Dutch-ID ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 17 reviews
Dutch ID City N8D12

Update van review 26-7-2016
E-bike inmiddels half jaar oud en 2700 km op de teller. Nog steeds geen spijt van de aankoop. De fiets heeft zeer zeker vele pluspunten.
Maar als gezegd: de automatische versnelling is geen toegevoegde waarde. En als je dan het advies krijgt om deze automaat zo weinig mogelijk te gebruiken, omdat dat een nadelig effect kan hebben op de conditie van de naaf.......dan vraag je je af waarom je de meerprijs voor die automaat betaald hebt.
DutchID doet pogingen het probleem op te lossen. We blijven hoopvol verwachten.

by AFJ van Gameren on Elektrischefietsen.com
Dutch Id city

Even een update. In mijn vorige recensie vermelde ik het gekraak van mijn Did city. Welnu. Mijn dealer heeft wederom naar mijn fiets gekeken. De ophangbouten vd motor veroorzaakten het gekraak. Er zit nu een dit vet op de bouten en t gekraak is nu weg. Had de fabrikant dit meteen bij de montage gedaan had dit een hoop ergernis bespaard.

by Anita de Wagt on Elektrischefietsen.com
Dutch ID N8D53

In maart een fiets van Dutch ID gekocht type Tour N8 D 53. Na 5 maanden is er een lasnaad gebroken van de bagagedrager. De fabrikant vergoed niets en zegt dat het eigen schuld is en dat de bagagedrager te zwaar belas is. Ik vind dit slechte service van deze fabrikant en koop zeker geen fietsen meer van het merk Dutch ID.

by AFJ van Gameren on Elektrischefietsen.com
Dutch ID city N8DI2

Mooie fiets om te zien. nu 2500 km gefietst , fiets is nog geen jaar oud. Reikwijdte van de accu is oké, ongeveer 120 km. fiets bijna altijd in de ECO stand. De Maguras remmen fantastisch. Wat me opvalt is dat de motor zijn kracht in de hogere stand ongelijkmatig afgeeft. Het gaat als het ware schokkerig. Verder valt me op dat er een klak geluid uit de motor komt en dat de fiets verder onacceptabel kraakt, ws. is dit de open kettingkast. voor een fiets uit deze prijsklasse is dit niet acceptabel. al met al toch wel wat missers en mijn dealer kan het niet verhelpen. Voor mij de eerste en laatste Dutch ID.

by Duquesne Luc on Elektrischefietsen.com
Tour N360H

We zochten en dachten na vergelijking met andere merken dat de keuze van een elektrische dutch id een schot in de roos was;
We wachten nu echter al vier maand op een dure fiets die ons een zomer lang plezier had moeten geven.
Maar zoals in het gekende liedje "'t is weer voorbij die mooie zomer" ZONDER FIETS

Dutch ID N7 2016

Na 5 maand wachten ( wel ondertussen gratis vervangfiets gekregen, ouder model) valt de fiets goed mee. Voordelen goede radius en vlot rijden. Nadelen middenmotor maakt precies meer lawaai dan bij het "oudere" model. In de winkel hadden ze nochtans gezegd dat die juist stiller ging zijn. Zadel kon beter, iets te glad waardoor je minder stabiel zit. Door de middenmotor past hij niet op mijn fietsrek. Niet bij stilgestaan.

by Brethouwer on Elektrischefietsen.com
Dutch id ciry

Heb nu ruim 600 km gereden en ervaar het als een top product. De minnen van 2015 ,open kettingkast en klein display, zijn er niet meer. Daarbij haal ik in eco stand gemakkelijk 125 km. Ook de stabiliteit is door het dubbele frame prima. De ondersteuning voldoet ook uitstekend waarbij de motor geruis arm is. Ook de afwerking is klasse, ik kan een ieder dit product aanraden.

by Brethouwer on Elektrischefietsen.com
Dutch id city

Ik heb deze fiets nu ruim 2 maanden en kan er alleen maar positief over zijn. Ik rijd op eco stand 120 km ,de fiets is zeer stabiel, heel goed afgewerkt en de minnen uit eerdere tests zijn verdwenen, zoals open kettingkast en te klein display en nietafneembare accu. Kortom een aanrader

Dutch ID City N8D12

Ruim 2 maanden na aanschaf en 1200 km op de teller, na een aangekondigde levertijd van 8 weken.
Puike fiets, sportief model. Ook zonder ondersteuning zeer goed te berijden.
Zeker ook geschikt voor (middel)lange fietstochten. Wij hebben er op een dag zonder problemen (beetje zadelpijn) 80 km mee gereden.
Automatische schakeling werkt niet helemaal in overeenstemming met ons schakelgevoel, maar dat is met "manuel" eenvoudig opgelost.
Hebben lang gedaan over de beslissing tot aanschaf van een e-bike, maar de keus wordt niet betreurd. Integendeel!

Urban HS

Verschrikkelijk. Fiets in april besteld en na 3 keer uitstel van levering nu bericht gekregen dat ze nog eens 8 weken later zullen toekomen, in augustus dus, 4 maanden na de besteldatum!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»