Gazelle ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Let op dat sommige ervaringen over behoorlijk oude modellen gaat. In de tussentijd is de techniek zeer sterk verbeterd! Ga voor een goed advies naar de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt. • Gerard

  Is er een verschil tussen Gazelle Orange of model Grenoble?
  Zijn deze qua accu en motor en verdere elektrische onderdelen hetzelfde? Zijn modellen na 2012 beter geworden?

 • Nina

  Bovenstaande reactie is van Nina

 • Naam (verplicht)

  Wij ( 77 ) rijden sinds 2008 een Gazelle Orange Innergy
  Eigenlijk waren we direct enthousiast. We bekijken nu de nieuwste fietsen en lees ik de ervaringen dan is er blijkbaar veel kommer en kwel al zijn ze steeds beter geworden.
  Na 4 jaar hebben we twee extra accu’s (goud) gekocht. We toeren nu vanuit Amsterdam West door de polders naar Spaarndan, Haarlem e.o.( extra accu mee in de fietstas ) en genieten .Ik gebruik hem ook als boodschappenfiets.
  Denk nu wel over een wat lichtere variant

 • Dhr W Bakker

  wij hebben 2 gazelle exellent innergy in 2012 gekocht de dames fiets doe het prima maar de heren fiets is een drama zoals voorwiel vernieuwd 19 keer een nieuw dashbord plus 3 keer de houder remplaat in het achterwiel 2maal sensoren bij de trappers vernieuwd 2 keer terug geweest naar de fabriek in dieren de fietsen maker heeft eralles aan gedaan om mij tevreden testellen maar nu is mijn geduld op heb hem10-5-2014 bij de fietsen maker gebracht en hoe hem nooit meer terug van mij mag die zaak in dieren tot de grond toe afbranden ik ben er heelemaal klaar mee servics van gazelle is zeer en zeer slecht

 • Laurens

  wij hebben de grenoble innergy gekocht in juni 2012
  de fiets is niet zoals de dealer vertelde een geweldige fiets zonder problemen mij fiets heeft vanaf dag een problemen met de ondersteuning hij onder steunt een beetje op de booster stand maar verder op normaal doet hij niet wat er van verwacht wordt ik heb al een ander wiel er in gekregen maar ook dat werkt niet naar behoren mijn gewicht is iets of wat meer als van mijn vrouw en dat kan deze fiets niet aan ik moet altijd op de hoogste stand in geschakeld staan om mijn vrouw bij te houden ik ben al zo dikwijls terug geweest na de dealer maar hij weet het ook niet meer wat te doen zijn er nog meer gebruikers die deze klachten hebben .

  • K.C. Pronk

   Heeft uw toetsenbord ook kuren?

 • Diny

  Niets dan ellende met de Gazelle Orange Innergy. Na 3 jaar en 12.000 km heb ik hem ingeruild voor een Sparta met Boschmotor.
  Wel met veel nieuwe onderdelen die de afgelopen tijd zijn vervangen: de motor na anderhalf jaar, de display enkele keren, de accu na 2 jaar en 1 mnd (garantie voorbij) en nu was wéér de display stuk, de displayhouder én de voor- en achtersensor. Ik had misschien een maandagochtendprodukt maar koop nóóit meer een Gazelle. Hopelijk met de Sparta meer geluk.

 • nathalie

  iemand ervaring met een Gazelle impulse EM c7+ ? Hij heeft een middenmoter. zou zijn voor woon-werk verkeer, 65 km per dag. Hij geeft me een goed rijgevoel en zou hem willen aanschaffen. iemand ervarong ?

  • E.Boersma

   Wij hebben een G. Impulse EM c7.
   middenmotor uitstekend.
   Heerlijke fiets,alleen de remmen.Foei!! gazelle. Knijpen en nog harder knijpen om een stop voor het op rood springend licht te maken.Helaas,Gazelle vindt het binnen de norm en wil er niets van weten van deze rensoort.En dus ………….t
   af te raden voor zwakke knijpkracht in de handen.Jammer!

   • De Graaf

    De remmen zijn ook gevaarlijk en Gazelle weet dat maar informeert zijn klanten niet.

  • hvdmln

   Ik zou het niet doen wij hebben een gazelle HM met impulsemotor maakte veel lawaai en binnen 1 maand en 400km gereden te hebben viel ondersteuning weg leverancier zegt motor is versleten dus wordt er een nieuwe op geplaatst dit duurt al langer dan 1 maand. Hebben geen vertrouwen in die motor en zijn 2000 euro armer. Op email reageert gazelle niet.

  • De Graaf

   Beste Nathalie,

   Hoop voor je dat je hem niet gekocht hebt Werk bij een Gazelle dealer en we vervangen regelmatig de motoren (gaan allemaal stuk) Ook de remweg is gevaarlijk lang.

 • Hubster

  Ik ben in het bezit van een gazelle orange innergy, enigste plus aan de fiets vindt ik het model en kleur, maar verder :
  – bezig met de vierde accu
  – dislplay stuk (vocht) nieuwe geplaatst maar toen deed de
  voorlamp niets meer dus ook maar vervangen. Mijn fiets is nu
  2,5 jaar oud maar geen garantie geen coulance regeling, niets.
  – Nu blijkt de motor stuk te zijn, kosten ongeveer 350 euro.
  Ben straks 475 euro armer en wat komt er dan op ons pad, vertrouwen in fiets en Gazelle ben ik kwijt.

 • J.Tielrooy Alkmaar

  Augustus 2012 een Gazelle Fuente Plus Energy gekocht met gouden accu. Prima fiets. Prima dealer en een verademing om te fietsen. Heb er als “mooi weer fietser” 1500 km opzitten en de accu is nu 29 keer opgeladen. Nooit een probleem gehad of gewenst. Wel al je het stuur los laat gaat de fiets schudden, maar zal dat met de volgende beurt aan de dealer doorgeven. Ook is het belletje wel wat erg aan de zuinige kant. zal er een ander op gaan zetten.

 • otto

  Ik heb sinds een jaar een Gazelle Chamonix pure innerergy.
  Het is een geweldige fiets voor woon werk verkeer. De problemen die ik had zijn door de dealer prima opgelost.
  Enkel kan ik op deze fiets niet met losse handen rijden; de fiets begint te schudden en dat lijkt mij slecht voor het frame. Een paar vingers op het stuur en de problemen zijn over. Dat zou ik nog graag anders willen, verder 100 procent tevreden.