Trek ervaringen

Terug naar vorige pagina

« Ga terug naar alle ervaringenTREKlogo-EFietsenCOM-klein

Reageren op de onderstaande ervaringen? Dat kan aan de onderzijde van deze pagina. Wilt u ook graag uw ervaring delen en laten tonen op deze pagina? Klik dan op de onderstaande button. Verder kunt samen met andere gebruikers discussiëren op het elektrische fiets forum.

Voeg je ervaring toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Stuur uw ervaring in!

Average rating:  
 70 reviews
by Adrie Bouwmeester on Elektrischefietsen.com
Trek

Na 3 jaar geleden een mooie (en dure) Trek fiets te hebben aangeschaft, is de batterij defect. Revisie is niet mogelijk vanwege het "geavanceerde" Bion-x systeem. Defect betekent dus vervangen, kosten €700,00
Daarvoor koop je bij Cranenbroeck een volledig nieuwe elektrische fiets.
Eenmaal Trek NOOIT meer Trek!!!!!!!

by Edwin Nurski on Elektrischefietsen.com
Trek T80 Ride+ R250

Na 2 jaar en 3 maanden laadt de batterij niet meer op. Steeds de regels gevolgd en de batterij altijd op tijd geladen. Trek komt niet tussen ondanks dat zij met de Bion X batterij ontzettend veel problemen hebben. Nieuwe batterij kost 700 € en meer dan 2 jaar garantie krijgt men niet. Nooit meer Trek !

by Moniek M on Elektrischefietsen.com
Trek T500+

April 2013 twee electrische Trek fietsen gekocht. Na 3,5 jaar gebruik en veel getob met de ondersteuning blijkt van ALLEBEI de fietsen de sensor kapot. Een nieuwe motor met krachtsensor kost € 680,00 per fiets. Trek wilde max 20% vergoeden. Na heel veel getouwtrek hebben ze uit coulance een korting van 40% aangeboden. Reparatiekosten nog altijd € 408,00 per fiets voor een fiets van € 2300,00. Onacceptabel. Ook de dealer (Jonico) heeft ons in de kou laten staan en ons ronduit onbeschoft behandeld. Wij hebben het voorgelegd aan de rechtsbijstandverzekering en een schadeloosstelling ontvangen. Dat Trek "je mogelijkheden vergroot" wordt niet waargemaakt. Voor ons NOOIT meer een Trek fiets.

by meerschaert on Elektrischefietsen.com
trek 500

gelukkig rijd mijn fiets nog , zodat ik steeds naar de fietswinkel kan rijden voor herstelling , ge kunt niet geloven hoe ik deze fiets haat. Van dag 1 problemen met de ondersteuning die steeds uitvalt , wat daar nog bij kwam was een gebroken verbinding in het frame waardoor de ganse boel uitviel. Wat moet ik hier mee aan voor zo'n top merk draak van een fiets.

by D Nelissen on Elektrischefietsen.com
TREK T700+

In september 2011 koopt mijn vader zijn nieuwe elektrische fiets in de hoop fijne toertochten te kunnen maken met zijn fiets. Deze fiets heeft anderhalf jaar behoorlijk gewerkt. Daarna is het begonnen. Mijn vader heeft een nieuwe batterij gekocht, een nieuwe motor. Naast alle kosten (taxi's, vervoer van en naar de fietsenmaker) heeft mijn vader onnodig deze kosten gedaan. Na vijf jaar (dat zegde men al na twee jaar) zegt men bij Trek dat de garantie verlopen is en wil men een 'commerciële tegemoetkoming' doen wanneer er opnieuw problemen zouden opduiken.
Deze problemen zijn vandaag een feit. Mijn vader heeft een filmpje gemaakt omdat de problemen zich niet altijd voordoen. Bij Trek is men weer al van plan om de fiets te onderzoeken. Benieuwd naar het volgende hoofdstuk.
Wij kunnen alleszins schrijven dat de toertochten eerder zorgen voor veel frustraties in plaats van het plezier waarop we gehoopt hadden.
Trek komt haar beloften niet na en blijft de hete aardappel doorschuiven. @trekbikes #trekbikes
(ik zou nul sterren willen aanvinken)

by Jan van der Wal on Elektrischefietsen.com
TRek LM400+

Dit type heeft de shimanomotor. Intussen heb ik er ruim 10.000 km. mee gereden.
Over het geheel genomen een prima fiets. Erg betrouwbaar. De accu presteert intussen wel iets minder, maar dat is logisch. Een nadeel is dat de spaken van het achterwiel snel braken. Ze zijn onder garantie vervangen. Later heb ik er bij een beurt de sterkst mogelijke spaken in laten zetten. Sindsdien geen probleem meer. Een ander nadeel is het wat slappe frame. Maar nogmaals deze nadelen zijn van ondergeschikt belang. Tevreden met deze fiets.

L500

aansluitend aan het verhaal wat ik plaatste op 28-4 hierbij mijn relaas vd afgelopen tijd. Het verhaal van Toke slaat mijn fiets nog steeds op de rem. hij is bij TREK NL geweest ( kosten € 80,-) deze zeiden dat er een nieuw achterwiel met motor moest worden vervangen ( kosten € 800,- ) dan zou hij weer goed zijn. heb ze gevraagd ( Per mail TREK NL ) wat hun wilde. na wat heen en weer gemail is het mailverkeer door hun gestopt zonder een voorstel - ZEER SLECHTE SERVICE. Zal dus een andere fiets aan moeten schaffen.... Als het aan de sensor ligt weet ik niet of het probleem is verholpen met een nieuw achterwiel + motor GEEN AANRADER DUS>>>>>

by Toke Nieuwesteeg on Elektrischefietsen.com
Trek T400 + BLK mei 2012

Fiets is weinig gebruikt en heeft het 4 jaar goed gedaan. Daarna af en toe problemen dat de moter plotseling afremd. Voor de zekerheid langs de dealer.Op dat moment deed de fiets het goed.
Eerst was alles in orde Daarna melding dat de accu lotal loss is (nooit iets van gemerkt) Een dag later de melding dat ook de moter totall loss is ?????. Sensor kapot en kan niet vervangen worden(blijkt na het opsturen van de moter na drie weken).
Aanbod een nieuwe fiets voor de halve prijs of maken voor ongeveer Euro 1100!!!
Het aanbod is niet heel slecht te noemen, maar ik ben natuurlijk verre van blij. Gaarne jullie mening Wat moeten we doen ??

by Roger Vanden Daele on Elektrischefietsen.com
Trek T700+

Heb eind mei een elektrische fiets Trek T700+ gekocht met batterij 500W.
In juli al problemen met Batterij die niet meer oplaad.
Mijn fiets is nu al 3 weken bij de dealer waar ik hem gekocht heb. Men beloofde mij een nieuwe batterij onder garantie. Nu na 3 weken zegt de dealer mij dat dit type batterij niet in stock is bij Trek.
Na klacht bij Trek stuurt men mij terug naar dealer voor het oplossen van dit probleem. Dus van het kastje naar de muur gestuurd.
En dat voor zo 'n groot merk, Als men dat service noemt. Al 3 weken geen fiets en nog steeds geen oplossing in het vooruitzicht.

by Anne van den Berg on Elektrischefietsen.com
Trek navigator600+

Ook ik heb problemen gehad met de accu toen mijn fiets 2 jaar oud was. Hij laadde niet meer goed op. Moest voor €650,. een nieuwe accu kopen. Nu is hij 3 jaar oud en heeft hij ook het probleem de de"rem" er regelmatig opschiet. Nu moet er volgens de fietsenwinkel een nieuwe censor in. Weer €150,. Ben al €1000,- aan extra kosten kwijt geweest.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 


  • Aart

    Wanneer worden er verbeterde accu’ aangemaakt. Actieradius is pet