Trek ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringenTREKlogo-EFietsenCOM-klein

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 77 reviews
by Kitty Den Haag on Elektrischefietsen.com
TrekT500 SL

Mijn Trekfiets is 3,5 jaar oud. Al ruim drie kwart jaar problemen met de accu. Accu is nl. na 40 km op volle stand (ivm gezondheidsproblemen heb ik die ondersteuning nodig) leeg. Dus iedere dag moet ik de accu opladen. Ook aan mij is verteld u kunt minstens 60-80 km op volle stand rijden. Nou mooi niet. Hoofdkantoor Trek gebeld op de accu aangepast kan worden. Maar nee, nieuwe accu is de enige optie. € 770,-- kost deze. Dat is toch geen normale prijs, duur geintje terwijl bij andere merken de accu's minder kosten en zelfs door een specialist qua capaciteiten opgewaardeerd kunnen worden.
Ik lees veel klachten over Trek batterij. Dit moeten wij als consument niet pikken. Trek is een goed merk maar aan de service mogen zij zeker wat doen.
De enige tegemoetkoming die Trek wilt doen is als je binnen 1-4 jaar een nieuwe accu koopt krijg je 20% korting. Dat is weer redelijk van Trek.

by Hans van Venrooij on Elektrischefietsen.com
Trek X600 plus

Ik ben al bijna 5 jaar in het bezit van Trek X600 plus, was een fijne fiets problemen zijn de accu die gruwelijk duur is bijna 800 euro gelukkig kon er een goedkoper op de kop tikken en werkt nog prima ook. Op dit moment heb ik problemen met de motor, die ondersteunt niet meer voldoende wat ik gewend was. Vervelende is dat Trek Dealers te lam zijn om de Fiets in te lezen en vervolgens met de duurste oplossing komen. Nu heeft die Code 0502 aan wat dat is? Kan ik nergens terug vinden ben toch gewezen om naar een Trek Dealer te gaan. Ze zien mij weer aankomen met die Trek, ze willen mij nog niet eens helpen want die Fiets heb ik daar niet gekocht. Kortom hopeloos dat je nergens de foutcodes kunt vinden zodat je zelf naar een oplossing kunt zoeken, waardoor je de prijs kan drukken. De Prijs van de Fiets is behoorlijk 3300 euro dan mag je wel service verwachten, niet dus. Als je garantie periode voorbij zijn ben je niet meer welkom en dan mag flink betalen wat een prijzen zeg.. Ben van mening dat Trek de onderdelen goedkoper en toegankelijk moet maken voor een normale prijs, zodat we langer van de Fiets kunnen genieten, anders is het wel heel erg duur fietsen..

by vd Abelen on Elektrischefietsen.com
Trek t 500

Deze fietsen gekocht in 2015 de t 500 3200€ p/stuk
Deze fietsen deugen niet van beide fietsen 2 keer de wielen vervangen naven zijn vervangen en al tig nieuwe spaken
Volgens technische controle zit er een constructie fout bij deze fietsen echter ze laten je aantobben tot de garantie voorbij is stel de handelaar aansprakelijk in de garantie tijd ga er meer naar de keuring en span indien nodig een juridische procedure aan absoluut doen wanneer zij de fietsen niet terug nemen

by Adrie Bouwmeester on Elektrischefietsen.com
Trek L600+

In juni 2012 een Trek 600+ fiets aangeschaft bij Wim de Vos Fietsen in Oosterhout.
Prima fiets, prima afgeleverd.
Wij zijn geen frequente fietsers. Wat er niet bij werd verteld bij aankoop en levering, was dat je de batterij regelmatig behoort op te laden. Dus, op een gegeven moment de batterij te ver ontladen, waardoor deze terug naar Trek moest.
Vorig jaar aan het eind van de zomer begaf de batterij het. Er bleken 2 cellen defect te zijn. Van de kosten voor een nieuwe batterij schrokken we nogal: € 650,00 euro.
Omdat we nog steeds niet veel fietsen en zeker niet in de winter, besloten we de aanschaf van de nieuwe batterij uit te stellen tot dit voorjaar.
Wat blijkt, de batterij in kwestie is niet meer leverbaar. Er is wel een nieuwer type, kosten € 780,00, of je een emmer leeggooit. Daarvoor koop je een nieuwe electrische fiets. Toegegeven, die zal niet de kwaliteit van de Trek fiets, maar toch. Voor de prijs van een Trek batterij die elke 5 jaar moet worden vervangen koop je dus elke 5 jaar een nieuwe fiets.
Gebeld met Trek, zinloos, de dame in kwestie weet alleen maar verhalen te vertellen die erop neer komen, dat de verantwoording bij de leverancier ligt, Wim de Vos dus, of bij de consument. Trek doet niets in deze.
In 4 jaar tijd een fiets met een aanschafwaarde van € 2.400,00 afgeschreven.
Dat wordt dus NOOOOOOIT meer een Trek.
Mooie verhalen bij aankoop, service daarna waardeloos, zeker waar het op de batterij aankomt.

by jan lammers on Elektrischefietsen.com
trtek LM500

gekocht maart2013 Door omstandigheden weinig op gefietst Controlebeurten laten uitvoeren. Toen eind vorig jaar plotseling de aandrijving niet meer werkte Je kon niet meer trappen De trapas liep volkomen vrij. Naar de fietsen maker Deze kon hem repareren voor € 25,00 Later op de site gezien dat het een bekende klacht was en dit gratis zou worden verholpen. Vorige week gingen samen uit, het werd donker maar gelukkig was het goed weer dus lekker terug fietsen wat bleek de voorlampen deden het niet van alles geprobeerd maar niet gaan branden. Ik dacht zou wel een lampie zijn maar het was een super prof uitvoering met Led en alle electronica maar niet meer aan het branden te krijgen . Voor een eenvouding lampje zo'n super electronisch schakelingschakeling wel totaal doorgeslagen ontwikkeling na 100 branduren defekt. SUPER SCHANDE Men kan hem laten vervangen voor kostprijs €80. Belachelijk
Trek hoe heb je dit kunnen verzinnen. IK kan het niet oplossen Doe er wat aan

by Ingrid Gerards on Elektrischefietsen.com
Trek 600

Ruim 4 jaar geleden na lang wikken en wegen een Trek 600 gekocht.
Prijs € 2600.00
27 versnellingen terwijl ik er maar 12 wilde. Maar ging op dat model niet.
Vanaf het begin problemen met de accu en de software. Fiets viel totaal stil, de accu piepte, schakelen heel erg moeilijk, en als ik hem bergaf op de reserve had gehad, wilde die niet meer vooruit na terug schakelen in gewone modus. Telkens als met de fiets terug ging naar de verkoper ( WILLEMS in Landgraaf) werd die op de pc aangesloten en gereset. Ook bleef die daar voor controle en als ik hem ging ophalen werd gezegd niks aan de hand. Na twee jaar moest er een nieuwe ( zwaardere ) accu op. Gelukkig viel die nog onder de garantie. Maar de problemen blijven zich voordoen. Software stuk. Volle accu rijd hoogstens 45 km ( zou de 100 moeten halen) Ja zegt de verkoper, dat is heel normaal. U laad hem waarschijnlijk niet goed op, u gebruikt de ondersteuning verkeerd, in de winter geeft die sowieso veel minder etc...We gaan straks weer op vakantie en willen fietsen maar verder dan 15 km durf k niet weg te gaan.
Nu haalt die 6 km per streepje. dat maal 6 ( streepjes) 36 km en is de accu twee jaar oud. Trek levert geen nieuwe meer want je krijgt maar een keer garantie op een accu. ook als de tweede accu een nieuwe is. waarbij ik de twijfel heb of ik twee jaar geleden wel een nieuwe accu heb gekregen en geen vervanger.
Ik vindt dit meer dan schandalig. 1e. van Trek die inferieur materiaal verkopen en 2e. mijn fietsleverancier Willems in Landgraaf die mij jarenlang aan het lijntje houd. Maar uiteindelijk toegeeft, nadat ik hem over dit forum had vertelt, dat trek inderdaad zich niks aan trekt van klachten. Als koper zit je dus met de gebakken peren. Ik vindt dat er iets tegen gedaan moet worden. Misschien met alle ontevreden klanten een proces aanspannen??? Wie doet mee???

Trek

Binnen de 3 jaar batterijlader defect - dat gebeurd nog was de uitleg-
Nu batterij stuk € 700
Niet normaal dat TREK zijn verantwoordelijkheid niet neemt

by Adrie Bouwmeester on Elektrischefietsen.com
Trek

Na 3 jaar geleden een mooie (en dure) Trek fiets te hebben aangeschaft, is de batterij defect. Revisie is niet mogelijk vanwege het "geavanceerde" Bion-x systeem. Defect betekent dus vervangen, kosten €700,00
Daarvoor koop je bij Cranenbroeck een volledig nieuwe elektrische fiets.
Eenmaal Trek NOOIT meer Trek!!!!!!!

by Edwin Nurski on Elektrischefietsen.com
Trek T80 Ride+ R250

Na 2 jaar en 3 maanden laadt de batterij niet meer op. Steeds de regels gevolgd en de batterij altijd op tijd geladen. Trek komt niet tussen ondanks dat zij met de Bion X batterij ontzettend veel problemen hebben. Nieuwe batterij kost 700 € en meer dan 2 jaar garantie krijgt men niet. Nooit meer Trek !

by Moniek M on Elektrischefietsen.com
Trek T500+

April 2013 twee electrische Trek fietsen gekocht. Na 3,5 jaar gebruik en veel getob met de ondersteuning blijkt van ALLEBEI de fietsen de sensor kapot. Een nieuwe motor met krachtsensor kost € 680,00 per fiets. Trek wilde max 20% vergoeden. Na heel veel getouwtrek hebben ze uit coulance een korting van 40% aangeboden. Reparatiekosten nog altijd € 408,00 per fiets voor een fiets van € 2300,00. Onacceptabel. Ook de dealer (Jonico) heeft ons in de kou laten staan en ons ronduit onbeschoft behandeld. Wij hebben het voorgelegd aan de rechtsbijstandverzekering en een schadeloosstelling ontvangen. Dat Trek "je mogelijkheden vergroot" wordt niet waargemaakt. Voor ons NOOIT meer een Trek fiets.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


  • Aart

    Wanneer worden er verbeterde accu’ aangemaakt. Actieradius is pet