Easy ombouwset

Terug naar vorige pagina

bannereasys-2EASYS is nog steeds het énige universele aandrijfsysteem voor fietsen, bakfietsen, ligfietsen, tandems, driewiel fietsen en lichte 4 wielige toepassingen. Software is voor elk aandrijfsysteem aan te passen. Hiermee is EASYS zeer uniek.

Nieuw in 2012 zijn:

·         Nieuw LCD display met geïntegreerde elektronisch bel.
·         Afstandsbediening met unieke code voor AAN- en UITschakelen van het aandrijfsysteem (anti diefstal)
·         Vernieuwde motor voor zowel voor- als achterwiel toepassing en nieuwe controller

Met slechts 6 onderdelen krijg je fiets meer dynamiek:

  • Krachtige motorondersteuning
  • Instelbare motor ondersteuning tussen 10% en 90%
  • Eenvoudig en snel in te bouwen
  • Onderhoudsvrij aandrijfsysteem
  • Pedelec/e-bike versie: P.A.S-VARIO en AUTO-VARIO
  • Uitstekende actieradius
  • Voldoet volledig aan de nieuwe EN norm 15194
  • Div. softwareversies: alle wielmaten 20” – 28”, 150 Watt – 400 Watt, snelheid 12 km/h – 40 km/h
  • Diverse accusoorten en capaciteiten leverbaar

EASYS bestaat uit de volgende onderdelen:

clip_image002De motor

Driefasen borstelloze naafmotor 36 Volt – 250 Watt met ingebouwde controller. De motor is voorzien van sensoren zodat wegrijden vanuit stilstand mogelijk is. De motor is uitstekend waterdicht en is ontwikkeld voor tweewielers, driewielers en lichte voertuigen.

 

De controller

Cclip_image002_005ontroller, microprocessor gestuurd, met CAN-BUS data protocol. De vooraf geladen EASYS software wordt standaard meegeleverd met het P.A.S.-Vario® systeem. Uniek door instelbare motorondersteuning tussen 10% en 90%, uitsluitend bij meetrappen. Andere systeemsoorten en rijprofielen zijn op aanvraag leverbaar.

Het display

Display voor stuurmontage met afneembare draadloze fietscomputer, iButton voor diefstalbeveiliging, LED indicaties voor declip_image002_002 hoeveelheid motorondersteuning en voor de accustatus.

De iButton

De iButton is een elektronische sleutel met een unieke code die het systeem ontgrendelt. Deze ID code is 64 bits en heeft 18,4 triljoen (10 tot de macht 18) mogelijke codes. Zonder deze sleutel werkt EASYS niet en heeft de fiets geen ondersteuning.

Dpicture-99e bedieningsunit

De bedieningsunit zorgt voor de variabele trapondersteuning. Deze kan op elk stuur gemonteerd worden. De + knop wordt ook gebruikt voor het inschakelen van het systeem. En de – knop voor het uitschakelen van het systeem. Het systeem heeft tevens een automatische uitschakelfunctie.

 

 

clip_image002_004

De trapsensor

Trapsensor, universele montage, voor elk kettingwiel geschikt.  De sensor is IP 67 waterdicht en registreert zowel draairichting als toerental. De sensor wordt geleverd met een bijpassende montagebeugel.

Het accupakket

Accupakket Lithium Ion prismatic 36 Volt / 9 Ah. Het accupakket is leverbaar in een  waterdichte accutas met of zonderclip_image002_007 bagagedrager. Andere configuraties en capaciteiten zijn op aanvraag leverbaar.

De lader

Acculader 36 Volt / 2 A. De lader is draagbaar en speciaal ontwikkeld voor het snel en veilig laden van het Antec Lithium Ion accupakket.

Meer info op http://www.easysmobility.com/