Crystalyte

728x90
Crystalyte_logoJouw gewone fiets ombouwen naar een elektrische fiets? Makkelijker dan je zou denken!

Crystalyte Europe brengt handige ombouwsets op de markt.

Heb je ook al eens gedacht: “Mijn fiets is nog te goed om te vervangen door een elektrische fiets?” Of uw bakfiets zou handiger zijn moest hij wat makkelijker rijden? Wel, dan is er goed nieuws, want Crystalyte Europe heeft enkele kant-en-klare ombouw oplossingen op de markt gebracht. Geschikt voor alles soorten fietsen. Van stadsfietsesn, touring-fietsen, mountainbikes, bakfietsen tot tandems, driewielers en plooifietsen. V-brakes (velgremmen), rollerbrakes (trommelremmen) of schijfremmen. Van 20” tot 28” vlegen. Het maakt niet uit. Alles is mogelijk.

We hebben navraag gedaan in de verschillende doelgroepen naar de eisen waaraan een elektrische fiets zou moeten voldoen. Op basis daarvan zijn we tot onderstaande ombouwsets gekomen:

1. CITY Basic:
De City Basic ombouwset is specifiek voor de traditionele stadfiets. Uiteraard voor zowel dames- als herenfietsen. De set bestaat uit een lichtgewicht motor, een elegant bagagerek met batterij en een duidelijke display. Het systeem is eenvoudig in te bouwen en is geschikt voor alle soorten stadsfietsen. Met volle 36V-17Ah batterij rij je rustig tot 200 km* zonder zorgen.

2. CITY Drive:
Rij je liever geruisloos door de stad? Dan is de City Drive set iets voor u. De set is uitgerust met een stille motor die verkrijgbaar is voor achterwiel- of voorwielmontage. Het mooie zwarte bagagerek met 36V-10Ah batterij en display maken de set compleet.

3. ADVENTURE Drive:
Ben je sportief? Rij je graag off road? De Adventure Drive set heeft een stille motor, geschikt voor voor- of achterwielmontage. De speciale moutainbike batterij kan gemonteerd worden op de drinkbushouderbevestiging. Een ideale set voor de mountainbike en sportieve fiets!

4. ADVENTURE Heavy:
De Adventure Heavy brengt je nog een eindje verder. De stille motor heeft extra veel koppel waardoor hij ideaal is voor steile hellingen! Voor- of achterwielmontage? Het elegante bagagerek met 36V-17Ah batterij of de speciale MTB batterij? Aan u de keuze.

5. CARRIER Basic:
Als je vlotter met je bakfiets of tandem wil rijden, dan is de Carrier Basic onmisbaar. Een lichtgewicht motor, vooraan te monteren. Het stijlvolle zwarte bagagerek met de 36V-10Ah batterij en de display horen standaard bij deze set. Meer batterijcapaciteit nodig? U kan kiezen uit wel zes verschillende soorten batterijen. Van 10Ah tot 20Ah!

6. CARRIER Heavy:
De Carrier Heavy set maakt het allemaal nog iets makkelijker. De motor heeft extra veel koppel en dus ideaal voor de zwaardere transport toepassingen. De motor kan vooraan of achteraan gemonteerd worden. De 36V-17Ah batterij in het bagagerek verzekert u van zorgeloos, lang rijden.

7. PLOOIFIETS Drive:
De Plooifiets Drive set is speciaal ontworpen voor je handige plooifiets (Dahon, Brompton,…). De voordelen van een plooifiets en het comfort van een elektrische fiets.
Eenvoudig in te bouwen en wielmaat keuze van 16” tot 20”.

Info:

Technische info ombouwsets
Brochure
Prijslijst

Website: www.crystalyte-europe.com
Blog: http://blog-crystalyte.e-dr.be
Facebook: www.facebook.com/crystalyteEU

Crystalyte_logo
Makes you want to drive electric

* Actieradius 36V-17Ah batterij 200km: bij volledig geladen batterij, normale weers- en wegomstandigheden, gemiddeld lichaamsgewicht en min.

Vul in & win geweldige prijzen!

Bekijk hier alle prijzen.