Multicycle ervaringen

Terug naar vorige pagina

multicycle3« Ga terug naar alle ervaringen Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 7 reviews
by Hans Gruiters on Elektrischefietsen.com
MC legend

Sinds drie jaar eigenaar van een MC Legend. Pluspunten: geruisloze krachtige motor, goede krachtinstelling en bediening, goede remmen en mooie afwerking. Minpunten: kwetsbare electronica, motor en acculader al een keer vervangen, tijdens fietsen spontaan stoppen met motorondersteuning. Dan moet je de accu uit en weer aan zetten. Dit krijgt de dealer ook niet verholpen. Sinds kort voor de tweede keer lader kapot, deze moet opgestuurd worden naar de fabriek die failliet is en misschien een doorstart krijgt. Allemaal niet om vrolijk van te zijn.

Multi Cycle Tour EF

ik rijd nu bijna 8 maanden op een Multi Cycle en ik ben er zeer tevreden mee ik diverse fietsen geprobeerd maar de Multi Cycle stak er echt boven uit ook in prijs moet ik eerlijk zeggen maar hij fietst heerlijk licht en dit ook zonder ondersteuning dus mocht de accu leeg zijn kan je er nog gewoon zonder zware weerstand mee verder fietsen de remmen werken goed hij is goed afgewerkt met kwaliteits onderdelen met de accu kan ik 200 km mee fietsen dit natuurlijk niet met de hoogste ondersteuning meestal tussen stand 10 en 14 , en hij gaat tot stand 27 en dat met 8 versnellingen dan ga je echt als een raket maar dan zal je de 200 km zeker niet halen , het enige min puntje vind ik dat de Shimano versnelling vrij stroef gaat bij het schakelen maar het went wel hoor maar ik zou dat graag lichter gedraaid zien dan had ie echt een 10 plus van mij gekregen kortom hij kost wel wat maar dan heb je ook wel wat ik hoop hier nog vele jaren mee te kunnen rijden zonder problemen ik heb er wel garantie bij gekocht trouwens

by Fam Vink on Elektrischefietsen.com
Multicycle xelo

Via onze fiets leverancier Jansen2wielers in Barneveld,zijn wij nu drie weken in het bezit van een Multicycle xelo-sem Nog geen dag spijt van gehad,fietst heerlijk licht.

by Hans van de Ven on Elektrischefietsen.com
Multicycle Legend-SEM

Na super advies van de dealer in Helvoirt (De Rijwielcentrale) een MC Legend aangeschaft. Nu al 2400km gereden, de middenmotor is echt een sterke motor ook bij beklimmingen in het buitenland.

by Sjan van Iersel on Elektrischefietsen.com
Multicycle Legend-EM

Sinds dit weekend de trotse eigenaar van een Multicycle Legend met middenmotor.Deze rijd geweldig en zit er fantastisch uit, deze zomer veel kilometers in de planning.

by Cees Roijers on Elektrischefietsen.com
Multicycle Elegance

Super te vrede over mijn Elegance. Lekkere lichte fiets met een goede actieradius. Mooie sportieve licht rijdende fiets. Ook alle lof voor de dealer (de Rijwielcentrale) in Helvoirt.

by Gery langenberg on Elektrischefietsen.com
MC élégance-H57

Ik heb alleen maar negatieve ervaringen met mijn MC E Bike. Alles wat maar stuk kon gaan, ging ook stuk, zelfs na reparatie, weer dezelfde klachten. 2 x opgestuurd naar de fabriek, maar de MC E Bike van € 2990,00 kwam met nog meer klachten terug, wat bijna niet mogelijk was. Mijn goede fietsen winkel heeft als gevolg van het grote aantal klachten en de weinige of helemaal geen service vanuit Ulft het dealerschap opgezegd. Het enige van de MC E Bike wat positief was is het uiterlijk.
Vriendelijke groet gery Langenberg