KOGA ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 79 reviews
by a van bedaf on Elektrischefietsen.com
koga E deluxe

mijn man en ik rijden allebei koga hij E deluxe nu 2 jaar 25000 km en daarvoor 3 jaar E runner 32000 km en ik 5 jaar E runner teller bij mij staat nu op bijna 35000 km over service niets te klagen dealer speelt ook een rol mijns inziens aangezien de vele kilometers een perfecte fiets geen klagen de volgende wordt toch weer een koga zeer beslist

by Paul Westlander on Elektrischefietsen.com
Koga E-Lement

Beste Koga liefhebbers,

Sinds 30 april 2016 hebben we de fietsen in bezit (Koga E-Lement) ze voldoende nog steeds naar behoren. Ik zelf ben ik in bezit van een heren fiets model en mijn echtgenoot een dames fiets. we hebben allebei 3000 kilometers mee gefietst. Een probleem met mijn fiets, na 2500 kilometer waren van mijn achter wiel veel spaken los, maar de dealer van Boxel heeft dit passend opgelost. Tot nu toe zeer, te vrede over onze fietsen. de fietsen zien er sportief uit, en het is een genot om er op te fietsen. Dit is onze beste aankoop van ons, GEEN KLAGEN super !!!!

Met een fiets groet van Paul Westlander 68 jaar

by Paul Westland on Elektrischefietsen.com
Koga E-Lement

We hebben sinds 30 april 2016 twee schitterde Koga E-lement fietsen, nu op de teller staat er 3000 km op gefietst. Tot nu toe zeer tevreden over onze Koga`s, ik zelf heb een heren model en daar heb ik tot nu toe geen spijt van, en mijn echtgenoot uiteraard een dames model. Het afgelopen jaar in Oostenrijk gefietst tot aan Wenen toe, het fietst voor treffelijk allen van mijn fiets waren veel spaken van het achter wiel los gekomen, maar dat heeft onze dealer van Boxel passend heft op gelost. We hebben totaal geen spijt van aankoop. Super, en dat mag ook wel een gezegd worden over Koga.
Paul Westland 16-03-2017 68 jaar

by Paul Westland on Elektrischefietsen.com
Koga E-Lement

We hebben sinds 30 april 2016 twee schitterde Koga E-lement fietsen, nu op de teller staat er 3000 km op gefietst. Tot nu toe zeer tevreden over onze Koga`s, ik zelf heb een heren model en daar heb ik tot nu toe geen spijt van, en mijn echtgenoot uiteraard een dames model. Het afgelopen jaar in Oostenrijk gefietst tot aan Wenen toe, het fietst voor treffelijk allen van mijn fiets waren veel spaken van het achter wiel los gekomen, maar dat heeft onze dealer van Boxel passend heft op gelost. We hebben totaal geen spijt van aankoop. Super, en dat mag ook wel een gezegd worden over Koga.
Paul Westland 16-03-2017

by Paul Westland on Elektrischefietsen.com
Koga E-Lement

We hebben sinds 30 april 2016 twee schitterde Koga E-lement fietsen, nu op de teller staat er 3000 km op gefietst. Tot nu toe zeer tevreden over onze Koga`s, ik zelf heb een heren model en daar heb ik tot nu toe geen spijt van, en mijn echtgenoot uiteraard een dames model. Het afgelopen jaar in Oostenrijk gefietst tot aan Wenen toe, het fietst voor treffelijk allen van mijn fiets waren veel spaken van het achter wiel los gekomen, maar dat heeft onze dealer van Boxel passend heft op gelost. We hebben totaal geen spijt van aankoop. Super, en dat mag ook wel een gezegd worden over Koga.
Paul Westland 22-03-2017

by Bruno Karel on Elektrischefietsen.com
Koga de Luxe Tesla

Koga E-Bike nieuw 3400 Euro is volgens Koga een duurzame fiets nou geloof er maar niets van na drie jaar accu defect en kogellagers in achterwiel defect moet er een nieuw achterwiel in totale kosten 1300 Euro. Heb de fiets nog een keer laten maken maar daarna nooit geen Koga meer.

Koga Miyata Tesla

Na zes jaar en 10.600 kilometer is de fiets aan zijn einde. De motor is kapot en er is een technische storing die niet te verhelpen is. De fietsenmaker kan niet alles verhelpen. In dat geval staat in het serviceboekje dat je je kunt melden bij de fabriek. Maar die verwijst na een lange stilte weer naar de fietsenmaker.
Einde verhaal. Fietsen lukt nog wel, zonder ondersteuning. Dat doet de fiets doorgaans goed, totdat de elektronische storing aan de andere onderdelen weer opduikt.
Ik had meer verwacht van dit dure merk en ook meer service.

by g.de Bruin on Elektrischefietsen.com
koga ebike deluxe

Wij hebben een koga miyata e bike deze fiets hebben we 3 jaar geleden gekocht ( 2 stuks)en koste ruim € 3000,-na 2,25 jaar brak het zadel door de midden, waarop koga ons liet barsten, uiteindelijk van de leverancier een nieuwe gekregen na 2,5 jaar alleen maar problemen met de accu. nu blijkt de accu te zijn overleden leverancier heeft wel overleg gehad met Koga. uit eindelijk kunnen we een nieuwe kopen, waarop wij door bemiddeling van de leverancier korting kunnen krijgen, maar alsnog € 525.- moeten bij betalen. ook de andere fiets begint al dezelfde klachten te krijgen. hiervoor reed ik ook al een Koga en deze beviel prima. maar de klant onvriendelijke behandeling van Koga, heeft ons doen besluiten om nooit meer een fiets van dit merk te kopen.

by G. A. Pont on Elektrischefietsen.com
Koga extension

E-bikes: een vergelijking.


Voor onze vakantie naar Frankrijk afgelopen zomer kochten wij onze eerste e-bikes. Mijn echtgenote een Sparta R201 en ik een Koga- extension De Koga was een paar honderd euro duurder. Een vergelijking kon goed worden gemaakt omdat we exact dezelfde aandrijving en accu hadden (ION - achterwielaandrijving ( dus geluidloos) met een 600 watt -accu). Alleen de Koga gaf problemen. De klachten die ik indiende hebben tot praktisch niets geleid.

1. De Koga-fiets 'zwabberde'. Stuur dus goed vasthouden. Het oorspronkelijk hoger stellen van het stuur en de spaken strakker zetten door de dealer bleek geen vooruitgang. Hij heeft na terugkomst van vakantie op aanwijzing van Koga er toen bredere banden onder gezet. Dat bleek een vooruitgang, maar nog geen niveau Sparta. Echter: de nu dikkere banden slepen soms steentjes en takjes schrapend tegen het spatbord door te weinig tussenruimte.

2. De gashandel - powerassist zoals keurig in de gebruiksaanwijzingen beschreven - bleek te ontbreken. Kwam ik in Frankrijk achter en daar was deze soms hard nodig. Bij die dure Koga Extension (ruim 3100 euro) zit deze er 'standaard niet op'. Had ik maar beter moeten opletten bij de aankoop. Inderdaad: juist op grond van mijn vertrouwen in het merk Koga had ik dit te weinig gedaan. De Sparta had deze natuurlijk wel.

3. Bij de Koga - nieuw uit de fabriek - bleek de accu gemiddeld eenmaal per dag de verbinding te verbreken. Dan moest je deze opnieuw aansluiten. Zeer ongemakkelijk want in Frankrijk soms midden op een berg. Het is zo iets als je een nieuwe auto koopt en de motor eenmaal per dag uitslaat en je dan vervolgens naar de kant van de weg moet om deze opnieuw op te starten.

Nog twee details: de te schriele Koga fietsstandaard was ook al niet te verstellen zoals in de gebruiksaanwijzing wordt beschreven. Ook de snelbinders zijn onder de maat.

De reacties en service van de Koga vallen onder de categorieën : afhouden en gemakkelijke afdoeningen. Ook de dealer kan dan niet veel doen, want is grotendeels daarvan afhankelijk. Dus verwacht van nazorg, na een dure Koga- aankoop, bijna niets.

De Sparta voldeed op alle onderdelen goed en had ook geen nazorg nodig. Conclusie: Koop géén Koga E-Bike.

by S. Wagner on Elektrischefietsen.com
Koga e de luxe 2015

Eind februari 2015 onze nieuwe Koga E-deluxe fietsen gehaald. De fietsen zijn al ontelbare keren teruggeweest ivm gepiep en ondersteuningsproblemen. Het piepen werd veroorzaakt door de bagagedrager, dit is door de dealer opgelost met rubberdopjes.
De beide lederen zadels bleken blauw af te geven op onze kleding. De fietsen worden altijd in de garage gezet en tijdens de rit was het droog en niet erg warm. Nu dus een duur lederen zadel met een nylon hoesje.
De ondersteuning valt af en toe weg, de fiets houdt in. Stoterig rijden.
De accu van mijn fiets is begin dit jaar vervangen,er bleken cellen kapot. In september gemeld dat de fiets ook ondersteunt als er niet getrapt wordt.
Vandaag een rit gemaakt, waarbij er eerst niet werd ondersteund, onderweg gekalibreerd, daarna leek het beter te gaan. Vervolgens vloog ik in stand 1 zonder te trappen met 30 km p/uur over het fietspad. De accu vloog leeg. Levensgevaarlijk.
Afgelopen zomer bij Koga een aantal klachten gemeld, Koga geeft niet thuis. Arrogantie ten top.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


  • Henk Roelfs

    op 14-07-2012 twee x E Runner gekocht bij Leensvaart in Heenvliet.
    Niets dan lof over de Koga geen gebreken in de haast 5 jaar, en goede service bij Leensvaart.

  • jose

    Hoi ik hed een koga tesla elc van 1999 43000 km mee gereden met 10000 km een nieuwe moters helemaal vergoed anders nooit iets aan gehad een geweldige fiets

  • Kaat

    Ook ik heb een Koga en wel tevreden mee.Het is inderdaad en probleem dat Koga zelf niet meer benaderbaar is dat is in het verleden wel geweest.
    De accu wat hier aangegeven wordt stuk is kan best niet waar zijn probeer even een andere fietsenmaker.
    Dit probleem heb ik ook gehad bleek de accu alleen een reset dacht ik nodig te hebben kosten € 50,-
    De 1ste fietsenmaker vertelde ook accu stuk wat € 500,- kost

  • Jean

    Koga e-Runner. Ben reeds 2 jaar de ongelukkige bezitter van twee E-Nikes van Koga. Van bij de aankoop waren er al problemen met het voorlicht. Er bleek een kleine fiche slecht gemonteerd te zijn op de bedrading. Na 6 maand was er een probleem met de fiets van mijn echtgenote. Na een wachttijd van 4 weken is gratis een nieuwe batterij geplaatst. Nu valt de ondersteuning uit bij rijden op oneffen ondergrond, dit op allebei de fietsen. Onze fietsvakantie is daardoor verpest geweest. De fietsen hebben 3600 km op de teller. Wij zijn ten einde raad en stellen de fietsen te koop. Bij ons komt er geen Koga meer in.

    • g.beijaard

      Koop dan ook beslist geen gazelle

  • annemie

    mijn man en ik begrijpen niets van de klachten over de Erunner rijden zelf al vanaf april 2013 op deze fiets heb zelf meer dan 11000 km en mijn man meer dan 20000km, dat de achterband iets eerder slijt is toch normaal omdat de moter en accu achter zitten verder prima te vreden over de fiets