Kalkhoff ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 104 reviews
kalkhoff 2014

we waren aan het fietsen en de motor viel ervan onder de bevesting punten waren afgebroken ben er mee naar den dealer gegaan en viel niet onder garantie de kosten waren 7oo euro voor nieuwe motor groetjes kalkhoff garantie hector fiets was van 2014

by E H Hermes on Elektrischefietsen.com
kalkhoff impulse 36 volt 15ah

mijn motor is kapot wat is 2hands prijs
aub ik hoop dat jullie me snel kunnen helpen want mijn vrouw moet ermee naar haar werk p s spoed

by Rob van der Lelie on Elektrischefietsen.com
Kalkhoff Select E city Shimano Steps

Vervolg post van 9 juni 2017. Na toenemende frustraties als gevolg van onze ontevredenheid mbt deze fiets en de in onze ogen onjuiste service van onze dealer de fiets als ondeugdelijk product ingeleverd bij de dealer en aanschafprijs retour ontvangen. Inmiddels een Flyer T8-1 besteld. Hopelijk komt daarmee het fietsplezier weer terug. De mogelijke oorzaak van 2x defecte accu was volgens de fabrikant Kalkhoff een defecte printplaat van de unit waarop de accu wordt aangesloten.

by Rob van der Lelie on Elektrischefietsen.com
Kalkhoff Select City i8 17Ah Shimano Steps

Vervolg van mijn post van 29 mei 2017. Afgelopen zondag, 1e Pinksterdag wilden mijn partner en ik een stukje gaan fietsen. Tot onze grote verbazing wederom de accu defect, exact dezelfde klachten als bij de 1e origineel geleverde accu. Deze leenaccu slechts 3 weken gebruikt, en in deze periode 3 x volgens de instructies geladen. Vanochtend meteen de dealer gebeld. Kort daarna teruggebeld. Shimano verwijst naar Kalkhoff, daar moet volgens hen de fout zitten. Dus binnen 2 maanden 2 splinternieuwe accu's van Kalkhoff (Derby Cycle) die het begeven hebben. Fiets dus onbruikbaar op dit moment. Maar ja, wat verwacht je ook van een fiets van 3000 Euro!! Wij zijn nu wel klaar met dit merk. Kijken hoe we dit verder gaan oplossen.

by C van'tRiet on Elektrischefietsen.com
Include premium 8

Aangeschaft 04-2016
Gelijk al harde knakken bij het wegrijden. Koplamp viel eraf, handel van het slot brak af.
Ik had een flyer, in hemelsnaam wat heb ik gekocht. Alles word onder garantie hersteld, maar de lol is eraf. Bij de nieuwe motor hoor ik nog vreemde tikken. Bij stoplicht rij ik weg in een lage versnelling daar anders weer een harde tik hoor. Mijn vertrouwen in een Duits product is nu echt weg.
Advies nooit kopen!!

by Rob van der Lelie on Elektrischefietsen.com
Kalkhoff E City Select Shimano Steps 17ah

Zelf in de zomer van 2016 Kalkhoff Agattu Premium met belt aangeschaft. Inmiddels motor vervangen ivm knakken tijdens trappen. Zelfde zomer van 2016 Kalkhoff Agattu Impulse 2.0 11ah dames aangeschaft. Fiets meerdere malen onder garantie gerepareerd, oa nieuwe versnellingsnaaf, nieuwe motor maar klachten van knakken en doortrappen bleven bestaan. Laatste maal is mijn vriendin als gevolg van doortrappen ten val gekomen. Fiets 7 weken retour naar fabriek. Wij wensten een nieuwe fiets. Is inmiddels geleverd, de Kalkhoff E city select Shimano Steps met 17Ah accu. (wel 1100 Eurootjes bij moeten leggen) Inmiddels de accu defect teruggebracht naar de dealer. Was pas 3 x volgens de instructies geladen. Wat meteen al opviel was de actieradius, 93 km in de eco stand, terwijl de fabrikant het over wel 200 km of meer heeft. Tijdelijk nieuwe accu van 13Ah te leen. Wat meteen opviel, na volledige lading ook 93 km actieradius. Dus 17Ah en 13Ah hebben volgens de display exact dezelfde actieradius, terwijl er 200 Euro prijsverschil zit tussen beide accu's. U zegt het maar, erg vreemd allemaal. Uiteraard mijn constatering uitgezet naar de dealer. die ook geen passend antwoord had. Wel is mijn partner zeer tevreden met haar nieuwe fiets met Shimano Steps. Geen enkele knak of iets tot op heden. Het wachten is op de accu die op dit moment nog bij de fabrikant is en de uitleg van hun kant mbt de actieradius.

Kalkhoff Impulse 360

Ik ben de ongelukkige eigenaar van een Kalkhoff Impulse 360 van 2014.
Om het kort te zeggen, wat een rampzalig slechte fiets. In het eerste jaar na aankoop 1x een motor defect en 1x een defecte Nuvinci 360 naaf. Tweede jaar na aankoop. Opnieuw defecte motor en een defecte Nuvinci 360 naaf. Na 2 keer de fiets hebben moeten laten afslepen, ben ik maar gestopt deze fiets te gebruiken. Niet betrouwbaar genoeg om er mee heen en terug naar mijn werk te kunnen komen.
Geprobeerd om de fiets in te ruilen, maar je laat dan 2/3 van de aanschijfprijs vallen. Helaas is dat laatste de norm bij elektrische fietsen. Voor mij betekent dat dat de fiets een euro/kilometer gekost heeft. Auto rijden is goedkoper. Of koop een scooter als het goedkoper moet. Voor mij was dit een eenmalig e-bike avontuur. Ik ga in toekomst wel weer met de auto naar mijn werk.

by C. H. Zevenhoven on Elektrischefietsen.com
Kalkhoff tasman Benelux impulse 2.0

Op 2juni 2016 de fiets gekocht op aanraden van de dealet.
Er zat vanaf het begin een knak in de pedaal.
Na 400 km begon hij ook zomaar door te trappen en maakte dan een hoop lawaai. Diverse malen naar de dealer geweest, maar die konden geen gebrek vinden. Nog 1200 km ermee gereden. Toen hebben ze het gebrek ook geconstateerd. Er werd een andere motor geplaatst. Was de winkel net uit en het gekraak was er gelijk, maar hoopte dat het overging maar na 400 km terug gebracht naar de dealer. Er werd net gebeld door de dealer dat de 3 de motor geplaatst word. Er is er geen in voorraad dus dit gaat 2 tot 3 weken duren. Hoop dat 3 maal scheepsrecht is, want als die ook niet goed is ga ik de koopovereenkomst ontbinden.

Kalkhoff Endeavour

Hier weer een slecht werkende motor met deze speed pedelec. Hopelijk zijn er nog andere motoren ter beschikking ( volgens enkele reacties hieronder blijkbaar niet meer).
Invoerder gaat bekijken wat er moet gebeuren aangezien het al de zesde motor is.
Dan zal ik ook meteen weten of er nog motoren zijn.

by Valere Donne on Elektrischefietsen.com
Kalkhoff electrische

Wij rijden mettwee elektrische kalkhof fietsen. Mijn vriendin kocht deze nieuw en rijdt dagelijks. Ze is al aan haar derde motor toe. Steeds binnen de garantie vervangen. Symptomen zijn het gekraak bij het schakelen.
Ik heb een tweedehandse gekocht met zwaardere batterij die niet matcht met de display. Ik ben aan mijn tweede motor die ik zelf heb moeten betalen. Ongeveer 550€ dacht ik. Nu is mijn bagagerek op de lanspunten afgebroken.
Onze fietsverkooer te Leuven is gestopt met dit merk door de talrijke klachten over de motor.

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


Comments

 1. margriet
  margriet 6 juni, 2017, 07:16

  ik heb ook al 2 nieuwe mototers er in gehad en mijn man ook en knakt nog bij de trapper en mijn fiets is weer terug en maakt een zoem geluid ik zou geen kalkhoff, meer kopen en zoveel geld

  Reply this comment
 2. Dimphy
  Dimphy 24 mei, 2017, 21:27

  ik kwam vandaag bij een fietsenwinkel en zag een mooi Kalkhoff e-bike staan. Maar ik heb nu alle ervaringen gelezen, maar ben me rot geschrokken. Ik durf hem niet te kopen. Het is dan wel een zwaardere accu van 13A, maar dan nog? Sorry, maar dank jullie wel dat jullie je ervaringen wilden delen via deze site. Ik spaar dus nog even verder voor een ander merk. ik hoop dat jullie toch nog goed worden geholpen en dat jullie ondanks alle ellende toch nog een fijne fietservaring mag beleven.

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*