Trek ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringenTREKlogo-EFietsenCOM-klein

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 73 reviews
by jan lammers on Elektrischefietsen.com
trtek LM500

gekocht maart2013 Door omstandigheden weinig op gefietst Controlebeurten laten uitvoeren. Toen eind vorig jaar plotseling de aandrijving niet meer werkte Je kon niet meer trappen De trapas liep volkomen vrij. Naar de fietsen maker Deze kon hem repareren voor € 25,00 Later op de site gezien dat het een bekende klacht was en dit gratis zou worden verholpen. Vorige week gingen samen uit, het werd donker maar gelukkig was het goed weer dus lekker terug fietsen wat bleek de voorlampen deden het niet van alles geprobeerd maar niet gaan branden. Ik dacht zou wel een lampie zijn maar het was een super prof uitvoering met Led en alle electronica maar niet meer aan het branden te krijgen . Voor een eenvouding lampje zo'n super electronisch schakelingschakeling wel totaal doorgeslagen ontwikkeling na 100 branduren defekt. SUPER SCHANDE Men kan hem laten vervangen voor kostprijs €80. Belachelijk
Trek hoe heb je dit kunnen verzinnen. IK kan het niet oplossen Doe er wat aan

by Ingrid Gerards on Elektrischefietsen.com
Trek 600

Ruim 4 jaar geleden na lang wikken en wegen een Trek 600 gekocht.
Prijs € 2600.00
27 versnellingen terwijl ik er maar 12 wilde. Maar ging op dat model niet.
Vanaf het begin problemen met de accu en de software. Fiets viel totaal stil, de accu piepte, schakelen heel erg moeilijk, en als ik hem bergaf op de reserve had gehad, wilde die niet meer vooruit na terug schakelen in gewone modus. Telkens als met de fiets terug ging naar de verkoper ( WILLEMS in Landgraaf) werd die op de pc aangesloten en gereset. Ook bleef die daar voor controle en als ik hem ging ophalen werd gezegd niks aan de hand. Na twee jaar moest er een nieuwe ( zwaardere ) accu op. Gelukkig viel die nog onder de garantie. Maar de problemen blijven zich voordoen. Software stuk. Volle accu rijd hoogstens 45 km ( zou de 100 moeten halen) Ja zegt de verkoper, dat is heel normaal. U laad hem waarschijnlijk niet goed op, u gebruikt de ondersteuning verkeerd, in de winter geeft die sowieso veel minder etc...We gaan straks weer op vakantie en willen fietsen maar verder dan 15 km durf k niet weg te gaan.
Nu haalt die 6 km per streepje. dat maal 6 ( streepjes) 36 km en is de accu twee jaar oud. Trek levert geen nieuwe meer want je krijgt maar een keer garantie op een accu. ook als de tweede accu een nieuwe is. waarbij ik de twijfel heb of ik twee jaar geleden wel een nieuwe accu heb gekregen en geen vervanger.
Ik vindt dit meer dan schandalig. 1e. van Trek die inferieur materiaal verkopen en 2e. mijn fietsleverancier Willems in Landgraaf die mij jarenlang aan het lijntje houd. Maar uiteindelijk toegeeft, nadat ik hem over dit forum had vertelt, dat trek inderdaad zich niks aan trekt van klachten. Als koper zit je dus met de gebakken peren. Ik vindt dat er iets tegen gedaan moet worden. Misschien met alle ontevreden klanten een proces aanspannen??? Wie doet mee???

Trek

Binnen de 3 jaar batterijlader defect - dat gebeurd nog was de uitleg-
Nu batterij stuk € 700
Niet normaal dat TREK zijn verantwoordelijkheid niet neemt

by Adrie Bouwmeester on Elektrischefietsen.com
Trek

Na 3 jaar geleden een mooie (en dure) Trek fiets te hebben aangeschaft, is de batterij defect. Revisie is niet mogelijk vanwege het "geavanceerde" Bion-x systeem. Defect betekent dus vervangen, kosten €700,00
Daarvoor koop je bij Cranenbroeck een volledig nieuwe elektrische fiets.
Eenmaal Trek NOOIT meer Trek!!!!!!!

by Edwin Nurski on Elektrischefietsen.com
Trek T80 Ride+ R250

Na 2 jaar en 3 maanden laadt de batterij niet meer op. Steeds de regels gevolgd en de batterij altijd op tijd geladen. Trek komt niet tussen ondanks dat zij met de Bion X batterij ontzettend veel problemen hebben. Nieuwe batterij kost 700 € en meer dan 2 jaar garantie krijgt men niet. Nooit meer Trek !

by Moniek M on Elektrischefietsen.com
Trek T500+

April 2013 twee electrische Trek fietsen gekocht. Na 3,5 jaar gebruik en veel getob met de ondersteuning blijkt van ALLEBEI de fietsen de sensor kapot. Een nieuwe motor met krachtsensor kost € 680,00 per fiets. Trek wilde max 20% vergoeden. Na heel veel getouwtrek hebben ze uit coulance een korting van 40% aangeboden. Reparatiekosten nog altijd € 408,00 per fiets voor een fiets van € 2300,00. Onacceptabel. Ook de dealer (Jonico) heeft ons in de kou laten staan en ons ronduit onbeschoft behandeld. Wij hebben het voorgelegd aan de rechtsbijstandverzekering en een schadeloosstelling ontvangen. Dat Trek "je mogelijkheden vergroot" wordt niet waargemaakt. Voor ons NOOIT meer een Trek fiets.

by meerschaert on Elektrischefietsen.com
trek 500

gelukkig rijd mijn fiets nog , zodat ik steeds naar de fietswinkel kan rijden voor herstelling , ge kunt niet geloven hoe ik deze fiets haat. Van dag 1 problemen met de ondersteuning die steeds uitvalt , wat daar nog bij kwam was een gebroken verbinding in het frame waardoor de ganse boel uitviel. Wat moet ik hier mee aan voor zo'n top merk draak van een fiets.

by D Nelissen on Elektrischefietsen.com
TREK T700+

In september 2011 koopt mijn vader zijn nieuwe elektrische fiets in de hoop fijne toertochten te kunnen maken met zijn fiets. Deze fiets heeft anderhalf jaar behoorlijk gewerkt. Daarna is het begonnen. Mijn vader heeft een nieuwe batterij gekocht, een nieuwe motor. Naast alle kosten (taxi's, vervoer van en naar de fietsenmaker) heeft mijn vader onnodig deze kosten gedaan. Na vijf jaar (dat zegde men al na twee jaar) zegt men bij Trek dat de garantie verlopen is en wil men een 'commerciële tegemoetkoming' doen wanneer er opnieuw problemen zouden opduiken.
Deze problemen zijn vandaag een feit. Mijn vader heeft een filmpje gemaakt omdat de problemen zich niet altijd voordoen. Bij Trek is men weer al van plan om de fiets te onderzoeken. Benieuwd naar het volgende hoofdstuk.
Wij kunnen alleszins schrijven dat de toertochten eerder zorgen voor veel frustraties in plaats van het plezier waarop we gehoopt hadden.
Trek komt haar beloften niet na en blijft de hete aardappel doorschuiven. @trekbikes #trekbikes
(ik zou nul sterren willen aanvinken)

by Jan van der Wal on Elektrischefietsen.com
TRek LM400+

Dit type heeft de shimanomotor. Intussen heb ik er ruim 10.000 km. mee gereden.
Over het geheel genomen een prima fiets. Erg betrouwbaar. De accu presteert intussen wel iets minder, maar dat is logisch. Een nadeel is dat de spaken van het achterwiel snel braken. Ze zijn onder garantie vervangen. Later heb ik er bij een beurt de sterkst mogelijke spaken in laten zetten. Sindsdien geen probleem meer. Een ander nadeel is het wat slappe frame. Maar nogmaals deze nadelen zijn van ondergeschikt belang. Tevreden met deze fiets.

L500

aansluitend aan het verhaal wat ik plaatste op 28-4 hierbij mijn relaas vd afgelopen tijd. Het verhaal van Toke slaat mijn fiets nog steeds op de rem. hij is bij TREK NL geweest ( kosten € 80,-) deze zeiden dat er een nieuw achterwiel met motor moest worden vervangen ( kosten € 800,- ) dan zou hij weer goed zijn. heb ze gevraagd ( Per mail TREK NL ) wat hun wilde. na wat heen en weer gemail is het mailverkeer door hun gestopt zonder een voorstel - ZEER SLECHTE SERVICE. Zal dus een andere fiets aan moeten schaffen.... Als het aan de sensor ligt weet ik niet of het probleem is verholpen met een nieuw achterwiel + motor GEEN AANRADER DUS>>>>>

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


  • Aart

    Wanneer worden er verbeterde accu’ aangemaakt. Actieradius is pet