Dillenger ombouwsets

Dillenger heeft een breed assortiment aan ombouwsets, die grondig zijn uitgetest door meer dan 5000 tevreden kanten uit de hele wereld. Dillenger heeft al zeven jaar ervaring met het verkopen, vervaardigen en supporten van elektrische fietsen in AustraliĆ«, Nieuw Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat om de beste te zijn, we in elk aspect moeten uitblinken. Van productontwikkeling tot advies en klantenservice; wij werken hard om onze klanten blij te maken. De accu’s en motoren in onze ombouwsets zijn van hoge kwaliteit en leveren een goed vermogen met een uitstekend bereik.

dillingerAccu’s

Voor onze accu’s gebruiken we Samsung of Panasonic cellen. Afhankelijk van je rijstijl, kan je met deze accu’s een bereik van 50km tot wel 150km halen! De Samsung 18650 cellen zorgen voor een krachtige accu en de Panasonic 18650 cellen zorgen voor een mooie mix van kracht met een grote actieradius. Deze producenten staan allebei erg goed bekend, omdat ze betrouwbare en goed presterende accu’sleveren.

Motoren

Dillenger bied verschillende soorten motoren aan, zodat je de motor kan kiezen die het beste bij jouw rijstijl past. Een borstelloze 250W motor met interne versnellingen heeft een goed vermogen met minimale motorgeluiden en een hoger koppel dan een normale 250W motor. Heel handig bij bijvoorbeeld een stevige tegenwind of wat extra ballast, zoals zware boodschappen of een kind achterop.

We hebben ook de zeer populaire Bafang middenmotoren van 250W en 1000W; de 1000W variant is uitermate geschikt voor avontuurlijk off-road plezier. Deze sets worden gecombineerd met onze fantastische accu’s en de gepatenteerde Agentura Repro versnellingssensoren, die helpen om het schakelen soepel en moeiteloos te laten verlopen.

Wij zijn er zeker van dat je bij ons de perfecte ombouwset voor je favoriete fiets zal vinden!

Op de website vind je onze contactinformatie en ons volledig productaanbod: https://dillengerelektrischefietsen.nl

Vul in & win geweldige prijzen!

Bekijk hier alle prijzen.