MBK E-bikes ervaringen

Terug naar vorige pagina

mbk« Ga terug naar alle ervaringen Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 2 reviews
by R van Zanten on Elektrischefietsen.com
MBK X Ion

Bij het stilhouden van de trappers en daarna weer doortrappen, ratelt de ketting en pakt pas na enige seconden weer op. Ook als ik de ondersteuning uitzet maakt de fiets ratelende geluiden! Waar kan dit aan liggen? Ook is inderdaad de ketting er ook al een keer afgelopen.

by Jan polkerman on Elektrischefietsen.com
Mbk ax-ion2

Qua design viel het oog mij op deze fiets. Mooi om te zien. Maar wat is deze fiets een ramp. Bij het weg rijden pakt de motor slecht op. Eerst een schok bij pedaaldruk om weg te rijden en dan komt de ondersteuning ongelofelijk hard in. Vanaf het begin tjoekt de motor als je even inhoud, of met iets minder pedaaldruk fietst. Doordat de aandrijving van de motor, kleine tandwiel niet of zeer schoksgewijs reageert of op gang komt, loopt de ketting van het grote tandwiel af, totdat de speling op de derailleur op is, ligt dus in een lus tussen grote en kleine aandrijftandwiel. Inmiddels ketting ingekort, maar wordt het niet of nauwelijks beter van. Vanochtend op de fiets boodschappen doen en toen ik terug wilde fietsen blijkt de fiets niet elektrisch te willen opstarten. Display laat alle functies zien en sluit daarna weer af en doet dus niets meer. Nog afgezien van de verwonding die ik heb opgelopen toen de ketting er weer eens afliep, en de trapper terug sloeg tegen mijn been, vraag ik mij af wat er nog meer aan deze fiets gaat mankeren. De lol is er volledig af, in de 800 km dat ik met deze fiets heb gereden zijn er inmiddels 700 km met ergenis en spanning voorbij. Is het schokken van de motor, en de genoemde klachten herkenbaar??