KOGA ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 98 reviews
Koga miyata tesla

Ik heb een koga tesla uit 2010Zeer fijne fiets alleen nu het volgendeHet display cu3 model no1 geeft niks meer aanWel licht hij op wanneer ik de verlichting aan doeDe ondersteuning doet het ook gewoonZijn hier anderen die dit probleem kennenMvgTim

Koga miyata tesla

Na ongeveer 11000km gefietst te hebben is het uit met de pret.Altijd onderhouden en laten repareren wanneer mijn fiets kapot ging, echter na 8 jaar is deze gewoon Total löss ..... de behuizing van de achtermotor brak doormidden tijdens het fietsen, wiel stond gewoon scheef in de ophanging... dit kan en mag gewoonweg niet voorkomen bij een fiets van 3000,-Zeer slechte reclame voor koga !!

Koga E-XLIGHTLADY

Vijf jaar geleden hebben we deze nieuwe fiets gekocht voor 3000 € met vijf jaar garantie maar na een jaar was de batterij al kapot we hebben toen een nieuwe batterij gekregen.
Er werd ons wel verteld dat op de nieuwe batterij nog maar vier jaar garantie zat omdat er al een jaar verlopen was.
Na weer een anderhalf jaar was de batterij alweer stuk en kregen we weer een nieuwe onder de garantie van vijf jaar.
maar op de nieuwe batterij kregen we nu nog maar twee en een half jaar garantie omdat er al twee en een half jaar voorbij was.
En ja hoor na weer een anderhalf jaar gaf ook deze batterij de geest en kregen we hetzelfde verhaal.
Nu is volgende maand mijn garantie van vijf jaar verlopen en de batterij is weer kapot.
Ik krijg nu weer een nieuwe batterij maar daar heb ik dan nog één maand garantie op.
Met andere worden als ik op deze fiets blijf rijden gaat me dat na volgende maand
700 € per anderhalf jaar kosten aan nieuwe batterijen plus die 3000 € aanschaf is dit een hele hele dure fiets.
Als ik dit allemaal van te voren geweten had dan had ik deze fiets nooit gekocht.
Een ster is nog veel te veel eer voor de zeer slechte kwaliteit van deze batterijen.

by Janssen L on Elektrischefietsen.com
Koga E deluxe

Sinds kort heb ik een storing op mijn batterij bij het oprijden van een helling. Wanneer ik aan de powerknop draai bij het oprijden van een brug of een helling, valt het volume van de batterij plots op 0 power. Er is dan ook geen vermogen meer tot ik deze heel kort aan de oplader hang. Dan is het vermogen weer op de waarde van vb. 80%.
Ik ben bij de dealer geweest en hebben de batterij ge-update zoals ze dat noemen. Dit heeft echter niet geholpen. De storing is er nog. Een nieuwe batterij kost 700€, dit is toch wel prijzig voor een fiets van 4 jaar oud. Is er geen repare te krijgen van zulke batterijen.
Heeft er nog iemand zulke ervaringen? En wat is de oplossing?

by Paul van Dijck on Elektrischefietsen.com
Koga E-Lement

Beste Heer Raymond,Een fiets naar de containerpark is het laatste wat u moet doen, anders kom ik hem wel ophalen, u overdrijf wel een klein beetje.Bezit zelf de Koga ELement het is een super fiets tot in Hongarije geweest zit nu 5000 km op. Mijn rechter rem is nu defect, maar voor alles is een oplossing.Wees een beetje positief over je Koga fiets.!!!!Met een Koga glimlach van Paul van Dijck

by Raymond Junion on Elektrischefietsen.com
Koga Nova E-Bike

Mensen, blijf van Koga weg! Fiets van 3499 EUR met Bosch-batterij en optioneel Nu Vinci Harmony. Deze laatste defect na ... 2 jaar en 2 maanden, de batterij dood na 3 jaar en 4 maanden. Enig antwoord van e betrokken firma's : "de garantieperiode is voorbij". Dit naast talrijke andere mankementen, o.a. spaken. Ik vroeg alleen commerciële feeling en eventueel een geste voor de hertstelling. NADA. Geen enkele empathie. De fiets gaat uit principe naar het containerpark! (PS: rating is verplicht 1, maar ik bedoel 0)

by Peeters-Coolen on Elektrischefietsen.com
Koga :E-de Luxe

In april-2017 een e-bike gekocht met middenmotor !Maakte lawaai bij rijden , fiets bij dealer geweest , ander bout ophang motor geplaats (op advies van Koga) ! geen beterschap!Fiets terug naar dealer en geruild door e-bike de luxe met achterwielmotor mits bijbetaling van 568€ (600 WH batterij)Fiets is geluidsloos , zeer tevreden , maar door de achterwielaandrijving met batterij op drager ben in reeds 2 x geslipt bij afdraaien met schaafwonden als gevolg !Bij dealer geweest voor oplossing , andere banden ? zou geen oplossing zijn !Wel misschien met winterbanden!Nu lees ik op de site van SCHWALBE dat ze speciale antislipbanden verkopen !Zou dit een oplossing kunnen zijn ?Zijn er nog KOGA E-bike gebruikers die valpartijen gedaan hebben met achterwielaandrijving ,

Koga Miyata Tesla

Ook ik sluit me aan bij andere slechte ervaringen. Een fiets van meer dan €3300,- , een "kwaliteitsfiets" die zoveel problemen heeft opgeleverd... vanaf begin max 25 km op vlak terrein gehaald. Ik ook nooit meer een Koga. Hiervoor een sparta Ion, die beviel beter...

Koga E-special EN Kogal E-De luxe

beste J. Schreurs,wij begrijpen u DUIZEND PROCENT ! net dezelfde ervaring, zéér teleurgesteld.

Koga Ebike

Ik kocht deze Koga omdat hij continue ondersteuning geeft. Ik heb al drie batterijen versleten op twee en een half jaar tijd. De dispay is nu voor de tweede keer stuk omdat ik in de regen heb gereden. Ik kreeg de opmerking van de fietesenmaker dat mijn diplay niet mag nat worden en ik de fiets niet onder het afdak maar in een garage moet stellen, ik heb geen garage. Ik heb de fiets nu het vierde jaar en heb nog maar 3000 km kunnen rijden want hij is meer stuk dan werkend. Nooit meer Koga

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


Comments

 1. MR
  MR 5 maart, 2018, 10:30

  Wow ! Wij staan op het punt 2 Koga E-Inspire fietsen te kopen. Is dit een goede idee ? We hebben zo een beetje onze twijfels na alles wat we hierboven gelezen hebben. Wat is de mening van professionele dealers hierover ?

  Reply this comment
 2. hmuski
  hmuski 18 december, 2017, 20:12

  Koop geen Koga, meerprijs ten op zichte van Sparta zeker niet waard. Service 0,0
  Zeer onstabiel weggedrag bij afrijden helling. Is normaal zeggen ze. Verwacht je niet van dit merk.
  Het is dat mijn vrouw Koga mooier vond dan Sparta, anders deze fietsen zeker niet gekocht.
  Mijn vrouw haar fiets, 50 cm rijdt wel stabiel, mijn fiets, 53 cm niet. Zwabbert heel erg.
  Gaat om 2 koga de luxe.

  Reply this comment
 3. Raymond Junion
  Raymond Junion 2 december, 2017, 23:20

  Beste heer Jan Van Dijck, of ik overdrijf zal ik wel zelf over oordelen. Uw 5 sterren staan opvallend in schril contrast met de grote meerderheid van de andere ervaringen. En, wees gerust, intussen is er een oplossing in de maak, by the way door Koga zelf voorgesteld en zeker niet door de acommerciële leveranciers (Bosch en Fallbrook). Ik ben dus positiever zoals gevraagd. En onthoud dat veel uitroeptekens in communicatie af te raden zijn.

  Reply this comment
 4. Ans
  Ans 27 oktober, 2017, 18:18

  Mijn man rijdt al bijna 8 jaar op de koga E Special met de motor in het achterwiel en batterij in de fiets die je er niet uit kan halen na 23000 km nieuwe accu ,Verders prima fiets en goede service van onze dealer.
  Zelf heb ik mijn koga ESpecial nu bina 7 jaar en al bijna
  30000 km op de teller en nog steeds de eerste accu .
  Dus wij zijn zeer tevreden over onze koga fietsen

  Reply this comment
 5. max sluimer
  max sluimer 9 juni, 2017, 13:55

  ook wij hebben 2 koga e de luxe , na 2,5 jaar beide accu’s naar de knoppen, bij beide fietsen de zadels afgebroken.
  Koga laat het in beide gevallen afweten nieuwe accu’s moeten kopen voor 375 euro per stuk over de zadels heb ik het maar niet gehad.
  Koga vond dat dit een goede oplossing was voor 6600 euro aan fietsen.
  zijn mooie fietsen maar een beetje fatsoenlijke service kennen ze niet ( waardeloos).
  aan onze dealer ligt het zeker niet die heeft er ook alles aan gedaan .

  Reply this comment
 6. Henk Roelfs
  Henk Roelfs 13 februari, 2017, 20:27

  op 14-07-2012 twee x E Runner gekocht bij Leensvaart in Heenvliet.
  Niets dan lof over de Koga geen gebreken in de haast 5 jaar, en goede service bij Leensvaart.

  Reply this comment
 7. jose
  jose 22 oktober, 2015, 20:59

  Hoi ik hed een koga tesla elc van 1999 43000 km mee gereden met 10000 km een nieuwe moters helemaal vergoed anders nooit iets aan gehad een geweldige fiets

  Reply this comment
 8. Kaat
  Kaat 20 juli, 2015, 14:13

  Ook ik heb een Koga en wel tevreden mee.Het is inderdaad en probleem dat Koga zelf niet meer benaderbaar is dat is in het verleden wel geweest.
  De accu wat hier aangegeven wordt stuk is kan best niet waar zijn probeer even een andere fietsenmaker.
  Dit probleem heb ik ook gehad bleek de accu alleen een reset dacht ik nodig te hebben kosten € 50,-
  De 1ste fietsenmaker vertelde ook accu stuk wat € 500,- kost

  Reply this comment
 9. Jean
  Jean 24 juli, 2014, 19:49

  Koga e-Runner. Ben reeds 2 jaar de ongelukkige bezitter van twee E-Nikes van Koga. Van bij de aankoop waren er al problemen met het voorlicht. Er bleek een kleine fiche slecht gemonteerd te zijn op de bedrading. Na 6 maand was er een probleem met de fiets van mijn echtgenote. Na een wachttijd van 4 weken is gratis een nieuwe batterij geplaatst. Nu valt de ondersteuning uit bij rijden op oneffen ondergrond, dit op allebei de fietsen. Onze fietsvakantie is daardoor verpest geweest. De fietsen hebben 3600 km op de teller. Wij zijn ten einde raad en stellen de fietsen te koop. Bij ons komt er geen Koga meer in.

  Reply this comment
 10. annemie
  annemie 11 juli, 2014, 18:25

  mijn man en ik begrijpen niets van de klachten over de Erunner rijden zelf al vanaf april 2013 op deze fiets heb zelf meer dan 11000 km en mijn man meer dan 20000km, dat de achterband iets eerder slijt is toch normaal omdat de moter en accu achter zitten verder prima te vreden over de fiets

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*