Gazelle ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Let op dat sommige ervaringen over behoorlijk oude modellen gaat. In de tussentijd is de techniek zeer sterk verbeterd! Ga voor een goed advies naar de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt. • Gerrit Nijhoff

  Wij hebben 2 elektrische gazelle innergy fietsen van de koninklijke a-sociale gazelle .!!!!!!!!
  Nu nadat de fiets van mij net iets over 3 jaar oud is , begeeft de gouden accu het.
  Jammer maar helaas zegt gazelle , waarna ze toegeven dat het snel is , maar dat ik gewoon pech heb .
  Je mag van een fiets van 2400 euro toch wel verwachten dat die in z,n geheel langer mee gaat dan 3 jaar.
  DUIDELIJK IS DUS DAT GAZELLE LAK HEEFT AAN HAAR KLANTEN , GEEN SERVICE VERLEENT .
  DUS MIJN ADVIES ,DOE HET NIET , NOOIT MEER GAZELLE

 • Stoeten

  Na diefstal van mijn Gazelle e bike een nieuwe zelfde fiets gekregen. De motor van deze fiets maakt veel lawaai. Het is niet verontrustend zegt mijn leverancier maar mijn fietsbeleving is danig verstoord voor mij. Advies is om een paar honderd km te fietsen om de motor in te rijden. Voel me met een kluitje in het riet gestuurd. Iemand hier ook ervaring mee?

 • Chris

  Bij mijn vrouw en mij, electromotor kapot(of de electronica die daar in zit!) Eenmaal binnen garantie termijn, eenmaal net daarbuiten, door coulance v.d. dealer bleven de kosten beperkt. Neem nooit een ebike waarbij de electronische regeling in de motor zit ingebouwd!
  Chris

 • Chris

  Slechte ervaringen met Gazelle ebike,bij mijn en mij na ca twee jaar motor defect

 • Al

  Als ik van tevoren had geweten wat ik nu weet had ik nooit voor een Gazelle gekozen. Mijn vrouw en ik hebben beide een Gazelle orange inergy.
  Je denkt een A merk te kopen en dat je dus kwaliteit koopt. Nou vergeet het maar.
  Het display is kwetsbaar wat regen aangaat want er zat binnen een paar maanden vocht onder het scherm. Gereclameerd maar is niets aan te doen zegt Gazelle.
  Mijn buitenband was al in het eerste jaar stuk. De fietsen hebben we nu drie jaar oud en van een van de fietsen is de accu zilver stuk. De accu is door onze dealer uitgelezen en het blijkt dat de accu vochtig is geweest en dat de accu is bloot gesteld aan -18 graden C. Nou regent het wel eens in Nederland maar ik wist niet dat je dan niet mag fietsen in de regen als je een Gazelle hebt.
  Ook heb ik niet geweten dat het in Nederland zo hard heeft gevroren in de afgelopen 3 jaar en dan staat de fiets ook nog eens in de schuur.
  Het probleem van de accu voor gelegd aan Gazelle maar die zeggen vrolijk dat de garantietijd is verstreken. Begrijpelijk maar je mag can een ECHT A merk toch wel verwachten dat een accu toch wel iets langer mee gaat dan 3 jaar?
  Nee mensen ik koop zeker geen Gazelle meer als ik weer een andere electrische fiets koop.
  Dan desnoods maar een goedkoper merk. Als dan de accu het begeeft ben je in ieder geval veel minder geld kwijt.

  • Bren

   Ik heb een miss grace wat een rot fiets
   Ik heb hen nu nog geen twee jaar en heb al mijn 3e accu
   En elke keer noet ik mijn fiets naar de dealer brengen en ven ik gem een paar week kwijt
   Nu is hij ook weer stuk er zit vocht in mijn accu
   Maar weer afwachten hoe lang bet duurt

 • Nicole

  Ik twijfel tussen een Gazelle Miss Grace C7 HFP of HMB en een Batavus Diva E-Go. Ik ga per dag ongeveer 22 km afleggen, vijf dagen in de week. Morgen ga ik naar het Gazelle testcentrum. Ik lees hier best wel wat negatieve dingen. Heeft iemand ook positieve ervaringen met 1 of meer van de genoemde modellen? Ik wil persé een transportfiets omdat ik een mand voorop enorm fijn vind. Heb ik nu ook en voor mij erg makkelijk. Wie kan me adviseren?

 • Toin

  Verleden jaar een gazelle cityzen speed bike gekocht. Gehele jaar op gefietst en nu 4 duizend kilometer achter de rug. In tussentijd een onderhoudsbeurt gehad en 1 maal de remblokjes in het achterwiel vervangen. Ketting altijd goed schoongemaakt en van teflon voorzien. Rij meestal rond de 30 km/uur en schakel op en af. Vandaag mijn fiets weggebracht voor een beurt. Dit wordt een nieuwe ketting en cassette en als kers op de taart een geheel nieuw achterwiel omdat de lagers in het huis ingesleten zijn. Dit valt buiten de garantie. Kortom onderhoud aan mijn fiets is nog duurder dan onderhoud aan mijn auto.
  Als dit elke 4000 km gebeurd wordt het nooit meer een Gazelle fiets voor mij. Mijn vrouw heeft 8 jaar gereden op een e-bike van Sparta en heeft nooit problemen gehad. Vooralsnog niet echt tevreden met een Gazelle. Ik moet wel eerlijk zijn dat hij heerlijk rijdt.

 • Jacobs

  Geen Gazelle meer voor mij, aangekocht in de paasvakantie, sinds vandaag terug (3e motor) op weg naar huis (7km) 5 maal beginnen callibreren tijdens het fietsen, is al sinds 15:30 uur aan het opladen, nog altijd 2 streepjes op de accu, heb hem al 3 maand moeten missen (salut kilometervergoeding op mijn werk). Alles zou vervangen zijn wat zou kunnen vervangen zijn………………………………….