Bikkel ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 18 reviews
by J.p. Fransen on Elektrischefietsen.com
Bikkels ibee T2

Al sinds een jaar of zeven doet mijn bikkel trouwe dienst. Eigenlijk nooit geen enkel probleem gehad. Een keer per jaar een kleine beurt doe ik dan wel. Ik vindt het een opvallend gebruiksvriendelijke fiets. De techniek is inmiddels een beetje achterhaald maar hij blijft het prima doen. Ik heb al besloten dat mijn volgende E-Nike ook weer een bikkel wordt.

by Snijkers Thieu on Elektrischefietsen.com
bikkel t4

Proficiat Bikkel.
Ben super tevreden,heb nu 9000 km gereden.
Deze fiets heeft alles wat ik van hem verwachte.
Ook over de verkoper niets dan lof.

Bikkel Ibee 2

Voor mij nooit geen Bikkel meer! Na 5000 km gaan de klachten beginnen.
Tijdens het fietsen valt ie uit terwijl de display blijft aanstaan. De fietsenmaker kan niet vinden waar het vandaan komt. Als ik stop bij een verkeerslicht gaat mijn fiets er plotseling vandoor! Levensgevaarlijk!
Hele slechte accessoires (jasbeschermers die spontaan knapten, snelbinders die los gingen hangen terwijl ze nog nooit gebruikt waren, aan/uit knop van display gaat stuk, ijzerwerk van achteropje gaat stuk). Motor maakt heel veel geluid tijdens het fietsen.

Mijn volgende fiets wordt in ieder geval geen Bikkel meer.

by Angelique on Elektrischefietsen.com
Bikkel ibee

Ik hem mijn fiets nu 6 jaar en ben nog steeds zeer tevreden.de accu is ook nog steeds de 1e en kan nog zeker 50 km fietsen zonder op te laden.Jammer genoeg ben ik gevallen met de fiets en nu kraakt en piept die erg.ik gebruik hem alke dagen.maar weet zeker dat mijn volgende weer een bikkel word

Bikkel Ibee

Nooit meer een Bikkel. Na 4000 km een reparatie die bijna 400€ gaat kosten, Het defecte onderdeel is de koppeling (die zelf maar een paar tientjes kost) in de motor maar omdat deze dicht gegoten is en niet meer open kan moet het hele voorwiel vervangen worden. Bikkel zadelt je hier echt onnodig op met een dure reparatie.

by Rob van den Akker on Elektrischefietsen.com
Bikkel Ibee T2

Alweer bijna 2 jaar vrolijk aan het fietsen op mijn bikkeltje. Voor mijn bikkel fietsje had ik veel moeite met een viaduct of fietsen bij flinke tegenwind. gelukkig is dit allemaal verleden tijd en zelfs tijdens de vakantie in Frankrijk waren de heuvels geen probleem ik kan alles aan met mijn Bikkel. inmiddels fietsen we wekelijks een flinke tocht en halen mijn vrouw en ik 120km met 4 blokjes ondersteuning. een fijne fiets!!

by kempinga on Elektrischefietsen.com
bikkel heren fiets

slechte ervaring met bikkel fiets na 2 maand oplader stuk 2maand later accu kapot. spaken uit achterwiel toen display stuk en de fietshandel waar ik hem gekocht had wilde geen nieuwe display plaatsen want ik had hem zelf stuk gemaakt beweerde die jongen endat viel dan buiten de garantie

by Aad Hakker on Elektrischefietsen.com
bikkel Ibee 2 bouwjaar 2009 t/m 2012

Inmiddels 5 jaar Bikkel ervaring model 2 en 1. Redelijk tevreden over de rij eigenschappen van de Bikkel. Voldoende ondersteuning, ook bij tegenwind. Weing storingen de afgelopen 4 jaar, het eerste jaar wel mankementen o.a. wiel vervangen (motor stuk) Wat wel opvalt is de importeur zich altijd verschuilt achter de wettelijke garantie termijn van twee jaar, Zo maken ze sinds 2009 belachelijke slechte spatborden die er na een half jaar verweerd uitzien. Dit geld ook voor jongere Bikkels van twee jaar oud, ook hier zijn de spatborden na een half jaar verweerd. Jammer dat de service bij Bikkel gewoon slecht is.

by Theo Kuipers on Elektrischefietsen.com
t4

we hebben sinds kort een t4 mijn vrouw en ik ben er zeer tevreden over frame is veel stabieler dan van de eerdere kan er makkelijk 100 km mee halen dus voor mij een topper

E bike 1 Bikkel

Wij hebben in November 2011 twee Bikkel ibec1 gekocht we hebben nog nooit zo. n slechte fietsen gehad ik ben nu na drie en een half jaar aan mijn vijfde motor toe we rijden ongeveer 7000k m per jaar.deze fietsen gaan je veel geld kosten .dus ons advies nooit kopen.dit licht niet aan onze fietsenmaker die vind het ook vervelend hij is best voor ons in de weer.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 


 • R deHaas

  Sinds 2012 in het bezit van twee bikkel ibee t2 na een jaar motor stuk van een fiets ,na een jaar van beide fietsen nu de motor stuk kort om een grote miskoop want ze zijn absoluut niet goedkoop

 • annie

  de collector is kapot van mijn fiets weet iemand wat de kosten daarvan zijn

 • Hendrik

  Sinds een paar maanden een T3 in gebruik.
  Wat een ongelooflijke miskoop!

  Inmiddels aan mijn derde motor en tweede luxe display.
  Accu is bij minimale ondersteuning al na 30Km leeg.

  Fiets wordt netjes gebruikt en gestald.

  Snel zien te lozen op marktplaats en op zoek naar iets beters.

  • Joost van Dijck

   Beste Hendrik,

   U klachten zijn bij ons niet bekend.

   Zou u met mij contact kunnen opnemen om de problemen te verhelpen via joost@bikkelbikes.com.

   Met vriendelijke groet,
   Joost, Bikkel Bikes