ElektrischeFietsen.com is vernieuwd!

6 maanden geleden
De afgelopen maanden hebben wij naast onze gebruikelijke blogs, ook hard gewerkt aan een nieuwe ElektrischeFietsen.com. Alle bekende blogs en nieuwsberichten staan er nog, maar dan in een mooi nieuw jasje. Uiteraard is dat niet alles wat er is veranderd, want er zijn ook een aantal nieuwe mogelijkheden bijgekomen!

E-bikes vergelijken

Naast de nieuwe look is er een extra functionaliteit aan de website toegevoegd: de e-bike vergelijker. Het werkt eigenlijk heel simpel. Je selecteert de opties die jij op jouw elektrische fiets wilt hebben en drukt op ‘toon producten’. Alle modellen die aan jouw eisen voldoen komen dan tevoorschijn. Wanneer je vervolgens op één van de fietsen klikt, zie je ook meteen waar deze het goedkoopst te verkrijgen is. Hopelijk kunnen wij je zo nog beter helpen met het vinden van een mooie e-bike!

Reviews

Het was eerder al mogelijk om reviews achter te laten bij de modellen. Echter, was het niet mogelijk voor merken om op jouw review te reageren. Daar hebben wij nu verandering in gebracht. Wanneer je een review plaatst, wordt deze gelezen door het merk (b.v. Gazelle, Brinckers, Giant..). Vervolgens kunnen zij met jou in gesprek gaan over deze fiets. Er wordt op deze manier een zo compleet mogelijk beeld geschetst over de e-bikes op de website. Wel zo handig wanneer je opzoek bent naar mooie elektrische fiets!

Laat jouw mening achter!

Ten slotte, nodigen wij jou uit om ons te vertellen wat je van de nieuwe site vindt! Je krijgt een vragenlijst te zien met een paar korte vragen. Zo maken wij samen met jou de website nog beter! Ga dus vooral lekker aan de slag met het vernieuwde ElektrischeFietsen.com en laat ons weten wat je er van vindt.

Meer nieuwsartikelen