Wheelylift

Terug naar vorige pagina

 
Over Wheelylift.com
Het idee achter de Wheelylift is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee je fietsen van meer dan 10 kilo op kon hangen, en waarbij veel ruimte werd bespaard. Simpelweg omdat het er nog niet was. Het bleek te werken: door de fietsen verticaal op te hangen kunt u 40 tot 60 procent ruimte besparen!

Wheelylift.com is inmiddels een internationale onderneming die vanuit Naarden door Corinne Jaspers en Gabriëlle Okhuizen wordt geleid. Wheelylift.com is actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt en is verantwoordelijk voor design, innovatie, productie en verkoop van de Wheelylift.

In 2012 hebben we de productie van de Wheelylift teruggehaald van Azië naar Nederland, de Wheelylift is niet alleen een ‘Dutch Design’ maar ook ‘Made in Holland’ en daar zijn wij trots op! Daarnaast staat maatschappelijk verantwoord ondernemen ook hoog bij ons in het vaandel, zo laten we de Wheelylift assembleren door medewerkers van de Sociale Werkplaats en voeren wij dit ook door in de bedrijfsvoering, productie en logistiek.

Meer informatie vindt u op de website van Wheelylift: www.wheelylift.com

Beschrijving Wheelylift
De Wheelylift is uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Door het zwenkbare mechanisme van de Wheelylift stalt u de fiets(en) ook heel makkelijk in smalle, kleine ruimte, zodat u er gewoon langs kunt lopen. De Wheelylift is zeer onderhoudsvriendelijk en toepasbaar in elke omgeving.

De Wheelylift is beschikbaar in 3 typen; type 0112 voor fietsen tot 12 kg (racefiets, mountainbike), type 1224 voor fietsen tot 24 kg (stadsfiets) en type 1835 voor fietsen tot 35 kg (elektrische fietsen).

Specificatie Wheelylift
Materiaal: staal
Oppervlaktebehandeling: elektrolytisch verzinkt blauw gepassiveerd
Gewicht: 10 kilo (inclusief verpakking)
Lengte huis: 700 mm
Breedte huis: 55 mm
Afstand van huis tot de muur: 30 mm
Vrij zwenkbaar: van 0° tot 180°
Aandrijving hefmechanisme: avmc en gasveer
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Minimale benodigde spaakafstand bij velg: 33 mm
Maximale velgbreedte: 55 mm