Stella ervaringen

Terug naar vorige pagina

stellaklein« Ga terug naar alle ervaringen

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

 

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 66 reviews
by Feico on Stella
Stella, Modena

Fiets gekocht in Nunspeet, goede klant behandeling en goede tijdige levering, maar....Stella heeft links en rechts wat kostenbesparingen gedaan die tijdens de koop niet duidelijk zijn.1. Het ontwerp met een aparte sleutel voor de accu is onhandig (en onnodig). Bovendien zit de sleutel in de weg bij de meegeleverde fietstassen van Stella.2. Het voorlicht werkt op AA batterijen. Ja echt! op een fiets met een grote accu kiest Stella voor een niet duurzame, gemakkelijke oplossing.3. Nog verrassender is de keuze dat ook het achterlicht, gemonteerd in de accu, ook op AA batterijen werkt. Vreemd.....4. De trapondersteuning is een aan/uit principe. De ondersteuning werkt met zones en is niet trapkracht afhankelijk wat erg vervelend is voor mede fietsers met een ander type ondersteuning.5. De door Stella aangegeven actieradius (voor platinum accu) wordt bij lange na niet gehaald. Twee keer een service wagen langs gehad deze hebben dit niet op kunnen lossen.Het is duidelijk dat Stella een aantal kosten besparende ontwerp keuzes gemaakt heeft. echter het zou goed zijn als men dit ook tijdens de verkoop duidelijk maakt. Dan kunnen wij als consument een onderbouwde keuze maken.KwaliteitDit is de eerste fiets waar we spaken hebben die afbreken. Eerste keer 2 spaken vervangen, tweede keer volledig wiel vervangen. Commentaar van de service monteur, ''U heeft waarschijnlijk op te zachte banden gereden''. Echt waar...Met andere woorden, de aan huis service van Stella is een dienst die echt handig is. En ook moet gezegd worden dat alle punten onder garantie zijn opgelost. Feit blijft dat de accu veel te snel leeg is.Echter de ontwerp filosofie en kwaliteit zijn punten die wat vraagtekens opwerpen.

by Trijnie boerema on Stella
Stella elektrische fiets

Ik wil best positief zijn over stella. De levering was ook prima. Maar na 2 maand wil de baterij niet meer opgeladen worden. Naar stella gebeld kon pas na een week een monteur komen. Mocht oom naar Assen. Mawr om dat mij man ziek werd moest dat afgebeld. Weer stella bebeld nu kon de monteur pas na anderhalve week langs komen. We zitten nu al meer dan 1 week zonder fiets.en daar komt nog a derhalve week bij. Waar is de sevice van stella. Volgens mij hebben we ook nog garantie. Zeer slecht. Ben hier ook niet blij mee. Slechte beurt voor stella.

by Charlotte on Stella
Stella Livorno

Mijn ervaring met de levering van Stella is voorlopig beneden pijl. Twee fietsen besteld, de Stella Livorno Champange kleur. De levering zou vandaag plaats vinden. Vroeg in de ochtend dus. En dat klopte, de chauffeur belde om 9uur dat ie op de parkeerplaats stond bij ons appartement. Helemaal blij, wij er naar toe. De man opent de laadbak en trekt een deken van de fiets. Ik zie direct al dat dit niet de fiets is die wij besteld hebben. Laat u maar staan mijnheer, die hebben we niet besteld,. Oh maar deze staat wel op mijn bon, ach, waarschijnlijk verkeerd in de computer ingevoerd!, neemt u ze beide maar weer mee mijnheer, zegt mijn partner. Wilt u de andere ook niet dan?. Neen, aan 1 fiets heb ik niets.. Okee, chauffeur doet de deken er weer op en gaat. Zonder exuses....
U word vanmiddag gebeld ivm de volgende levering, weet ie nog te melden...
GEEN GOED BEGIN VAN MIJN RELATIE MET STELLA FIETSEN DUS!!

Ik hoop echt dat mijn ervaring met Stella fietsen positiever zal uitpakken.
Ondanks de vele nagatieve ervaringen die je leest op internet,,,
WORD VERVOLGD......

by Jody on Stella
2x stella livorno

2 fietsen besteld en netjes afgelopen dinsdag geleverd! De fietsen rijden heerlijk bij nader inzien hadden we ze veel eerder moeten aanschaffen. Over de actieradius kan ik nog weinig zeggen want hij was vol. Ik heb nu 40 k. Gefiets en de accu is op de helft

by frank on Stella
stella livorno

we hebben de fietsen net binnen , deze zijn goed , maar de service is er niet . de accu bij een van de fietsen kan er bijna niet uit omdat er een fout zit in de bagagedrager . de monteur die ze kwam brengen heeft hier niets van gezegd terwijl hij er de accu in stak , ze maken er zich wel heel makkelijk van af . maar dan het ergste : de zogenaamde actie die ze bijna altijd hebben , bij ons met pasen stond er livorno van 2099 voor 1599 . na enig uitzoeken kwam ik erachter dat deze fiets het hele vorige jaar 1699 was . volgens een verkoper die ik langdurig hierover aan de tand gevoeld heb , heeft hij nog nooit 2000 (laat staan 2099 ) voor een livorno gevraagd . pure misleiding dus . de fietsen rijden erg goed . ik geloof niet dat je voor dit geld betere vind , maar let goed op met zogenaamde acties waar je snel moet reageren , die prijzen zijn altijd zo . kortom : goede fietsen , zeer slechte service , bereikbaarheid slecht , en naar die reclames en acties zou de reclame code commissie eens moeten kijken !

by E. Roerdink on Stella
stella copenhaque

Deze fiets is door mijn vrouw gekocht en binnen 10 km had ze een lekke achterband. De stellamonteur kwam volgens afspraak en heeft er een nieuwe binnenband in gezet. Daarmee heeft ze 400 km gefietst maar helaas op vakantie wéér een lekke achterband. Ik heb de band geplakt en we zijn naar de dichtsbijzijnde fietsenmaker gereden die er weer een nieuwe binnenband in plaatste. De volgende dag :weer een lekke achterband,De fietsenmaker heeft er zowel een nieuwe binnen als buitenband in geplaatst maar heaaas na 3 dagen weer een lekke band. Terug van vakantie thuis Stella gebeld.
Gelukkig was er bij Stella een monteur die de oorzaak kende : hij heeft me uitgelegd waardoor de lekke banden ontstonden, Dit kwam door verschuiven van het velglint waardoor de binnenband in contact kwam met de gaten in de binnenste velgrandwaardoor er een snee kotm in de binnenband. Dit euvel komt vooral voor bij wat zwaardere personen :de binnenband kan gaan schuiven in de bochten.
Hij heeft er een nieuw velglint in geplaatst en hopelijk zijn we van de problemen verlost. Ik heb er nu weer vertrouwen in en vind dat we uiteindelijk goed zijn geholpen door Stella al had het probleem eerder door de eerste Stella monteur ook verholpen kunnen worden maar die kende de oorzaak kennelijk niet.
mvg Eddy Roerdink,Munstergeleen

by h. willemsen on Stella
stella fietsen

Mensen, doe nooit een aanbetaling bij Stella fietsen!!!! Als je de koopovereenkomst tekent en daarna afziet van de koop binnen de daarvoor gestelde termijn kun je fluiten naar je aanbetaling van € 100, ondanks de toezegging dat dit binnen 3 a 4 dagen zal gebeuren. Ik wacht al meer dan een maand op terugbetaling van deze aanbetaling. Een brief daarover schrijven helpt niet, wordt niet op gereageerd en alle telefonische beloften voer terugbetaling worden niet nagekomen! Dus sla deze waarschuwing niet in de wind!!!! ik voel me zwaar bedrogen!!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

by leen on Stella
stella lage instap sandero

vind dat stella niets van zijn belofte waarmaak ik heb scheuren in mijn vellig valt niet onder de garantie de acciradieus kun je alleen alleen halen als je zelf trsap zonder motor ik heb 3 stellas gehad niet een voldeed veel beloven niets in orde maaken kan verbeterd worden als je weer geld erbij legd kortom waardeloos veel te duur.

by Hoen on Stella
Stella Livorno

Stella fietsen beloofd een heleboel (waaronder dat de fiets volledig op maat gemaakt kan worden), maar uiteindelijk bleek dit totaal niet te kunnen met deze fiets. Wij zijn dus verkeerd geïnformeerd door de verkoper. Ook is de levertijd een stuk langer dan van tevoren vermeld.
De fiets werd geleverd, en daar kregen wij te horen van de monteur dat er 'wel even' nieuwe wielen (26 inch) onder gezet konden worden, zodat mijn vrouw met haar voeten bij de grond zou kunnen, maar dit bleek uiteindelijk óók niet mogelijk op deze fiets.
Dus zowel de verkoper als de monteur bleken niet goed op de hoogte van de mogelijkheden.
We moesten constant zelf bellen. Uiteindelijk hebben we de order geannuleerd, maar zitten nu nog steeds te wachten op het terugbetalen van de aanbetaling, dit na herhaaldelijk bellen.

Kortom, slechte/geen service + het feit dat personeel slecht advies geeft en niet goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden. Het mag dan wel de 'grootste leverancier' zijn van elektrische fietsen, maar zéker niet om aan te bevelen!

by Dries on Stella
Stella Novara

Met onze Novara fietsen naar vestiging Waddinxveen geweest. We werden netjes met koffie ontvangen. Na even wachten op voorgaande klant werden we keurig te woord gestaan. Probleem met de trapper en remwerking van de rollerbrake werden adequaat ter plaatse aangepakt en verholpen. Hoewel de fietsen bar weinig gereden hadden, maar net een maandje buiten garantie de garantietermijn vielen, werd alles toch onder garantie opgelost! Chapeau!
De Novara fietsen met middenmotor en traploze Nuvinci versnelling rijden echt als een trein: stabiel, licht sturend (geen extra gewicht voorin), zeker gevoel in bochten en een geluidloze precisie motor. Kortom een echt aanrader!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»