E-BikeGarantie by CarGarantie

E-BikeGarantie by CarGarantie

Plezierig fietsen met een goed gevoel

Profiteer van de nieuwe mobiliteitsgeneratie: met uw e-bike bent u verzekerd van extra veel rijcomfort en gemak. Uw e-bike onderscheidt zich van een niet-gemotoriseerde fiets door de elektronische componenten zoals de accu en de elektromotor. Daarom moet uw e-bike voldoen aan speciale eisen met betrekking tot stabiliteit en veiligheid. Om te zorgen dat u bij reparaties op zeker speelt, beschermt de E-BikeGarantie by CarGarantie u tegen financiële verrassingen.

Zo gaat het in zijn werk

U sluit op www.e-bikegarantie.com in een paar klikken de E-BikeGarantie af. U bepaalt de duur van de garantie volledig zelf (1, 2 of 3 jaar) en betaalt gemakkelijk en veilig met een kredietkaart. Voorwaarden? De e-bike moet nog onder de fabrieksgarantie vallen en zijn waarde mag niet meer dan 8.000 euro bedragen.

Profiteer van onze scherpe prijzen:

€ 109  voor 1 jaar
€ 159  voor 2 jaar
€ 179  voor 3 jaar

Een investering die zich terugbetaalt:

 • Uitgebreide reparatiekostenbescherming voor maximaal 5 jaar
 • Liquiditeitsbehoud in geval van reparatie
 • Geldig in heel Europa
 • Grote planningszekerheid
 • Waardestijging van uw e-bike
 • Geen vooruitbetaling bij reparaties


Verzekeringsdekking

Door de E-BikeGarantie gedekte componenten:*

 


*conform de e-bike voorwaarden voor de E-BikeGarantie by CarGarantie


Bij een reparatie

Snelle service is onze kracht

Wat moet u doen bij een reparatie? Heel eenvoudig: u neemt contact op met de e-bike-dealer waar u uw e-bike heeft gekocht of met een gekwalificeerde fietsreparateur. De reparatie wordt uitgevoerd en door de dealer rechtstreeks afgerekend met Car­Garantie. Dat betekent voor u een comfortabele en ongecompliceerde ondersteuning. Als u zich niet direct in de buurt van uw dealer bevindt, meldt u de reparatie aan de hotline van CarGarantie.

Zo zet u de rem op reparatiekosten

CarGarantie neemt de volledige arbeids- en materiaalkosten op zich, vanzelfsprekend ook als uw e-bike meermaaals gerepareerd moet worden. Enkel in het geval van een totale uitval van de accu draagt u zelf een aandeel in de kosten. Indien de accu volledig uitvalt, worden de kosten voor een nieuwe accu als volgt betaald – “nieuw voor oud”:

 • 60% vanaf het begin van het derde gebruiksjaar
 • 40% vanaf het begin van het vierde gebruiksjaar
 • 20% vanaf het begin van het vijfde gebruiksjaar

Uw voordelen

Meer waarde voor uw e-bike

Als u kiest voor de E-BikeGarantie by CarGarantie, ontvangt u uw persoonlijke documentatie. Dat biedt u echte voordelen waar u zeker ook profijt van heeft als u uw e-bike doorverkoopt:

 • De documenten leggen de omvang van de E-BikeGarantie vast.
 • Ze documenteren het regelmatige onderhoud van uw e-bike.
 • Bij een nieuwe eigenaar binnen de looptijd is de E-BikeGarantie overdraagbaar.

 

 

 


Wie zijn we?

Experts aan het stuur

De E-BikeGarantie by CarGarantie is een product van CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie). CarGarantie is een van de toonaangevende en meest ervaren garantie- en verzekeringsspecialisten in Europa. Vertrouw op onze deskundigheid en profiteer van bijna 50 jaar ervaring met garantie. Reparaties worden door uw dealer en CarGarantie betrouwbaar afgewikkeld.

Meer informatie