MERKEN

A-bike elektrische fietsen - reviews & ervaringen

0 reviews

A-bike elektrische fietsen

Door zijn kleine afmetingen is de A-bike een oplossing die u altijd bij u draagt. In uw rugzak, in de kofferbak van uw auto of in de laadruimte van uw boot. Op deze A-bike pagina vindt u de elektrische fiets collectie van A-bike. Bent u benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere A-bike gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

A-bike elektrische fietsen

De ultieme oplossing voor optimale mobiliteit op iedere locatie

De A-bike, die zijn naam te danken heeft aan zijn design dat in uitgevouwen vorm erg op de letter “A” lijkt. De fiets heeft een twee-traps aandrijving en een elektrische trapondersteuning, waardoor deze rijdt als een gewone fiets. Met geringe inspanning rijdt u op de A-bike Electric al snel de gelimiteerde snelheid van 20 km/u!

Door zijn kleine afmetingen is de A-bike een oplossing die u altijd bij u draagt. In uw rugzak, in de kofferbak van uw auto of in de laadruimte van uw boot. Op deze manier kunt u (onvoorziene-) af te leggen afstanden snel en gemakkelijk overbruggen. Even snel van de trein naar kantoor, of een rondje in de buurt van uw aanlegplaats met de boot. Weer geen parkeerruimte in de buurt van uw gemaakte afspraak? Hup de A-bike uit de kofferbak u bent gewoon op tijd op uw afspraak! Kortom de A-bike is dè ideale oplossing in vele situaties.

De A-bike Electric weegt incl. accu slechts 11,8 Kg en meet opgevouwen 70x40x21 cm.

E-bikeverzekering

Schade aan uw e-bike of nog erger, fietsdiefstal? De kosten voor herstel kunnen hoog oplopen. Neem het zekere voor het onzekere en verzeker uw e-bike! Zo komt u niet met lege handen te staan en kunt u altijd snel weer gemakkelijk van A naar B.

 

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Er zijn nog geen reviews geschreven.