E-bikes voor scholieren

12 maanden geleden
Op de fiets naar school, we hebben het allemaal gedaan. Voor sommige scholieren kan dit nogal een opgave zijn, omdat zij ver bij hun school vandaan wonen. Bovendien zijn er ook scholieren die met het vaak dure openbaar vervoer moeten. Dit alles maakt de tocht naar school niet prettiger. Gelukkig komt er nu een mogelijke oplossing vanuit de fietsbranche. Er verschijnen namelijk een aantal budget e-bikes voor scholieren van Hollandia (een merk van Big Bicycles).

E-bike voor scholieren

Hollandia Royal Ride E3

Het gaat om hele simpele en degelijke elektrische transportfietsen met een stoer uiterlijk. De Hollandia Royal Ride E3 komt de markt op met een advies prijs van 999 euro. Deze e-bike is erg robuust en speciaal ontworpen voor scholieren. Verder heeft hij een 250 Wh motor in het voorwiel en deze wordt gevoed door een 481 Wh accu. Dit geeft de fiets een respectabele maximale actieradius van 120 kilometer. Bovendien krijgt de Royal Ride 3 versnellingen van Shimano en komt hij in 3 verschillende kleuren: zwart, donkerblauw en staalblauw.

Hollandia e-street

De Royal Ride E3 is niet de enige budget e-bike die Hollandia uitbrengt. Zo komen ze ook met de Hollandia E-Street. Deze heeft een prijskaartje van 899 euro en komt met 6 versnellingen. Ook hier zit de motor in het voorwiel, maar de accu is kleiner, waardoor deze een kleinere actieradius heeft.

Overige e-bikes voor scholieren

Budget E-bikes voor scholieren zijn niet de enige nieuwe elektrische fietsen die Big Bicycles op de markt brengt. Ze komen namelijk met nieuwe modellen van hun merk Rivel, genaamd: de Rivel Aspen en de Rivel Pike. Beide fietsen krijgen de motortechniek van AEG. Big Bicycles heeft gekozen voor AEG, omdat er niet meer heel veel kwaliteitsverschillen zitten tussen de motortechnieken. En AEG levert motors met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Bron: Tweewieler.nl

Meer nieuwsartikelen