Aanvraagformulier accu revisie

Terug naar vorige pagina

Vul het onderstaande aanvraagformulier in om gebruik te maken van deze service. Na het invullen van het formulier wordt er automatisch contact met u gezocht. Lees hier alle informatie over de revisie service.

Aanvraagformulier accurevisie:

Bezig met versturen
  • Alle prijzen zijn incl. BTW en exclusief eventuele retour bezorging. Dit wordt geheel uitbesteed via postorderbedrijf GLS.
  • Vrijwel alle merken zijn alle accu’s te reviseren, behalve de fietsen waarbij de accu in het buisframe is geplaatst zoals de Sparta ION. Deze fietsen hebben de accu beschermt met een digitaal slot en daardoor kunnen uitsluitend de dealers met originele delen de fiets batterijen en laders testen en vervangen.
  • In enkele gevallen zal de batterij indicator niet meer functioneren. De behuizing wordt hergebruikt en de daarnaast ook de aansluitdelen, inwendig wordt alles vernieuwd.
  • Bovenstaande revisieprijzen kunnen mogelijk afwijken en zullen altijd vooraf naar u worden gecommuniceerd.
  • Mocht uw type accu om mogelijke redenen al bij voorbaat niet te reviseren zijn dan wordt u hier tijdig van op de hoogte gebracht, de accu hoeft dan niet opgestuurd te worden en vervallen de onderzoekskosten.

De accu revisie service wordt verzorgd door Miton Accu’s en Batterijen.