Elektrische vouwfietsen; de 5 populairste!

12 maanden geleden

Mensen die vaak met het openbaar vervoer gaan zien de elektrische vouwfietsen waarschijnlijk steeds vaker. Deze is ideaal voor de forens die zelfs naast het OV nog ver moet fietsen. Zo komt hij/zij lekker en zonder al te veel moeite op werk, bovendien is het nog gezond ook! Elektrische vouwfietsen komen, net zoals andere type e-bikes, in vele verschillende vormen. Dit kan het lastig maken om er eentje te vinden die bij jou past. Om jou te helpen bij je zoektocht naar de ideale vouwfiets, hebben wij de meest populaire modellen op een rijtje gezet!

E-bike kiezen

Vouwfietsen zijn voor een redelijk specifiek publiek bedoeld. Het kan daarom zijn dat dit type e-bike niets voor jou is. Weet je echter niet wat voor een e-bike wel bij jou past? Doe dan de e-bike keuzehulp. Je hoeft alleen een paar korte vragen te beantwoorden en wij laten je de elektrische fietsen zien die goed bij jou passen! Dat maakt de zoektocht nog iets makkelijker!

ClikeBikes

Categorie | Populairste Elektrische Vouwfietsen

Adviesprijs: €3250

Over de fiets: De elektrische vouwfiets van Clike is een e-bike met een zeer uniek ontwerp. Daarnaast beschikt de vouwfiets over een automatisch schakelsysteem en is de fiets zeer compact te maken. Verder kan de vouwfiets tot wel 100 km fietsen op één acculading.

Pluspunten:

+ Gaaf ontwerp
+ Grote actieradius
+ Automatisch schakelen

Minpunten:

– Aan de dure kant

ClikeBikes elektrische fietsen
Bekijk meer specificaties van de Clike 2019.

Adviesprijs: €2499

Over de fiets: Deze elektrische vouwfiets van QWIC wordt aangedreven door een krachtige Bafang motor, die ook nog eens natuurlijk aanvoelt. Daarnaast heeft de fiets een stevig frame en een verende voorvork. Hierdoor lijkt hij wel op een normale e-bike!

Pluspunten:

+ Krachtige ondersteuning
+ Verende voorvork
+ Sterk gebouwd

Minpunten:

– Redelijk zwaar

QWIC COMPACT MN7
Bekijk meer specificaties van QWIC COMPACT MN7.

Adviesprijs: €3979

Over de fiets: Deze mooi elektrische vouwfiets valt in de categorie speed pedelec. Hij behaald dus een snelheid van 45 km/h. Daarnaast heeft hij een verende voorvork en wordt hij aangedreven door een hoogwaardige motor van Bosch.

Pluspunten:

+ Krachtige/Soepele ondersteuning
+ Verende voorvork
+ Hoogwaardige afwerking

Minpunten:

– Aan de dure kant

Riese & Müller Tinker Touring HS 500Wh 2018 Uni 45km
Bekijk meer specificaties van de Riese & Muller Tinker Touring 2018.

Adviesprijs: €1499

Over de fiets: De Stella Citta 2018 is richt zich met name op een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Zo Beschikt hij bijvoorbeeld over een automatisch schakelsysteem en een krachtige voorwielmotor. Echter, is hij toch scherp geprijsd.

Pluspunten:

+ Krachtige ondersteuning
+ Automisch schakelen
+ Goede prijs/kwaliteit

Minpunten:

– Simpele afwerking

Stella citta
Bekijk meer specificaties van de Stella Citta 2018
.

Adviesprijs: €2399

Over de fiets: De Dahon Ciao Ei7 is hoogwaardige elektrische vouwfiets van Dahon. Hij is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen en beschikt over een krachtige TranzX motor. Daarnaast is hij bijzonder makkelijk om op te vouwen!

Pluspunten:

+ Krachtige ondersteuning
+ Makkelijk op te vouwen

Minpunten:

– Matige actieradius

Bekijk meer specificaties van de Dahon Ciao Ei7.


Meer nieuwsartikelen