FLYER ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 100 reviews
by beauprez on Elektrischefietsen.com
flyer T8

niet tevreden, niet klantvriendelijk.
gekocht in juli 2013, batterij na 1200km kappot. na 4-5km valt die gewoon uit, wanner die op oplader geplaatst wordt nochthans nog >80%. verkoper dan nagezien en op tester gezet, resultaat laadt niet meer is deffect.
geen compenstait mogelijk garantie overschreden, ook de coulanceprijs niet van toepassing, enkele weken te laat.
batterij bij langere stilstand regelmatig opgeladen en in goede conditie gestokkeerd.
ook nog cantact opgenomen met Amazing Wheels, zonder resutlaat, geen tussenkomst mogelijk.
duur grapje voor zo een dure fiets als je het mij vraagt.
trouwen nog altijd aan het wachten op nieuwe baterij, ondertussen al 4 weken

Flyer c11

Heb op 3-6-2013 2 Flyer fietsen gekocht. Het zijn geen van beide fietsen zonder problemen. Bij een fiets op 2571 Km nieuwe ketting kering achterwiel zadel pen er zat een kraak in de fiets en uit eindelijk nieuwe moter. Op 22-2-2017 fiets weg afblotten van de lak 4488 Km op de teller zou garantie zijn maar moest toch op 31=3-2017 toch € 218.25 af tellen. De andere fiets was al op 5-9-2016 met 5468 Km naar de fietsen maker ook af bloten lak en lekke kering achterwiel en er werd weer nieuwe ketting en tand wielen op gezet zonder toestemming de fiets was op 31-3-2017 weer klaar even € 191.60 af tellen nu weer de vering in de zadel pen Weer € 30.
Ge vraagt bij Flyer garantie verlenging om dat de ene fiets bekant 7 maande bij de fietsenmaker was geweest. Wat was het antwoord neen daar beginnen we niet aan. door de stilstand heeft de accu ook een probleem gekregen kon er voor de af grifte ongeveer 100 Km mee fietsen nu nog geen 50 Km. En bij verkoop en in de folder 7 jaar garantie mooi niet dus Flyer heeft dus een zeer slechte garantie .

Flyer panasonic accu's 36 V

Wanneer deze accu het spontaan begeeft binnen 5 jaar na aankoop is de oorzaak altijd gelegen in de electronica in het accuhuis.
Daarop heeft u vijf jaar garantie.
Als de importeur een 100% garantie weigert ga dan naar Eltenerfahrradprofi.de. Leg het probleem uit en u wordt correct geholpen.
Koop voortaan altijd uw Flyer in Elten.
Een Flyer gaat nagenoeg nooit kapot. Dus garantie behoeft bijna nooit te worden gegeven. Onderhoud laat u gewoon doen bij uw nederlandse rijwielhandelaar. Overal moet je daarvoor betalen. Daar hoef je niet voor naar Elten.
Bovendien zijn de prijzen voor dezelfde Flyer in Duitsland veel Lager.
Veel succes toegewenst!!!!

flyer t nex generation

april en in mei 2 nieuwe flyers gekocht,echt een top fiets enkel binnen een jaar bij de 1 een kapotte accu,en bij alle 2 corrosie op het frame,over de dealer in opheusden niets dan lof accu werd gelijk vernieuwd,werd niet moeilijk overgedaan. over het corrosie verhaal dit ligt nog bij amazing wheels de importeur van flyer.de oudere flyer model had dit ook,daar hadden ze van moeten leren

by Harry Korthals on Elektrischefietsen.com
Flyer type T "next generation" 2014

Flyer T8 next generation 2014 - geleverd juni 2014.
In februari 2017 met een kleine 4000 lm op de teller kon de batterij niet meer worden opgeladen. Probleem lag niet aan de oplader. De dealer heeft de accu ter reparatie opgestuurd naar de importeur Amazing Wheels.
Resultaat: klacht afgewezen - accu valt niet onder garantie..
Onderhandelingen zijn nog gaande nl. "Een product moet voldoen aan de eigenschappen die je als consument redelijkerwijze mag verwachten" (artikel 17,lid 2 BW7).

Flyer L11

Ja dode accu, kan gebeuren. Accu is net als ketting etc. een slijtageonderdeel. En helaas sneller dan menigeen verwacht. Maar dan rijst de vraag wat een redelijke coulanceregeling zou zijn? Men mag minimaal verwachten dat een accu gedurende 5 jaar blijft presteren met dan nog een restcapaciteit van ca. 40%. In de praktijk kan dit langer zijn met acceptatie van een steeds geringere actieradius. Nemen we 5 jaar als minimum uitgangspunt dan zou je in jouw geval een korting mogen verwachten van 2/5 op de nieuwprijs van €1.100 (de Flyer prijs). Per saldo €.440, je krijgt (slechts) €.312 korting.

Ik vind dat kruideniersgedrag en zo bouw je als fabrikant/importeur/dealer geen goodwill op. In feite geven ze hooguit (een deel van de) winstmarge weg, dus kost het hen niets! Dat noem ik geen coulance.

Ik heb het al meermalen hier gememoreerd: je moet zaken doen met je dealer, want daar heb je een artikel gekocht dat niet (meer) voldoet. Hij moet er iets mee doen en verhaalt het maar weer op de importeur. Importeur en zeker fabrikant hebben GEEN zakelijke relatie met jou! Overigens denk ik dat je ervaring uitzondering is; reden te meer om daar ruimhartig mee om te gaan als dealer. Vertrouwen, evenals goede reputatie, komt te voet en gaat te paard!

Overigens vind ik het niet handig dat er niet direct onder een dergelijke ervaring kan worden gereageerd (voor de webmaster). Kan dit niet worden gewijzigd zodat het verband tussen het bericht en de reactie duidelijk is?

Flyer C- model 2013

Na 6000 km en 3,5 jaar kan de batterij, met 92% lading, niet meer opgeladen worden.

Flyer kan de batterij niet herstellen, een nieuwe kost 799€.

Flyer, zou ik niet aanraden!

by Ton Bertels on Elektrischefietsen.com
Flyer

Flyer accu probleem
Na 3 jaar, 6 weken en 5000 km op mijn Flyer T8 is mijn accu bij een laadstand van 21% abrupt gestopt. De capaciteit was daarvoor in die 3 jaar niet merkbaar afgenomen. De behulpzame Oisterwijkse tweewielerspecialist R. van Linden heeft de accu een aantal malen opgeladen en ontladen met uiteindelijk als resultaat dat de accu volledig dood bleef. De accu is opgestuurd naar de importeur Amazing Wheels. Zonder het accu huis te openen (!) is geconstateerd dat de accu defect was. Ik heb daarop twee bedrijven benaderd om de accu te repareren.
Accu Company uit Riethoven gaf als analyse dat niet de accu stuk was maar de elektronica. Voor hen was dit probleem structureel voor de 36V accu’s van Flyer.
(Overigens niet voor de 26V accu’s)
Batteryfact uit Nijmegen gaf als analyse, nadat de accu was gedemonteerd, dat bij doormeten de elektronica defect was en dus niet het batterijenpakket. Flyer werkt niet constructief mee met als gevolg dat deze bedrijven de elektronica niet kunnen repareren.
Daarop is opnieuw contact opgenomen met de importeur. Zij stellen een coulance regeling voor waarbij op een adviesprijs van € 1099 een bedrag wordt gevraagd van €788. Overigens prijs voor dezelfde originele Flyeraccu (NKY434B2) bij de Fietsaccuwinkel voor €995.
In alle informatie van Flyer is de gebruikelijke 2 jaar garantie op de accu volledig toegeschreven naar een te verwachten capaciteit afname.
Mijn standpunt is dat, gelet op de goede toestand van het batterijenpakket in de accu er sprake is van een ernstig constructiegebrek waarop de normale garantieperiode van 5 jaar zou moeten gelden.

by Santermans on Elektrischefietsen.com
Flyer S Serie Street HS

Alleen maar problemen met mijn Flyer S Serie Street HS fiets, blijvende problemen met de ketting, tandwiel, enz.... uiteindelijk maar verkocht aan dumpingprijs. 🙁
Volgens de fietstechnieker zijn die Flyer fietsen gewoon slecht gemaakt.
Ik heb ook geen garantie gekregen van Flyer omdat ketting en tandwiel niet onder garantie valt, enz.... heel verhaal..... rommel fietsen koop het a.u.b. niet !!!

by Piet Dielhof on Elektrischefietsen.com
Flyer T6

Mijn echtgenote en ik hebben beiden een Flyer T6 met derailleur sinds juli 2013 en hebben ongeveer 7500 km hiermee gereden. Wij zijn over het algemeen heel tevreden: het is een stabiele fiets die een prima ondersteuning geeft ook op pittige hellingen. Hij gaat altijd mee op vakantie (Frankrijk) en we gaan geen helling uit de weg. Ook de actieradius met de 36V 13,2 AH accu is 's zomers meer dan 100 km op de vlakke weg en met normale ondersteuning. In de kou is het uiteraard minder.
Helaas heeft nu bij beide fietsen de accu het begeven, toevallig 2 weken na elkaar.
Dat wil zeggen de middelste van de 5 secties is kapot, zodat wanneer het derde blokje aan de beurt is alles stopt. Je kunt hem vanaf daar wel weer opladen, maar het betekent dat de actieradius opeens sterk is afgenomen en je krijgt ook geen waarschuwing als je in de buurt van dat blokje komt.
De eerste accu hebben we inmiddels laten reviseren bij Accu Company in Riethoven en die doet het weer prima. De tweede is nu aan de beurt.
Dat kost ongeveer de helft van de officiële prijs voor een nieuwe accu.
Overigens zijn er ook alternatieve accu's die aanzienlijk goedkoper zijn, b.v. van Kalkhoff.
Een punt van aandacht is het kleine motortandwiel. Dit heeft heel wat te verduren en laat op een gegeven moment krakende geluiden horen bij flink doortrappen.
Omdat de tanden het zwaarst worden belast aan de trekkende zijde kan je het tandwieltje gerust omdraaien en kan je weer vele kilometers kraakvrij rijden. Dit is vrij gemakkelijk zelf te doen: verwijder met een tangetje de borgring en trek het tandwiel naar je toe. En indien nodig is een nieuw tandwiel voor ongeveer 11 Euro te koop.
Je fietsenmaker zou dit kraken natuurlijk meteen in de gaten moeten hebben, maar de onze moest ik er zelf op attent maken, dus voortaan doe ik dat zelf.
Een slordigheidje vindt ik dat je het magneetje op een van de spaken in het achterwiel gemakkelijk kunt verdraaien en dat gebeurt soms onbedoeld als je de fiets op de standaard zet en met je voet langs de magneet gaat. Je krijgt dan een foutmelding op het display en de ondersteuning valt gedeeltelijk weg.
Tot slot nog iets over de remmen: wij hebben spijt dat we geen schijfremmen hebben genomen, want de rollerbrakes worden bij een lange afdaling wel erg heet ondanks de koelplaten.
Kortom helemaal 'foolproof' is'ie niet, maar als je hem kent is het een fantastische fiets.

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


  • vannitsen jos

    Ik heb sinds drie jaar een flyer rs vermits deze fiets 350 watt motor heeft en meer als 25 km per uur haald moet ik een nr plaat hebben, maar mijn fietshandelaar zeg me dat flyer geen gelijkvormigheid attest nog afleverd voor deze fiets . Wat moet ik nu doen om in regel te zijn met de wetgeving .

  • Erwin Porte

    Beste Anthon, Wil je wat meer info geven over de accu die je hebt vervangen of laten reviseren door KTM?