FLYER ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 107 reviews
by R van Rooij on Elektrischefietsen.com
flyer 5 Go Tour

Onlangs Flyer Go Tour 5 gekocht. Tijdens het proeffietsen hebben we helaas niet gemerkt dat het bedieningsknopje van het display een vervelend geluid maakt, als er gefietst wordt op klinkers. De winkel wist het blijkbaar, maar hadden het niet medegedeeld. De winkel heeft contact gehad met Flyer en zij geven aan er momenteel nog niets aan te doen. Erg jammer voor zo'n prijzige fiets...Als we dit hadden geweten, hadden we een ouder type (T 8.1) gekocht i.v.m. andere bediening van display.

by Cornelia on Elektrischefietsen.com
Flyer T8 Ladies Deluxe

Vraagje ? is er iets om de accu te beschermen bij koud weer.
Het slechter werken van de accu begin al bij 7/8 graden, en durf dan eigenlijk niet meer te gebruiken. Ik gebruik de fiets alleen nog maar voor de boodschappen. 5/7 Km. En rij altijd in de 4/5 versnelling , met gemiddeld 15 km,
Verdere afstanden durf ik dan niet aan, en zeker niet in hogere versnelling,
Een fiets van 3000€ voor de boodschappen? En dan allen bij mooi weer!
Vandaar de vraag is er nu eindelijk iets om de accu te beschermen tegen de kou/ontlading ???

by P.A van Fessem on Elektrischefietsen.com
Flyer T11.

Wij hebben onze dames en heren Flyer T 11. vanaf juni 2015 en heren fiets 19824.km. en dames 18716 km. zonder problemen alleen de beurten uitlaten voeren bij een uitstekende dealer Rein Veenendaal in Veenendaal wij rijden altijd op de eco stand en hebben een 15 amp accu gem snelheid boven de 21.km per uur rijden wij tussen de 150 en 200 k.m. als ik beneden de twintig rij makkelijk 200.km.
de zelfde banden voor en achter alleen ketting en achter tandwiel vervangen bij 13.00km..en bij 17.000 km. heb ik mijn rem blokjes laten vervangen i.v.m vakantie Veluwe. een goede fiets die ik om de twee maanden helemaal in de wash zet inclusief de as en spaken alles blik als een spiegel en de ketting en tandwielen om de 500.km met een doek goed schoon maken en smeren . wij zijn content met onze Flyer en Veenendaal.we zijn in gesprek om ze in te ruilen voor een nieuwe Flyer Upstreet eerst nog rijden en over een komen bijbetaling.
Piet van Fessem Wernhout N-B.

by Heleven Eric on Elektrischefietsen.com
Flyer tandem

Wij hebben een tandem van flyer gekocht om onze Sparta tandem te vervangen.
Na een tiental jaren te hebben gefietst met deze zijn we overgestapt naar een elektrische.
Tot nu toe met heel veel voldoening.
Wij hebben de 18 ah batterij erbij genomen en kunnen tot nu toe altijd meer dan 120 km rijden op de autostand.
Het is echt een plezier om ermee te rijden , remmen en versnellingen doen perfect hun ding. De auto-stand is heel leuk om mee te toeren.
We hebben tot nu toe heuvels beklommen tot 10 procent. Helemaal geen probleem.
Het is echt een topfiets.

flyer vouwfiets ns

Heel leuk en tof fietsje dat goed fiets, makkelijk een brug op kan 🙂 . Maar k heb een vraagje waar kopen jullie de batterij ? Ik zoek een flyer NKY281B2 10 AH, 259kw en vind die nergens ??? Wel eentje 16 AP of 19 AP maar past die dan in mijn fiets ?

Flyer T11 HS

Flyer T11 HS gekocht in 06/2014 en na exact 3 jaar en 9000km ingeruild voor RS 7.7HS.
Nooit problemen gehad, niet met batterij noch met andere onderdelen.
Schitterende fiets! Hopelijk heb ik met deze nieuwe RS evenveel plezier en geluk.

Flyer T8

TELEURSTELLENDE KWALITEIT, ZEER SLIJTAGE GEVOELIG, HOGE KOSTEN NA AANSCHAF.
Onze Flyer T8 hebben we nieuw gekocht in 2010. De teller staat inmiddels op 8100 km. De laatste twee jaar is de fiets wat intensiever gebruikt (ca. 2500 km per jaar) en inmiddels vertoont de fiets steeds meer vervelende mankementen. Zoals een krakende en ratelende aandrijving, terugkerende problemen met naaf/derailleur (ondanks reparaties nog niet verholpen), afgebroken (!) onderdelen en als dieptepunt het moeten vervangen van de motor en de batterij na 7100 km – de fiets was opeens electrisch volledig dood. Door alle mankementen staat de fiets regelmatig enkele dagen/weken voor reparaties bij de dealer. De reparatiekosten van afgelopen twee jaar (=buiten garantieperiode) bedragen inmiddels bijna tweeduizend euro. Voor de duidelijkheid: dit betreft een droog gestalde, door een dealer onderhouden fiets.
Als ik opnieuw een e-bike zou kiezen, dan wordt het GEEN FLYER.

by beauprez on Elektrischefietsen.com
flyer T8

niet tevreden, niet klantvriendelijk.
gekocht in juli 2013, batterij na 1200km kappot. na 4-5km valt die gewoon uit, wanner die op oplader geplaatst wordt nochthans nog >80%. verkoper dan nagezien en op tester gezet, resultaat laadt niet meer is deffect.
geen compenstait mogelijk garantie overschreden, ook de coulanceprijs niet van toepassing, enkele weken te laat.
batterij bij langere stilstand regelmatig opgeladen en in goede conditie gestokkeerd.
ook nog cantact opgenomen met Amazing Wheels, zonder resutlaat, geen tussenkomst mogelijk.
duur grapje voor zo een dure fiets als je het mij vraagt.
trouwen nog altijd aan het wachten op nieuwe baterij, ondertussen al 4 weken

Flyer c11

Heb op 3-6-2013 2 Flyer fietsen gekocht. Het zijn geen van beide fietsen zonder problemen. Bij een fiets op 2571 Km nieuwe ketting kering achterwiel zadel pen er zat een kraak in de fiets en uit eindelijk nieuwe moter. Op 22-2-2017 fiets weg afblotten van de lak 4488 Km op de teller zou garantie zijn maar moest toch op 31=3-2017 toch € 218.25 af tellen. De andere fiets was al op 5-9-2016 met 5468 Km naar de fietsen maker ook af bloten lak en lekke kering achterwiel en er werd weer nieuwe ketting en tand wielen op gezet zonder toestemming de fiets was op 31-3-2017 weer klaar even € 191.60 af tellen nu weer de vering in de zadel pen Weer € 30.
Ge vraagt bij Flyer garantie verlenging om dat de ene fiets bekant 7 maande bij de fietsenmaker was geweest. Wat was het antwoord neen daar beginnen we niet aan. door de stilstand heeft de accu ook een probleem gekregen kon er voor de af grifte ongeveer 100 Km mee fietsen nu nog geen 50 Km. En bij verkoop en in de folder 7 jaar garantie mooi niet dus Flyer heeft dus een zeer slechte garantie .

Flyer panasonic accu's 36 V

Wanneer deze accu het spontaan begeeft binnen 5 jaar na aankoop is de oorzaak altijd gelegen in de electronica in het accuhuis.
Daarop heeft u vijf jaar garantie.
Als de importeur een 100% garantie weigert ga dan naar Eltenerfahrradprofi.de. Leg het probleem uit en u wordt correct geholpen.
Koop voortaan altijd uw Flyer in Elten.
Een Flyer gaat nagenoeg nooit kapot. Dus garantie behoeft bijna nooit te worden gegeven. Onderhoud laat u gewoon doen bij uw nederlandse rijwielhandelaar. Overal moet je daarvoor betalen. Daar hoef je niet voor naar Elten.
Bovendien zijn de prijzen voor dezelfde Flyer in Duitsland veel Lager.
Veel succes toegewenst!!!!

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


Comments

 1. Luc
  Luc 4 februari, 2018, 11:42

  Over 3 jaar, 2 vouwbare “Flyer” fietsen gekocht. Nog nooit zo slechte fietsen gehad. Maar ook nog nooit zo dure.
  Het ene probleem naar het andere. Versnelling werkt niet meer, ondersteuning valt soms weg, accu komt los ….Nu nog slechts max. 40 Km met een volle accu lading (op vlakke weg en rugwind of bergaf !). Nieuwe en zwaardere accu gekocht. Problemen nog steeds niet verholpen.

  Reply this comment
 2. vannitsen jos
  vannitsen jos 20 september, 2016, 19:44

  Ik heb sinds drie jaar een flyer rs vermits deze fiets 350 watt motor heeft en meer als 25 km per uur haald moet ik een nr plaat hebben, maar mijn fietshandelaar zeg me dat flyer geen gelijkvormigheid attest nog afleverd voor deze fiets . Wat moet ik nu doen om in regel te zijn met de wetgeving .

  Reply this comment
 3. Erwin Porte
  Erwin Porte 11 april, 2016, 14:15

  Beste Anthon, Wil je wat meer info geven over de accu die je hebt vervangen of laten reviseren door KTM?

  Reply this comment
 4. moeskoetie
  moeskoetie 5 februari, 2016, 13:42

  Marry Barrett, 280km met een accu lading? had U de bril wel op toen U dit contateerde??

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*