FMH Motor

Terug naar vorige pagina

Snel &  Eenvoudig uw eigen fiets elektrisch!

De FMHMotor ombouwsets hebben we uitgebreid met een High Speed ( 45 km/h ) voorwiel en achterwielmotor voor derailleur en een 25 km/h achterwielmotor.

Onze accu is er nu ook in een 16,7 Ah ( 600 Whr ) uitvoering voor de extra grote actieradius ( 120- 170 km ). fietswsEn niet geheel onbelangrijk, hebben we nu een grote overzichtelijke LCD-Display en schakelen we de fietsverlichting via de accuspanning.

Dus onze sets zijn aangepast aan de nieuwste technologie en uiterlijk weer zeer modern uitgevoerd met onze inmiddels bekende degelijkheid en kwaliteit.

Neem eens een kijkje op www.fmhmotor.nl . Hier vind u alle info en verkooppunten, alsook een 100-tal foto’s van door ons omgebouwde fietsen.

Prijsvoordeel ombouwset

Voor de helft of een 3de van de prijs van een ‘echte’ kwaliteits elektrische fiets heeft u 1 van onze ombouwsets inclusief B.T.W en verzending.

De nieuwe 2016 sets leveren wij nu ook voor de 2015 prijzen. De 2016 sets zijn moderner met een LCD-Display incl. stuurbediening en de nieuwe modernere accu en drager met 420 Whr capaciteit.

Kortom, onze ombouwsets bevatten alle benodigde onderdelen om je eigen fiets om te bouwen naar een elektrische fiets! Echter voor een veel lagere prijs!

Klik hier voor meer info en prijzen.

Hopelijk tot ziens in onze vernieuwde e-bike winkel met ombouwshop in Heeze of bezoek onze site www.fmhmotor.nl voor een dealer/verkooppunt bij u in de buurt.