E-Bikez ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 17 reviews
by noud litjens on Elektrischefietsen.com
evo

beste e-bikez,
nu een jaar geleden de evo 2x gekocht voor Marleen en mij.
van begin af aan erg tevreden,
hebben nu rond de 4200 gefietst en die van mij paar kleine storingen gehad en werden mooi opgelost door Martijn.
de fiets van Marleen had een storing die wat moeilijker te vinden was maar ook dat werd netjes afgehandeld.
aangezien de monteur alleen op donderdag in het zuiden was en ons kon helpen was dit totaal geen probleem.paar dagen wachten maakt niets uit en hebben altijd nog reservefietsen.
snap dan ook totaal niet dat er mensen zijn die hier moeite mee hebben.
kortom erg comfortabele fietsen en superservice
groetjes aan e-Bikez.
Marleen en Noud Ltjens

by Patrick van Reenen on Elektrischefietsen.com
Ebikez VOLT evo

Vanaf het moment dat ik eerst telefonisch contact had en vervolgens naar Utrecht geweest ben, had ik zoiets van.... geweldig. En waarom? Je komt binnen wordt uitgenodigd om rustig aan het verhaal achter ebikez te horen, en dan te bekijken wat je wil, nou DAT wist ik al voordat ik naar binnen ging, maar de wijze waarop zo relaxed, absoluut geen gepush! Enfin, ik had de pech dat de laatste VOLT net verkocht was, maar er zou een nieuwe voorraad komen, alleen zou even duren. Helemaal niet erg, en vandaag was het zover: om even na 8uur stond ie voor de deur. Ook hier weer keurige uitleg, even op maat afgesteld, een proefrondje gereden en uiteraard betaald.
Inmiddels de eerste 25km achter de rug, domweg fantastisch... en ook zonder onderteuning gefietst, geen probleem, fietst ie als een gewone fiets., dat was mij al verteld, maar, je wil het zelf natuurlijk ook proberen. Ik kan niet anders zeggen dat ik 100% tevreden ben over Ebikez, ik zeg het voort!!

by Hemmie Hollink on Elektrischefietsen.com
E Bikez

Ongelukje gehad met nieuwe fiets E Bikez Evo. ( 2 weken oud)
Distri-net gebeld,hebben fiets opgehaald en 1 week later weer terug gebracht.
alles als nieuw hersteld.
bijzonder tevreden over afhandeling, hiervoor dank.

by Wim en Rose Koopman, Dieren on Elektrischefietsen.com
Spark EVO

Na vele elektrische fietsen bekeken te hebben uiteindelijk terecht gekomen bij E-Bikez.
Ons oog viel op de Spark EVO. Een proefrit gepland en we waren direct verkocht. Aangenaam verrast door het bedrijf, dat ons vanwege de kleinschaligheid, zeer aansprak. Gaf ons vertrouwen en natuurlijk ook de proefrit op de EVO.
Nu zijn mijn vrouw en ik inmiddels een maand in bezit van een EVO. Wat een heerlijke fiets! Degelijk en heel comfortabel. Onze verwachtingen zijn overtroffen in de praktijk.
Een zeer krachtige motor, die je absoluut niet hoort, en heel soepel reageert.
In de afgelopen maand ca 550 km gereden zonder een enkel probleem.
De aflevering van de fietsen verliep ook prima!
Kortom een bedrijf en een fiets, die ons vertrouwen geeft voor de toekomst.
Een aanrader!!!

E-Bikez Volt Evo + Spark Evo

Dit voorjaar hebben wij een proefrit aangevraagd voor de genoemde modellen met middenmotor. Een zeer vriendelijke en rustige man kwam volgens afspraak aan huis waar na een gedegen uitleg we de fietsen hebben getest. Mijn vrouw en ik waren beide erg blij verrast over de soepele ondersteuning en de degelijkheid van de fietsen. Na nog enkele testen met andere merken hebben wij tocht voor E-bikez gekozen vanwege de beste prijs-kwaliteit verhouding.
Inmiddels hebben we de fietsen 2 weken in gebruik en de deze bevallen erg goed. Ook de aflevering door Distri-Net is feilloos verlopen met voldoende ruimte voor afstelling en proefrijden.

E-bikez deluxe

Ik heb op een testdag op bijna alle fietsen een ritje gemaakt en E-bikez had absoluut de beste prijs-kwaliteitverhouding. De fiets zit stevig in elkaar en rammelt niet, ook niet bij hoge snelheden. De zithouding is eigenlijk ook de beste die we konden vinden na een volle dag testen op het circuit. Wat opvalt is dat je voor hetzelfde geld als de bekende merken veel meer waar voor je geld krijgt. Nu 2 maanden in bezit en niks te klagen, heerlijke fiets. Met veel plezier rijdt ik 20 kilometer naar mijn werk en terug. Echt aan te bevelen.

E-Bikez Volt

Fiets hield er al na enkele dagen mee op. Helaas was E-Bikez niet in staat mij snel te helpen, aangezien het door hun ingeschakelde service bedrijf maar een maal per week in de buurt is (EHV). Nadat ik per telefoon mijn teleurstelling heb uitgesproken over de gang van zaken werd mij het voorstel gedaan om de fiets weer in te leveren. Hierop ben ik ingegaan, maar aangezien ze maar eens per week in de buurt zijn om de fiets op te halen was het moeilijk om met hen een afspraak te maken. Mij werd hier gebrek aan flexibiliteit verweten, terwijl het hun keuze is om maar eens per week in de buurt te zijn. Ook is de koop van mijn kant opgezegt juist om het gebrek aan flexibiliteit van hun kant ivm reperatie van mijn fiets.Het feit dat het service bedrijf niet op tijd was om de fiets op te komen halen was werderom een teleurstelling.Samengevat heeft E-Bikez niet aan mijn verwachtingen voldaan dat het een klant gerichte aanpak heeft.

Reactie E-bikez op de ervaring van William

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Nadat u de klacht op dinsdag bij ons melde, was ons voorstel om 2 dagen later, op donderdag de fiets te repareren. U ging hier niet mee akkoord en gaf aan dat wij direct uw e-bike diende te repareren. Helaas konden wij u die dag niet direct helpen, maar 2 dagen na het melden van uw klacht. Omdat u hiermee niet akkoord ging, hebben wij u op uw recht gewezen dat u 14 dagen bedenktijd heeft. U heeft daar gebruik van gemaakt.

Onze excuses dat wij helaas niet aan uw verwachtingen konden voldoen.

Met vriendelijke groet,
E-bikez

e bikez deluxe

De fiets rijdt heerlijk.In 4 maanden tijd heb ik al enkele keer langs de weg gestaan met een defecte trapondersteuning. Ik heb de eerste keer direct een vervangende accu gekregen.Rubberen dopje van de accu ingang na 1 maand weggesleten.De accu sleutel kan alleen uit de fiets als je de trapondersteuning uit zet. Hierdoor moet je bij het afsluiten van de fiets bewust zijn om diefstal te voorkomen.

by Ewart de Bruijn on Elektrischefietsen.com
SPARK go

Ik fiets inmiddels 3 jaar electrisch en heb mijn oude sparta omgeruild voor de spark go.
Sinds een maand heb ik nu SPARK go. ik gebruik hem voor woon-werk verkeer en heb inmiddels zo'n 500 km erop zitten. De fiets is vanaf het begin goed, echter had ik het gevoel dat na zo'n 200 km "infietsen" de fiets nog iets beter aanvoelde.
Ervaring met Ebikez is positief. Snelle communicatie, flexibel en klantgericht.
Hier ben je nog niet klantnummer 123456789 en dat merk je.

De spark go is het instapmodel en dat is nauwelijks te merken. De belangrijkste componenten zijn motor, frame en accu en deze zijn uitstekend. Zadel zit na aanpassen goed. Het loont echt om even bij aflevering tijd te nemen voor zadel en stuur afstellen voor goede zithouding.

Fietsen met electrische spanning zonder ondersteuning is zwaar (op het moment dat je 25 km fietst valt de ondersteuning weg en dat voel je). als de spanning er af is fietst hij weer uitstekend, goed nieuws wanneer de accu onverwacht leeg is.

De fietscomputer is het enige waaraan je merkt dat je een instapmodel (lees goedkoop) hebt. deze heeft slechts 3 standen en ondersteuning is vol aan of uit. Voor mij geen probleem, ik forens naar werk op hoogste stand. Als je met andere personen fietst waar je je snelheid moet aanpassen dan zou ik een fietscomputer nemen die meer opties heeft.

Daarnaast is het goed om te weten dat de motor hoorbaar is bij het optrekken vanaf stilstand. Persoonlijk heb ik daar geen problemen mee.

Al met al dik tevreden en kan iedereen ebikez en deze fiets aanraden. Spark go is voor relatief weinig geld een simpele maar goede kwaliteit fiets waar je veel plezier aan hebt.
volgende keer weer een ebikez wat mij betreft.

by Connie Smorenberg on Elektrischefietsen.com
ebikez spark

Ik heb sinds een half jaar de spark en er inmiddels 3000km opzitten. Ik ben bijzonder tevreden, ik heb eenmaal even een probleem gehad dat de display niet of moeizaam reageerde, dit kwam waarschijnlijk doordat er een paar keer een stevig regenbuitje overheen gekomen was. Dit heeft een week geduurd en de monteur waarmee een afspraak was toch maar afgebeld. Dit is in een paar maanden terug geweest en ik heb daarna geen enkel probleem meer gehad. Het is een buitengewone geweldige fiets, de service heel goed en alles is steeds heel vriendelijk verlopen. Ik heb duurdere merken gezien die veel problemen gaven. Ik ben er ontzettend blij mee!

Fietst en reageert goed.
Ietswat stugge vering maar geen groot probleem.
Ook bij kou nog steeds iets van 65 actieradius.
Een stoere stevige fiets

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 


Comments

 1. Hans H.
  Hans H. 30 november, 2017, 22:25

  Beste E-Bikez !
  Vandaag met mijn vriendin vanuit Twente bij E-Bikez gewwest voor een proefrit , eerst de EVO geprobeerd ,daarna vragen gesteld en ondertuseen naar de NEXT gekeken ,een bijzondere fiets en heel compleet .
  Ik moet nog even wachten met kopen ,maar hij wordt het wel de NEXT .
  Bedankt voor de koffie en de prima uitleg !

  Reply this comment
 2. E-bikez
  E-bikez 1 november, 2013, 12:23

  Beste heer Goedendorp,

  U heeft de Spark nu ruim een week. Als u nog steeds twijfels heeft over de framemaat, herinneren wij u dat u deze gratis mag retourneren.

  En zo niet, heel veel plezier van uw Spark!!

  mvg,
  E-bikez

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*