Stella ervaringen

Terug naar vorige pagina

stellaklein« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button.

 

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 78 reviews
by Stan schitz on Stella
verona

ik kon mijn stuur niet meer fixeren, heb het zelf willen repareren maar daarbij is de veer eruit geschoten ..het.lukt niet meer om die terug te zetten linkse-en rechtse draad. Ging naar de vesting in Best, de monteur lukt het ook niet, de manager zegt dat er een nieuwe stuurpen gemonteerd moest worden. Toen ik vroeg wat dit gaat kosten zij hij omdat de fiets net een jaar oud was dit onder garantie viel. Super service Een ding klopt niet..de opgegeven km-bereik , het zou 110 km moeten zijn, maar dit heb ik nog nooit bereikt

by Kim van den Bergh on Stella
Modena

Mega slechte ervaringen bij Stella fietsen. Heb mijn fiets nog geen 3 jaar en nu al de 3e accu nodig! Terwijl de 2e accu nog geen 2 jaar oud is. En dan word er gezegd door iemand van de technische dienst dat ik er dan waarschijnlijk niet goed mee omga!!! Toen ik mijn 2e nieuw accu kreeg vertelde ze mij erbij dat de garantie vanaf toen weer in ging. Extra nog een keer gevraagd en het was zo. Gisteren monteur gekomen voor deze accu en wat bleek, de accu weer kapot en het viel niet onder de garantie. Dat konden ze nooit gezegd hebben zei de monteur, want anders konden ze wel accu’s blijven vervangen??? Wat een flutbedrijf met zeer slechte communicatie en bot personeel. Zou nooit iemand aanraden hier een fiets te kopen.

by Ajl on Stella
Stella Vicenza

Vandaag bezoek gehad van een meneer van Stella voor proefrit. Eerst een gesprek gehad. Aandacht ging uit naar Forte, maar die was uitverkocht!! Kwam vervolgens uit op het herenmodel van de Vicenza, Azzurro genaamd. In de folder voor 1399 voor 3 vernsnellingenmodel. De 8 versnellingen met 522W accu kwam op 1999.
Toen ik over de acttie 600 igegarandeerde nruil begon bleek deprijs van deze fiets 2199 te zijn.
De prijs bij inlevering van een (rijp voor de sloop) fiets zou dan op 1599 uitkomen.
Meneer vroeg wat voor prijs ik zelf in gedachte had in plaats vam zelf met een voorstel te komen. Toen uiteraard een lage prijs gegeven. Meneer moest toen bellen met de zaak en kwam terug met een bod van 1399, als bodenprijs, zonder mijn 3 jaar oude nog nette elektrische fiets te hebben bekeken.
Kwam nog een mooi verhaal uit waarin met prijzen werd gerekend waar ik geen touw aan vast kon knopen. Voor mij kwam het neer op 200 euro inruil van een nog goede fiets die minstens het dubbele waard was(bij inruil) en zeker het 3 of 4 voudige in de winkel.
Al met al bedankt voor het bezoek, maar ik had er geen goed gevoel bij.

by H.P. Libert on Stella
Stella Livorno

Sinds een aantal maanden hebben mijn vrouw en ik 2 Stella Livorno's in gebruik en zijn hier zeer tevreden over. Bij de aankoop wilde ik eerst voor een middenmotor gaan, maar de automatische versnelling ontkoppelt de aandrijving bij het schakelen en dat vond ik minder prettig. En de uitvoering met voornaafmotor ligt ook heel stabiel op de weg en is geruislozer en goedkoper. Mijn eerste accuduur ging 150 km mee, maar daarbij hoefde ik vaak maar in ondersteuningsstand 1 (van de 9) te fietsen. Zo licht ging dat dus. In Sauerland met aardige heuvels ging de accu 100 km mee.De service van vestging Ridderkerk is ook geweldig. Afspraak op dezelfde dag dat gebeld werd. Op onze 2 fietsen werd de software updated, zodat er geen verschil meer was in de mate van ondersteuning. Ook werd op mijn verzoek tegen schappelijke prijs 2 sets omklapbare trappers (makkelijk voor op de caravan) gemonteerd. Alles met een lach en groot vakmanschap. Als ex-Gazelle en ex-Koga Myata fietsers (die niet electrisch waren) zijn wij erg te spreken over onze Stella fietsen.

by Herbus on Stella
nvt

Vreselijk bedrijf. Ben voor informatie langs gegaan in Nuth. Nu kan ik wel eerlijk zeggen dat dit bezoek voor mij vrij weinig Nuth had. Bij binnenkomst werd ik niet eens begroet en het duurde welgeteld 7 minuten en 34 seconden voordat iemand mij kwam helpen. Deze verkoper liep ook nog naar me toe alsof ik hem elk moment in elkaar kon gaan trappen. Kon mij ook maar weinig vertellen over de fietsen. Ik had zelf al een aantal dingen opgezocht over elektrische fietsen en ben zelf fietsenmaker.De sfeer die in de winkel hing was hierdoor ook echt te vergelijken met de crematie van je favoriete grootmoeder.Uiteindelijk toch een testrit mogen maken, op een abominabel slechte voorwielmotor gezeten (Stella Vicenza) toen ik hier iets over vroeg zei de verkoper recht in mijn gezicht dat dat aan mij zal liggen en dat ik de enige ben die dat probleem gehad heeft bij deze fiets. (lijkt mij enigszins stug).Heb meneer bedankt voor het kopje koffie wat ik niet gekregen heb en ben naar huis gegaan.Al met al wel kunnen lachen om mezelf. Maar Stella fietsen is een dikke nee voor deze jongen.

by J bruikman on Stella
Stella advertenties

Elke week staat er op de achterzijde van diverse dagbladen een pagina groote advertentie van Stella.
Wat mij elke keer weer opvalt is dat Stella zeer schimmig over de prijstelling van zijn producten, e wordt vaaak alleen maar een korting vermeld.
Ook de algemene voorwaarden die op een dergelijke advertentie vermeldt moeten worden zijn in een zeer klein lettertype ergens in een hoekje weggedrukt en, ook nog eens in een licht grijze inkt.
Dit doe je alleenmaar als je iets te verbergen hebt.
Ik zal nooit iets bij Stella kopen, dat staat wel vast

by Fenna Heemstra on Stella
Fiore

Met de aanschaf van mijn Fiore was niets negatiefs te zeggen. Ik ben wel netjes te woord gestaan, had geen verkoper in mijn nek hijgen en werd niet telefonisch lastig gevallen. Ik ben gewoon netjes te woord gestaan en goed geadviseerd. Ik heb na een week nadenken en bij andere fiestenzaken te hebben geïnformeerd een Stella Fiore gekocht en die bevalt na 4 maanden fietsen gewoon supergoed.

by Anna on Stella

Ik heb een folder aangevraagd. Op de aanvraag een VERKEERD telefoonnummer opgegeven omdat ik niet gebeld wilde worden. Voordat ik de folder ontvangen had werd ik al gebeld door Stella. Gezegd dat ze dat niet meer moesten bellen. Bij interesse zou ik hen bellen. Inmiddels al 4x gebeld. Dus kijk uit als je interesse toont..... je komt er niet meer van los

by Jolanda on Stella
Advies

Misleidende reclame.600 euro korting als je Diets inruilt op nieuwe.Interessant dachten wij.Livorno kost €1599,Inruil oude fiets, dan kost de livorno €999,Dus niet, want je krijgt korting op de adviesprijs, €2099,,ou volgens de vertegenwoordiger bij de advertentie staan.Dus niet!!!!Meteen afgehaakt bij Stella, vertrouwen wij al niet meer.

by Ton Baart on Stella
Stella Nantes extra lage instap

Achteraf wat een ramp.Ik had al bedenkingen over an huis reparatie of ze er snel zouden zijn. Fiets is geleverd zonder instructieboekje. Fietste heel slecht en ik wist niet hoe het licht aan ging. Gebeld en gevraagd hoe het licht aan gaat. Dan zou je teruggebeld worden binnen 24 uur?? Drie mensen gesproken, maar niemand had een goed antwoord.Afspraak gemaakt . Komen ze na al 11 ELF dagen langs. Nee komen ze 4 dagen eerder zonder afspraak. Slecht fietsen bleek een totaal verkeerd geprogrammeerde fiets te zijn! Gelukkig fiets retour kunnen doen, maar kost wel € 200, terwijl ik nog geen 10 km gefietst heb. Kunnen ze weer resetten en als nieuw verkopen! Wat moeten die kranten en TV reclame niet kosten!!! Ik ging voor goedkoop, maar heb weer een Sparta gekocht. Alhoewel die ook niet 100% is maar wel stressbestendiger voor mij.Ton

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»