Dutch-ID ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 22 reviews
Dutch ID City N8D12

Na 14 maanden en 4.500 km. zijn we nog steeds gecharmeerd van onze Dutch ID City's.
Degelijke maar lichte fietsen, goeie accu, veel fietsplezier.
Kleine probleempjes waar we tegenaan lopen worden door dealer en fabrikant opgelost zonder moeilijk te doen.
Nog geen dag spijt gehad van deze aanschaf!

by Brethouwer on Elektrischefietsen.com
Dutch id city n7

Na een jaar en 2000 km te hebben gefietst voldoet hij uitstekend.Rij er nog steeds 1100 km mee op een lading . Ook de kwaliteit blijft top.

by van Beek on Elektrischefietsen.com
Dutch ID City N8 en A8

Hebben deze fietsen nu ongeveer 1,5 jaar, wat een fijne lichte en goede fietsen zijn dit en ze zien er ook nog sportief uit. Nog geen problemen mee gehad fietsen erg gemakkelijk en licht. Het enige min puntje vinden wij dat het aanzetten van de fietscomputer wat lang duurt, maar dat went wel. Kortom een goede degelijke fiets met goede middenmotor.

by Gerhard Mulder on Elektrischefietsen.com
Dutch Id Cit y N8

Na 1,5 jaar en 1800 km te hebben gefietst op onze Dutch Id City N8 zijn we nog steeds enthousiast. We hebben nog nooit een betere fiets gehad als deze. Vooral het fietsen zonder accu is geweldig. Is er dan niets negatiefs te zeggen over deze fiets? Jawel maar dat valt ruimschoots weg tegen het fietsplezier. De postieve punten zijn:
- Zeer licht fietsen zonder accu
- Zeer stabiele fiets, ook heuvel af bij 40 km per uur
- Groot actieradius
- Geweldige remmen
- Sportieve zit

De nadelen:
- Goedkope verlichting die zonder accu niet aan kan
- Zadel wordt ook van binnen nat bij veel regen
- motor maakt tikkend geluid


-

city bike 2014

In maart 2014 mijn duch id fiets gekocht en 2 weken geleden ingeruild voor een gewone fiets. De reden? Binnen 3 jaar en nog geen 3000 kilometer op de teller hield de batterij het voor gezien. Ook een reset bij de dealer hielp niet. Ik gebruik mijn fiets dagelijks en als de batterij er dan mee ophoud heb je dus ook geen verlichting meer. Mijn vertrouwen in dit product ben ik dus volledig kwijt.

Dutch ID City N8D12

Update van review 26-7-2016
E-bike inmiddels half jaar oud en 2700 km op de teller. Nog steeds geen spijt van de aankoop. De fiets heeft zeer zeker vele pluspunten.
Maar als gezegd: de automatische versnelling is geen toegevoegde waarde. En als je dan het advies krijgt om deze automaat zo weinig mogelijk te gebruiken, omdat dat een nadelig effect kan hebben op de conditie van de naaf.......dan vraag je je af waarom je de meerprijs voor die automaat betaald hebt.
DutchID doet pogingen het probleem op te lossen. We blijven hoopvol verwachten.

by AFJ van Gameren on Elektrischefietsen.com
Dutch Id city

Even een update. In mijn vorige recensie vermelde ik het gekraak van mijn Did city. Welnu. Mijn dealer heeft wederom naar mijn fiets gekeken. De ophangbouten vd motor veroorzaakten het gekraak. Er zit nu een dit vet op de bouten en t gekraak is nu weg. Had de fabrikant dit meteen bij de montage gedaan had dit een hoop ergernis bespaard.

by Anita de Wagt on Elektrischefietsen.com
Dutch ID N8D53

In maart een fiets van Dutch ID gekocht type Tour N8 D 53. Na 5 maanden is er een lasnaad gebroken van de bagagedrager. De fabrikant vergoed niets en zegt dat het eigen schuld is en dat de bagagedrager te zwaar belas is. Ik vind dit slechte service van deze fabrikant en koop zeker geen fietsen meer van het merk Dutch ID.

by AFJ van Gameren on Elektrischefietsen.com
Dutch ID city N8DI2

Mooie fiets om te zien. nu 2500 km gefietst , fiets is nog geen jaar oud. Reikwijdte van de accu is oké, ongeveer 120 km. fiets bijna altijd in de ECO stand. De Maguras remmen fantastisch. Wat me opvalt is dat de motor zijn kracht in de hogere stand ongelijkmatig afgeeft. Het gaat als het ware schokkerig. Verder valt me op dat er een klak geluid uit de motor komt en dat de fiets verder onacceptabel kraakt, ws. is dit de open kettingkast. voor een fiets uit deze prijsklasse is dit niet acceptabel. al met al toch wel wat missers en mijn dealer kan het niet verhelpen. Voor mij de eerste en laatste Dutch ID.

by Duquesne Luc on Elektrischefietsen.com
Tour N360H

We zochten en dachten na vergelijking met andere merken dat de keuze van een elektrische dutch id een schot in de roos was;
We wachten nu echter al vier maand op een dure fiets die ons een zomer lang plezier had moeten geven.
Maar zoals in het gekende liedje "'t is weer voorbij die mooie zomer" ZONDER FIETS

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*