Belangrijke klantinformatie accu revisie

Terug naar vorige pagina

Belangrijke klantinformatie voor revisie van fiets batterijen algemeen.

Geachte klant, hiermee willen we u even wat basis informatie doen toekomen.

 1. Revisie voor alle fietsen waarbij de batterij in de framebuis is geplaatst is niet mogelijk. Ook de extra batterij voor de Sparta Ion is niet mogelijk.
 2. Revisie voor de Schachner LiFePo4, Infinium, Sparta RX plus, Sparta SDS Amphion NiMH en de Fylla is niet mogelijk vanwege verschillende redenen.
 3. U levert de batterij aan met lader en indien nodig de sleutel (plak deze even vast op de batterij!) voor de noodzakelijke controles. De sleutel moet erbij bij batterijen die door de sleutel aan gezet worden.
 4. U geeft even een omschrijving van uw klacht(en), bijgevoegd bij de batterij en lader.
 5. U geeft uw mailadres en telefoonnummer duidelijk aan.
 6. Als u de goederen verstuurt moet u dit goed verpakken: veel koeriers smijten met pakketten. Helaas maar dat is de realiteit.
 7. Bij binnenkomst worden uw goederen gecontroleerd op de staat van batterij en lader. Uw goederen worden voorzien van uw naam en er wordt een werkbon aangemaakt voor intern gebruik en archievering. Dit wordt door ons vastgelegd.
 8. Uw batterij en lader worden volgens een planning onderzocht op werking en conditie: dit moet overeenkomen met uw klacht(en). In theorie kan het probleem in de fiets zitten en dan heeft revisie helemaal geen zin .
 9. U betaalt uitsluitend voor de controle 25 euro. Deze kosten vervallen bij revisie of vernieuwing van de lader.
 10. Afhankelijk van de totale hoeveelheid revisiewerk nemen wij binnen enkele werkdagen tot twee weken contact met u op over onze bevindingen en er wordt u een revisie voorstel gedaan. U mag dan nog altijd afzien van revisie. U betaalt dan de controle.
 11. De prijzen van revisie voor de fiets batterij en nieuwe laders variëren behoorlijk daarom kunnen we u de prijs pas geven als we exact weten om welke batterij en lader het gaat.
 12. Uiteraard kan dat ook vooraf maar dan wel exact opgeven om welk batterij type het gaat.
 13. Vanwege de werkdruk verzoeken wij u om zoveel mogelijk deze aanvragen per mail te doen en, indien mogelijk, een foto van de batterij is vaak heel verhelderend.
 14. U kunt zelf brengen en halen maandag t/m vrijdag van 0800-17.15 uur en zaterdag van 10.00-14.00 uur.
 15. Wij kunnen de goederen via GLS naar u retour zenden maar dat is op basis van betaling vooraf. En er komen dan 10 euro verzendkosten en verpakkingskosten bij.
 16. U kunt ook afhalen en dan kunt u bij ons pinnen.
 17. We verlenen een vol jaar garantie op de werking van de batterij. Hiervoor hebben wij de werkbon in ons archief maar ook in de batterij is de revisie datum vastgelegd.
 18. Na de revisie is het mogelijk dat de indicator wat afwijkt in de weergave van de batterij status.