Sparta ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.Comments

 1. Mieke
  Mieke 13 maart, 2018, 12:27

  Bij de vorige reactie sluit ik me aan, fijne fiets tot je wat krijgt. Of niet tevreden bent over je nieuw aangeschafte accu…. Na 5 jaar en ruim 12000km was mijn accu aan vervanging toe, de fiets bevalt me nog goed dus na lang wikken en wegen toch maar een nieuwe accu aangeschaft á €500. Deze haalt echter bij lange na niet het aantal km wat mijn eerdere accu wel haalde in nieuw staat. Wat ik ook geprobeerd hebt om dit duidelijk te maken, via fietsenmaker, via directe reactie naar Sparta, ze gaven geen begrip laat staan dat er een oplossing aangedragen werd. De behaalde km vielen binnen hun eigen bepaalde marges en ik moest er maar genoegen mee nemen. Voor mij geen Sparta meer ook al beviel de fiets mij op zich prima. Voor het bedrag wat je neertelt moet je er toch gewoon vanuit kunnen gaan dat je als klant goed gehoord en benaderd wordt. En dat is bij Sparta rondweg WAARDELOOS!

  Reply this comment
 2. Ronald
  Ronald 6 maart, 2018, 14:05

  Sparta, fijne fiets, tot je wat krijgt. Bij mij staat al vanaf Augustus 2017 de fiets in de schuur. Er is een handvat op het stuur afgebroken en dat is niet te leveren. Toch jammer, we hebben 3 elektrische Sparta fietsen gehad maar het zijn wat ons betreft de laatste. Het kan toch niet zo zijn dat je als klant zijnde een klein jaar of langer moet wachten op een onderdeel. Mij is net verteld dat het nu weer minstens 12 weken duurt voordat er iets geregeld zou kunnen worden. Mijnheer Sparta doe u voordeel met dit bericht als u een speler op de markt wil blijven. Klanten zullen dit zeker niet waarderen en nadenken of ze een Sparta fiets moeten kopen. Tenslotte zit een reparatie aan een fiets in een klein hoekje wat veel voor komt. Ik hoop dat u begrijpt dat ik niet blij ben.

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*