Fiest4daagse Hoorn & Alkmaar

Zin om op de fiets te genieten van het prachtige Noord-Holland? Dat kan tijdens de Fiets4Daagse Hoorn en de Fiets4Daagse Alkmaar. Deze events zijn zeer geschikt om aan deel te nemen met een E-bike! Op de routes van beide evenementen zijn genoeg oplaadpunten aanwezig. Zo kun jij lekker fietsen door de prachtige natuur van Noord-Holland.

Fiets4daagse Hoorn (2 t/m 5 mei 2018)

Het is een genot om tijdens deze fietsvierdaagse dwars door het Westfriese landschap te toeren. Dit gebied dat omgeven wordt door de Westfriese Omringdijk kent een geheel eigen landschap. Kenmerkend in deze mei periode zijn de talrijke bloeiende tulpenvelden Uniek zijn de oude havenstadjes en de talloze molens en stolpboerderijen rondom Hoorn Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30,50 en 70 km.

Er wordt gefietst over de Westfriese Omringdijk langs het IJsselmeer en fietspaden door het openlandschap, Over de openbare weg rijd je door de lintbebouwingen van dorpjes en stadjes als Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Kenmerkend voor deze regio zijn de talrijke bloeiende tulpenvelden in het lentelandschap, routes vanuit Hoorn. 

  Inschrijven 

Fiets4daagse Alkmaar (5 t/m 8 juli 2018)

Tijdens de Fiets4Daagse Alkmaar geniet je van al het moois dat de rijke omgeving van Alkmaar te bieden heeft. Je komt door het prachtige historische centrum van Alkmaar, maar ook het strand en de glooiende duinen doen zich aan. Je kunt kiezen uit drie verschillende afstanden: 30, 50 en 70 km.

  Inschrijven