Goedkope elektrische fietsen kopen bij de Kruidvat

1 jaar geleden

Er is een onverwachtse speler op de e-bike markt gekomen. Het is namelijk sinds een week mogelijk om goedkope elektrische fietsen te kopen bij Kruidvat. In de Kruidvat worden veel verschillende soorten producten verkocht, maar toch lijken elektrische fietsen hier niet tussen te horen. Echter is de filosofie van Kruidvat volgens de woordvoerster: “Verrassend voordelig”. De mogelijkheid om goedkope elektrische fietsen te kopen is dus niet geheel onverwachts.

Specificaties van de goedkope elektrische fiets

Het gaat op dit moment om maar één elektrische fiets. Dit is een e-bike van het merk De Ruyter genaamd de De Ruyter Albertville 6. De e-bike beschikt over een voorwielmotor van Shengyi en een fietsaccu van 481 Wh. Daarnaast wordt de service en garantie verzorgd door BIG Wholesale, dit is het moederbedrijf van De Ruyter. Je koopt de elektrische fiets van de kruidvat al voor € 791! Deze prijs is laag omdat er gebruik wordt gemaakt van de goedkopere e-bike onderdelen. Zo beschikt de e-bike over een voorwielmotor en een derailleur versnelling. Voorwielmotoren geven een trekkend gevoel tijdens het fietsen en maken het voorwiel zwaar, wat gevolgen heeft voor de rijervaring. Ook beschikt de fiets over een derailleur, welke meer onderhoud nodig heeft dan een naafversnelling. Wil je een elektrische fiets voor af en toe naar de supermarkt? Dan is dit een prima keuze. De goedkope elektrische fietsen zijn alleen online te bestellen op de Kruidvat website. Helaas is er niet meer de mogelijkheid om deze e-bike eerst te testen, dit kon alleen vorig weekend bij de zogeheten opstapdagen.

Op=Op

A.S. Watson geeft aan dat de eerste resultaten erg positief waren, maar weet nog niet of deze actie in de toekomst herhaald gaat worden. Een zelfde soort actie kan ook worden uitgebreid naar de Trekpleister. Ten slotte, gaat het om een Op=Op actie. Het is dus niet mogelijk om fietsen bij te bestellen, nadat deze zijn uitverkocht. De actie loopt tot 2 juni. Dit is dus het laatste weekend om goedkope elektrische fiets te kopen!

Bron: NieuwsFiets.nu

Meer nieuwsartikelen