Gazelle ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Let op dat sommige ervaringen over behoorlijk oude modellen gaat. In de tussentijd is de techniek zeer sterk verbeterd! Ga voor een goed advies naar de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 106 reviews
by pro1991 on Gazelle
Gazelle EasyGlider

Deze oude fiets ruim een jaar geleden gekocht om er de boodschappen mee te doen. Daar is hij uitstekend voor!
De fiets is ongeveer 13 jaar oud en de accu dus ook. De accu gaat ± 20-25 km mee. Ik vind het de moeite niet om de accu te laten reviseren. De kosten daarvan wegen niet op tegen de waarde van de fiets.
Mijn 'normale' electrische fiets is een Qwic Premium M8. WAT EEN TOP FIETS IS DIT!
Bafangmotor, Nexus 8, super stijf frame, TOPFIETS. Daar kan "De Koninklijke" niet aan tippen...

by ries Atteveld on Gazelle
gazelle speedbike

Nog nooit zo'n slechte fiets gehad,wat een ellende. geko bij fietsvoordeel te amersfoort. de in juni gekochte speedbike voldeed vanaf het begin niet aan zijn actieradius. Gelijk een nieuwe accu gekregen maar weer geen verbetering. De fiets doet niet wat hij moet doen soms valt ploteling het systeem uit en moet je alles weer opnieuw opstarten. In de stand tour kun je 30 km rijden daarna moet je gaan lopen. Kortom zal wel rechtzaak worden met gazelle.

by strynck on Gazelle
gazelle impulse

twee fietsen:ene goed de andere in twee jaar al drie motoren vervangen;!!!!garantie is o.k!!

by visser on Gazelle
Gazelle ynergy

Nooit weer een Gazelle.
Waarom worden Gazelle zijn garantie praktijken niet eens aan de rechter voorgelegd.
Onderdelen die steeds weer stuk gaan en geen garantie erop.

Het predicaat Koninklijke moesten ze afpakken, een fiets uit china is nog van betere kwaliteit.

by LANOO on Gazelle
gazelle impulse

van een fiets al twee motoren vervangen!!!in een jaar tijd!!!(garantie)

by anne on Gazelle
gazelle orange innergly

Over 3 jaar terug 2 elektrische fietsen gekocht, gazelle orange innergy XT + aan 2500 euro stuk, met gouden accu (actieradius ongeveer 50 km op volle kracht). De display van de ene fiets werkte van in het begin niet, snelheidsmeter sprong aan en uit aan uit...Deze werd vervangen in garantie. Na 1 jaar kregen we bericht dat beide accu's gratis werden vervangen, de mogelijkheid bestond dat de accu's in brand zouden gaan....!!
Weer de fietsen enkele weken niet kunnen gebruiken. Een half jaar later begon de accu van de herenfiets mankementen te vertonen : ondersteuning plots uitvallen, of totaal geen ondersteuning meer na 20 kilometer. Weer naar de fietsenmaker en 2 weken zonder fiets. Vorige week gaan fietsen en plots laat mijn ondersteuning het afweten na 38 kilometer, terwijl de display nog genoeg accu aantoonde. Gisteren nog eens vertrokken met volledig opgeladen accu, en na 18 kilometer valt plots de ondersteuning weer weg, dan maar de laatste 15 kilometer zelf verder getrapt. Vanaf nu zal ik terug verder rijden met mijn oude fiets die ik zelf trap. Zonde van dat veel geld in het water, schandalig zou ik zeggen en ...bedankt hoor Gazelle.
PS Bijna vergeten....beide fietsen hebben ondertussen allebei nog een nieuw voorwiel gehad.

by Yvonne on Gazelle
gazelle Orange c7

Vreselijke fiets. Loopt te zwaar, maakt lawaai, slaat steeds aan en af, remt op de motor. Echt zo zonde van zuur verdiende geld. Ik fiets weer op mijn oude fiets zonder ondersteuning....
Het ergste is dat ik al was gewaarschuwd veel fietsen makers gooien gazelle eruit.

by Bob on Gazelle
Gazelle orange cx

Wij zij dik tevreden met onze gazelle elektrische fietsen met bosch middenmotor, maar bij 1 fiets maakt de middenmotor meer lawaai vooral bij het kracht zetten (meer tegenwind of heuvel op) omdat onze andere fiets dit niet heeft zijn wij benieuwd of dit meer voor komt bij andere gebruikers.

by Alex on Gazelle
Gazelle Orange Pure Innergy

Deze vakantie de fietsen weer meegenomen. Mijn vrouw haar fiets heeft een accu (3 jaar oud) met nog een bereik van slechts 20 km. We waren in Luxemburg en de camping was in een vallei. Ik met de fiets naar het volgende dorp. Ik kwam niet eens de vallei uit. Het leek wel of de ondersteuning juist tegenwerkte. Nu weet ik wel deze fiets uitermate geschikt is voor vlakke ritten, maar geen enkele ondersteuning bij een klein bergje, dat is toch wel het andere uiterste.

by E.jansen on Gazelle
Gazelle orange plus innergy

3 jaar geleden een gazelle gekocht met voorwielaandrijving. Na 3500 kilometer motor stuk na 1.5 jaar fietsen is vervangen zonder kosten top. We zijn 3500 kilometer verder en 1.5 jaat weer stuk. Na twee jaar komt je granantie te vervallen Kosten klant 550 euro en bedankt gazelle!!!!!!. Dan zal ik het maar niet over de rest hebben wat er al vervangen is !!!!!!
Mensen ik zeg koop nooit een Gazelle wat een balle merk

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


Comments

 1. Gerard
  Gerard 30 juni, 2014, 21:39

  Is er een verschil tussen Gazelle Orange of model Grenoble?
  Zijn deze qua accu en motor en verdere elektrische onderdelen hetzelfde? Zijn modellen na 2012 beter geworden?

  Reply this comment
 2. Nina
  Nina 28 mei, 2014, 18:54

  Bovenstaande reactie is van Nina

  Reply this comment
 3. Naam (verplicht)
  Naam (verplicht) 28 mei, 2014, 18:53

  Wij ( 77 ) rijden sinds 2008 een Gazelle Orange Innergy
  Eigenlijk waren we direct enthousiast. We bekijken nu de nieuwste fietsen en lees ik de ervaringen dan is er blijkbaar veel kommer en kwel al zijn ze steeds beter geworden.
  Na 4 jaar hebben we twee extra accu’s (goud) gekocht. We toeren nu vanuit Amsterdam West door de polders naar Spaarndan, Haarlem e.o.( extra accu mee in de fietstas ) en genieten .Ik gebruik hem ook als boodschappenfiets.
  Denk nu wel over een wat lichtere variant

  Reply this comment
 4. Dhr W Bakker
  Dhr W Bakker 13 mei, 2014, 22:06

  wij hebben 2 gazelle exellent innergy in 2012 gekocht de dames fiets doe het prima maar de heren fiets is een drama zoals voorwiel vernieuwd 19 keer een nieuw dashbord plus 3 keer de houder remplaat in het achterwiel 2maal sensoren bij de trappers vernieuwd 2 keer terug geweest naar de fabriek in dieren de fietsen maker heeft eralles aan gedaan om mij tevreden testellen maar nu is mijn geduld op heb hem10-5-2014 bij de fietsen maker gebracht en hoe hem nooit meer terug van mij mag die zaak in dieren tot de grond toe afbranden ik ben er heelemaal klaar mee servics van gazelle is zeer en zeer slecht

  Reply this comment
 5. Laurens
  Laurens 24 april, 2014, 23:25

  wij hebben de grenoble innergy gekocht in juni 2012
  de fiets is niet zoals de dealer vertelde een geweldige fiets zonder problemen mij fiets heeft vanaf dag een problemen met de ondersteuning hij onder steunt een beetje op de booster stand maar verder op normaal doet hij niet wat er van verwacht wordt ik heb al een ander wiel er in gekregen maar ook dat werkt niet naar behoren mijn gewicht is iets of wat meer als van mijn vrouw en dat kan deze fiets niet aan ik moet altijd op de hoogste stand in geschakeld staan om mijn vrouw bij te houden ik ben al zo dikwijls terug geweest na de dealer maar hij weet het ook niet meer wat te doen zijn er nog meer gebruikers die deze klachten hebben .

  Reply this comment
 6. Diny
  Diny 1 april, 2014, 21:43

  Niets dan ellende met de Gazelle Orange Innergy. Na 3 jaar en 12.000 km heb ik hem ingeruild voor een Sparta met Boschmotor.
  Wel met veel nieuwe onderdelen die de afgelopen tijd zijn vervangen: de motor na anderhalf jaar, de display enkele keren, de accu na 2 jaar en 1 mnd (garantie voorbij) en nu was wéér de display stuk, de displayhouder én de voor- en achtersensor. Ik had misschien een maandagochtendprodukt maar koop nóóit meer een Gazelle. Hopelijk met de Sparta meer geluk.

  Reply this comment
 7. nathalie
  nathalie 20 maart, 2014, 12:09

  iemand ervaring met een Gazelle impulse EM c7+ ? Hij heeft een middenmoter. zou zijn voor woon-werk verkeer, 65 km per dag. Hij geeft me een goed rijgevoel en zou hem willen aanschaffen. iemand ervarong ?

  Reply this comment
  • E.Boersma
   E.Boersma 9 juli, 2014, 10:25

   Wij hebben een G. Impulse EM c7.
   middenmotor uitstekend.
   Heerlijke fiets,alleen de remmen.Foei!! gazelle. Knijpen en nog harder knijpen om een stop voor het op rood springend licht te maken.Helaas,Gazelle vindt het binnen de norm en wil er niets van weten van deze rensoort.En dus ………….t
   af te raden voor zwakke knijpkracht in de handen.Jammer!

   Reply this comment
   • De Graaf
    De Graaf 12 augustus, 2015, 20:30

    De remmen zijn ook gevaarlijk en Gazelle weet dat maar informeert zijn klanten niet.

    Reply this comment
  • hvdmln
   hvdmln 30 mei, 2015, 14:18

   Ik zou het niet doen wij hebben een gazelle HM met impulsemotor maakte veel lawaai en binnen 1 maand en 400km gereden te hebben viel ondersteuning weg leverancier zegt motor is versleten dus wordt er een nieuwe op geplaatst dit duurt al langer dan 1 maand. Hebben geen vertrouwen in die motor en zijn 2000 euro armer. Op email reageert gazelle niet.

   Reply this comment
  • De Graaf
   De Graaf 12 augustus, 2015, 20:29

   Beste Nathalie,

   Hoop voor je dat je hem niet gekocht hebt Werk bij een Gazelle dealer en we vervangen regelmatig de motoren (gaan allemaal stuk) Ook de remweg is gevaarlijk lang.

   Reply this comment
 8. Hubster
  Hubster 15 maart, 2014, 18:29

  Ik ben in het bezit van een gazelle orange innergy, enigste plus aan de fiets vindt ik het model en kleur, maar verder :
  – bezig met de vierde accu
  – dislplay stuk (vocht) nieuwe geplaatst maar toen deed de
  voorlamp niets meer dus ook maar vervangen. Mijn fiets is nu
  2,5 jaar oud maar geen garantie geen coulance regeling, niets.
  – Nu blijkt de motor stuk te zijn, kosten ongeveer 350 euro.
  Ben straks 475 euro armer en wat komt er dan op ons pad, vertrouwen in fiets en Gazelle ben ik kwijt.

  Reply this comment
 9. J.Tielrooy Alkmaar
  J.Tielrooy Alkmaar 9 maart, 2014, 22:20

  Augustus 2012 een Gazelle Fuente Plus Energy gekocht met gouden accu. Prima fiets. Prima dealer en een verademing om te fietsen. Heb er als “mooi weer fietser” 1500 km opzitten en de accu is nu 29 keer opgeladen. Nooit een probleem gehad of gewenst. Wel al je het stuur los laat gaat de fiets schudden, maar zal dat met de volgende beurt aan de dealer doorgeven. Ook is het belletje wel wat erg aan de zuinige kant. zal er een ander op gaan zetten.

  Reply this comment
 10. otto
  otto 1 februari, 2014, 23:04

  Ik heb sinds een jaar een Gazelle Chamonix pure innerergy.
  Het is een geweldige fiets voor woon werk verkeer. De problemen die ik had zijn door de dealer prima opgelost.
  Enkel kan ik op deze fiets niet met losse handen rijden; de fiets begint te schudden en dat lijkt mij slecht voor het frame. Een paar vingers op het stuur en de problemen zijn over. Dat zou ik nog graag anders willen, verder 100 procent tevreden.

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*