Trek ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringenTREKlogo-EFietsenCOM-klein

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 83 reviews
by Gea van Eden on Elektrischefietsen.com
LM600+ BLX Lady Low

Heb de fiets een week in gebruikt ,moet zeggen perfect,er stond overal geschreven dat de motor veel lawaai maakt ,maar dat is beslist niet waar, helemaal geruisloos kan niet maar het is echt minimum een heerlijke lichte fiets .

Trek X600 plus

Ik heb deze fiets nu 4,5 jaar, inmiddels ben ik een nieuwe accu verder en nu begint de motor te vervelen, kan ook elektrische gedeelte zijn, zijn kracht neemt af, er staat nu 23000 km op teller. Het is teleurstellend dat alles peperduur is van deze fiets, trapas 65 euro b.v. weinig Dealers die de fiets kunnen door meten, ik Fiets 5000 tot 6000 km per jaar dan is elektrische heerlijk maar het is wel zeer duur fietsen. Zou niet gauw meer een trek kopen omdat de service matig is wat je wel mag verwachten voor de prijs. Ik heb zelf het idee dat goedkopere elektrische fietsen niet voor onder doen, fiets van 2000 euro is niet slechter dan die van 3500 euro. Je leest vaak dat mensen teleurgesteld zijn door hun fiets merken, triest dat ze de klanten niet te gemoed komen.. De rijwiel handel zou eens goed in de spiegel moeten kijken om de service en vooral de reparatie kosten te verminderen, anders wordt auto rijden nog goedkoper..

by Siny smit on Elektrischefietsen.com
Trek E-bike T700+

2 jaar geleden mijn E-bike ( Trek 700T+) gekocht via particulier.
Deze zomer merkte ik dat de accu achteruit ging dus geïnformeerd bij de Trekdealer hoeveel een nieuwe accu moest kosten €700,00)
Beetje duur vond ik en heb uiteindelijk de accu laten reviseren en heb (€350,00) betaald...wel een verschil!!!
Nu heb ik wel een probleem met de Display, het geeft na 15 km aan dat de accu leeg is maar ik heb op aanraden van de accu- specialist toch zover mogelijk kilometers gefietst als mogelijk. Ik kwam uit op toch wel een mooie afstand van 68km!
De fiets is terug gebracht naar de accu- specialist en nu na 3 weken heb ik mijn fiets terug.
Helaas is dit euvel niet te maken omdat Trek dat niet wilt, dat is me verteld door de accu- specialist. HET HEEFT MET HET MERK TE MAKEN

Ik ben benieuwd of er Trek- eigenaren zijn die dit ook hebben meegemaakt!!!

by luyten peter on Elektrischefietsen.com
Trek

Toen ik mijn fiets ging kopen vertelde de verkoper mij dat ik er makkelijk 50 km mee kon doen, terwijl ik er soms nog geen 20 km mee haal (ik ben niet mager en rijdt altijd in hoogste stand, maar dat wist de verkoper ook). Nu haal ik soms zelfs geen 35km/u meer en mag ik al blij zijn met 25km/u. Daar heb ik geen speedpedelec voor gekocht. Mijn vorige fiets was een Flyer en dat is dag en nacht verschil. Daar kon ik op de fiets en motor rijden terwijl bij Trek het de ene dag redelijk gaat en de andere lijkt het alsof ik niet met een electrische fiets ben.

by Flip Niesten on Elektrischefietsen.com
Trek LM 500

Kennelijk zijn wij niet uniek met het voortdurend breken van spaken bij de E-bike van Trek. Zowel van het voor als achterwiel. Het vervangen van een gebroken spaak helpt niet. Het hele wiel moet totaal opnieuw gespaakt worden. De ervaring met de dealer (Jonico) is zo slecht bij mankementen aan de (toen) nieuwe fiets (lek in de band bij het ventiel) dat we via deze dealer geen steun verwachten. We laten de wielen opnieuw spaken in de hoop dat dat een eind maakt aan de ellende met de spaken.

Trek T600+

Ik ga hier mijn verhaal niet doen, gewoon aan de mensen : koop GEEN elektrische TREK fiets, ik ben nu al toe aan mijn 5de batterij in vervanging, gelukkig nog steeds garantie. Fiets zelf OK, verkoper OK, maar hun batterijen van BIONIX deugen echt niet, en ze krijgen het ook niet opgelost.

by Kitty Den Haag on Elektrischefietsen.com
TrekT500 SL

Mijn Trekfiets is 3,5 jaar oud. Al ruim drie kwart jaar problemen met de accu. Accu is nl. na 40 km op volle stand (ivm gezondheidsproblemen heb ik die ondersteuning nodig) leeg. Dus iedere dag moet ik de accu opladen. Ook aan mij is verteld u kunt minstens 60-80 km op volle stand rijden. Nou mooi niet. Hoofdkantoor Trek gebeld op de accu aangepast kan worden. Maar nee, nieuwe accu is de enige optie. € 770,-- kost deze. Dat is toch geen normale prijs, duur geintje terwijl bij andere merken de accu's minder kosten en zelfs door een specialist qua capaciteiten opgewaardeerd kunnen worden.
Ik lees veel klachten over Trek batterij. Dit moeten wij als consument niet pikken. Trek is een goed merk maar aan de service mogen zij zeker wat doen.
De enige tegemoetkoming die Trek wilt doen is als je binnen 1-4 jaar een nieuwe accu koopt krijg je 20% korting. Dat is weer redelijk van Trek.

by Hans van Venrooij on Elektrischefietsen.com
Trek X600 plus

Ik ben al bijna 5 jaar in het bezit van Trek X600 plus, was een fijne fiets problemen zijn de accu die gruwelijk duur is bijna 800 euro gelukkig kon er een goedkoper op de kop tikken en werkt nog prima ook. Op dit moment heb ik problemen met de motor, die ondersteunt niet meer voldoende wat ik gewend was. Vervelende is dat Trek Dealers te lam zijn om de Fiets in te lezen en vervolgens met de duurste oplossing komen. Nu heeft die Code 0502 aan wat dat is? Kan ik nergens terug vinden ben toch gewezen om naar een Trek Dealer te gaan. Ze zien mij weer aankomen met die Trek, ze willen mij nog niet eens helpen want die Fiets heb ik daar niet gekocht. Kortom hopeloos dat je nergens de foutcodes kunt vinden zodat je zelf naar een oplossing kunt zoeken, waardoor je de prijs kan drukken. De Prijs van de Fiets is behoorlijk 3300 euro dan mag je wel service verwachten, niet dus. Als je garantie periode voorbij zijn ben je niet meer welkom en dan mag flink betalen wat een prijzen zeg.. Ben van mening dat Trek de onderdelen goedkoper en toegankelijk moet maken voor een normale prijs, zodat we langer van de Fiets kunnen genieten, anders is het wel heel erg duur fietsen..

by vd Abelen on Elektrischefietsen.com
Trek t 500

Deze fietsen gekocht in 2015 de t 500 3200€ p/stuk
Deze fietsen deugen niet van beide fietsen 2 keer de wielen vervangen naven zijn vervangen en al tig nieuwe spaken
Volgens technische controle zit er een constructie fout bij deze fietsen echter ze laten je aantobben tot de garantie voorbij is stel de handelaar aansprakelijk in de garantie tijd ga er meer naar de keuring en span indien nodig een juridische procedure aan absoluut doen wanneer zij de fietsen niet terug nemen

by Adrie Bouwmeester on Elektrischefietsen.com
Trek L600+

In juni 2012 een Trek 600+ fiets aangeschaft bij Wim de Vos Fietsen in Oosterhout.
Prima fiets, prima afgeleverd.
Wij zijn geen frequente fietsers. Wat er niet bij werd verteld bij aankoop en levering, was dat je de batterij regelmatig behoort op te laden. Dus, op een gegeven moment de batterij te ver ontladen, waardoor deze terug naar Trek moest.
Vorig jaar aan het eind van de zomer begaf de batterij het. Er bleken 2 cellen defect te zijn. Van de kosten voor een nieuwe batterij schrokken we nogal: € 650,00 euro.
Omdat we nog steeds niet veel fietsen en zeker niet in de winter, besloten we de aanschaf van de nieuwe batterij uit te stellen tot dit voorjaar.
Wat blijkt, de batterij in kwestie is niet meer leverbaar. Er is wel een nieuwer type, kosten € 780,00, of je een emmer leeggooit. Daarvoor koop je een nieuwe electrische fiets. Toegegeven, die zal niet de kwaliteit van de Trek fiets, maar toch. Voor de prijs van een Trek batterij die elke 5 jaar moet worden vervangen koop je dus elke 5 jaar een nieuwe fiets.
Gebeld met Trek, zinloos, de dame in kwestie weet alleen maar verhalen te vertellen die erop neer komen, dat de verantwoording bij de leverancier ligt, Wim de Vos dus, of bij de consument. Trek doet niets in deze.
In 4 jaar tijd een fiets met een aanschafwaarde van € 2.400,00 afgeschreven.
Dat wordt dus NOOOOOOIT meer een Trek.
Mooie verhalen bij aankoop, service daarna waardeloos, zeker waar het op de batterij aankomt.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


Comments

 1. Sjan
  Sjan 17 februari, 2018, 12:20

  Ik heb een trek gekocht was in de aanbieding bij Hans stuik . Van 2799 voor 2880 . Wat een top fiets !!

  Reply this comment
 2. robin
  robin 25 oktober, 2017, 15:33

  ik heb een trek l300 2 jaar oud nu ligt de voor wiel lager er uit nu zegen ze dat ik een heel nieuwe voor wiel moet kopen en dat ze de lagers niet kunnen vervangen maar de lagers zuijn wel los te koop voor 50 euro en een wiel kost 600

  Reply this comment
 3. Aart
  Aart 14 juli, 2016, 16:50

  Wanneer worden er verbeterde accu’ aangemaakt. Actieradius is pet

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*