over de fiets: De Riese & Muller komt uitgerust met een 500 Wh accu, waardoor deze een grote actieradius heeft. Dit maakt de fiets geschikt voor woon-werk verkeer, maar ook voor recreatieve tochten! Bovendien is 45 km fiets afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen.

Pluspunten:

+ Traploos schakelen
+ Soepele ondersteuning
+ Sterke, betrouwbare remmen

Minpunten:

– Accu niet uitneembaar

Riese & Müller Charger Vario HS 2019 Heren 45km
Bekijk meer specificaties van de Riese & Müller Charger Vario HS 2019 Heren 45km.

Adviesprijs: €5650Over de fiets: Deze snelle e-bike is volledig uitgerust met hoogwaardige onderdelen, waardoor de fiets fantastisch voelt om op te fietsen. Verder ondersteunt de motor tot wel 45 km/h. Let op: fietsen die 45 km/h gaan hebben een helmplicht en de fiets moet beschikken over een kenteken.

Pluspunten:

+ 8,3 gescoord in de AD Fietstest 2019
+ Hoogwaardige onderdelen
+ Snelle e-bike
+ Erg geschikt voor woon-werk

Minpunten:

– Aan de dure kant

Stromer ST1 X 800Wh Comfort 45km
Bekijk meer specificaties van de Stromer ST1 X 800Wh Comfort 45km.


Bron: fietsenwinkel.nl

Meer nieuwsartikelen