Gazelle ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Let op dat sommige ervaringen over behoorlijk oude modellen gaat. In de tussentijd is de techniek zeer sterk verbeterd! Ga voor een goed advies naar de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 106 reviews
by pro1991 on Gazelle
Gazelle EasyGlider

Deze oude fiets ruim een jaar geleden gekocht om er de boodschappen mee te doen. Daar is hij uitstekend voor!
De fiets is ongeveer 13 jaar oud en de accu dus ook. De accu gaat ± 20-25 km mee. Ik vind het de moeite niet om de accu te laten reviseren. De kosten daarvan wegen niet op tegen de waarde van de fiets.
Mijn 'normale' electrische fiets is een Qwic Premium M8. WAT EEN TOP FIETS IS DIT!
Bafangmotor, Nexus 8, super stijf frame, TOPFIETS. Daar kan "De Koninklijke" niet aan tippen...

by ries Atteveld on Gazelle
gazelle speedbike

Nog nooit zo'n slechte fiets gehad,wat een ellende. geko bij fietsvoordeel te amersfoort. de in juni gekochte speedbike voldeed vanaf het begin niet aan zijn actieradius. Gelijk een nieuwe accu gekregen maar weer geen verbetering. De fiets doet niet wat hij moet doen soms valt ploteling het systeem uit en moet je alles weer opnieuw opstarten. In de stand tour kun je 30 km rijden daarna moet je gaan lopen. Kortom zal wel rechtzaak worden met gazelle.

by strynck on Gazelle
gazelle impulse

twee fietsen:ene goed de andere in twee jaar al drie motoren vervangen;!!!!garantie is o.k!!

by visser on Gazelle
Gazelle ynergy

Nooit weer een Gazelle.
Waarom worden Gazelle zijn garantie praktijken niet eens aan de rechter voorgelegd.
Onderdelen die steeds weer stuk gaan en geen garantie erop.

Het predicaat Koninklijke moesten ze afpakken, een fiets uit china is nog van betere kwaliteit.

by LANOO on Gazelle
gazelle impulse

van een fiets al twee motoren vervangen!!!in een jaar tijd!!!(garantie)

by anne on Gazelle
gazelle orange innergly

Over 3 jaar terug 2 elektrische fietsen gekocht, gazelle orange innergy XT + aan 2500 euro stuk, met gouden accu (actieradius ongeveer 50 km op volle kracht). De display van de ene fiets werkte van in het begin niet, snelheidsmeter sprong aan en uit aan uit...Deze werd vervangen in garantie. Na 1 jaar kregen we bericht dat beide accu's gratis werden vervangen, de mogelijkheid bestond dat de accu's in brand zouden gaan....!!
Weer de fietsen enkele weken niet kunnen gebruiken. Een half jaar later begon de accu van de herenfiets mankementen te vertonen : ondersteuning plots uitvallen, of totaal geen ondersteuning meer na 20 kilometer. Weer naar de fietsenmaker en 2 weken zonder fiets. Vorige week gaan fietsen en plots laat mijn ondersteuning het afweten na 38 kilometer, terwijl de display nog genoeg accu aantoonde. Gisteren nog eens vertrokken met volledig opgeladen accu, en na 18 kilometer valt plots de ondersteuning weer weg, dan maar de laatste 15 kilometer zelf verder getrapt. Vanaf nu zal ik terug verder rijden met mijn oude fiets die ik zelf trap. Zonde van dat veel geld in het water, schandalig zou ik zeggen en ...bedankt hoor Gazelle.
PS Bijna vergeten....beide fietsen hebben ondertussen allebei nog een nieuw voorwiel gehad.

by Yvonne on Gazelle
gazelle Orange c7

Vreselijke fiets. Loopt te zwaar, maakt lawaai, slaat steeds aan en af, remt op de motor. Echt zo zonde van zuur verdiende geld. Ik fiets weer op mijn oude fiets zonder ondersteuning....
Het ergste is dat ik al was gewaarschuwd veel fietsen makers gooien gazelle eruit.

by Bob on Gazelle
Gazelle orange cx

Wij zij dik tevreden met onze gazelle elektrische fietsen met bosch middenmotor, maar bij 1 fiets maakt de middenmotor meer lawaai vooral bij het kracht zetten (meer tegenwind of heuvel op) omdat onze andere fiets dit niet heeft zijn wij benieuwd of dit meer voor komt bij andere gebruikers.

by Alex on Gazelle
Gazelle Orange Pure Innergy

Deze vakantie de fietsen weer meegenomen. Mijn vrouw haar fiets heeft een accu (3 jaar oud) met nog een bereik van slechts 20 km. We waren in Luxemburg en de camping was in een vallei. Ik met de fiets naar het volgende dorp. Ik kwam niet eens de vallei uit. Het leek wel of de ondersteuning juist tegenwerkte. Nu weet ik wel deze fiets uitermate geschikt is voor vlakke ritten, maar geen enkele ondersteuning bij een klein bergje, dat is toch wel het andere uiterste.

by E.jansen on Gazelle
Gazelle orange plus innergy

3 jaar geleden een gazelle gekocht met voorwielaandrijving. Na 3500 kilometer motor stuk na 1.5 jaar fietsen is vervangen zonder kosten top. We zijn 3500 kilometer verder en 1.5 jaat weer stuk. Na twee jaar komt je granantie te vervallen Kosten klant 550 euro en bedankt gazelle!!!!!!. Dan zal ik het maar niet over de rest hebben wat er al vervangen is !!!!!!
Mensen ik zeg koop nooit een Gazelle wat een balle merk

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


Comments

 1. Case
  Case 3 januari, 2018, 14:32

  Onze dochter heeft een Gazelle Miss Grace gekocht in 2014 voor € 2.000,-. Nu na ca. 4 jaar heeft de motor het begeven, en via onze fietsenmaker kregen we te horen dat Gazelle absoluut geen enkele garantie meer geeft, maar dat er wel een nieuwe motor à € 700,- geleverd kan worden. De fietsenmaker vertelde eveneens dat hij al 2 jaar geen Gazelle meer levert i.v.m de inferieure kwaliteit van deze fietsen, en daarbij het gebrek van service vanuit de fabrikant. Na zijn verhaal heb ik zelf de serviceafdeling van Gazelle gebeld. Nadat ik mijn verhaal had gedaan werd mij verteld dat er slechts 2 jaar garantie op de fiets is afgegeven en dat er wel een nieuwe motor geleverd kon worden. Op mijn vraag welke garantie er dan op een nieuwe motor kon worden afgegeven, werd beantwoordt ” 2 jaar “. Daarom een bericht aan allen die overwegen om een e-bike of gewone fiets te kopen: koop nooit een Gazelle want u wordt door deze fabrikant niet serieus genomen.

  Reply this comment
 2. barrema
  barrema 31 oktober, 2017, 12:16

  In juli 2017 kocht ik een Gazelle C8+ met Bosch Platina 500wh batterij. Volgens de brochure haal je in ECO-stand (zwakste trapondersteuning) een actieradius van zo’n 180 km. Dat mag je mooi vergeten. Als je er 140 kilometer kunt uithalen (zonder tegenwind…), mag je dik tevreden zijn. Reactie van Gazelle als je het probleem voorlegt: geen antwoord. Laat je dus niet vangen door hun loze beloften.

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*