Yepp

Terug naar vorige pagina

Yepp is een merk van GMG bv (Gebroeders Melkert Gouda). GMG heeft ruim 80 jaar ervaring in het veilig en comfortabel vervoer van de belangrijkste mensen ter wereld: onze kinderen. Sinds 1934 produceerden ze al meer dan 5 miljoen (!) voor- en achterzitjes in talloze uitvoeringen. Wie is er niet opgegroeid met een GMG-zitje?

Met de introductie van Yepp in 2009 is GMG een nieuwe weg ingeslagen. Door het gebruik van innovatieve materialen en een eigentijdse vormgeving zet Yepp de wereld van de fietszitjes op zijn kop! Deze kinderzitjes zijn ideaal geschikt voor op e-bikes.

Een greep uit het assortiment Yepp kinderzitjes van Fietsencenter.nl:

Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om de prijzen van de kinderzitjes te bekijken!

Sinds juli 2016 is GMG onderdeel van de Thule Group en is daarmee de meest veelzijdige aanbieder van fietszitjes ter wereld. Uiteraard zijn deze prima geschikt voor elektrische fietsen.

De innovatieve weg is voortgezet onder de Thule vlag en vanaf april 2017 is de compleet nieuwe Thule Yepp Nexxt serie verkrijgbaar. Deze lichtgewicht fietszitjes zijn voorzien van een unieke magnetische gordelsluiting en zijn al bekroond met een IF Gold award, een (best of the best) Red Dot Award en de Baby Innovatie Award.

  BEKIJK EN BESTEL KINDERZITJES