MERKEN

Altec elektrische fietsen - reviews & ervaringen

0 reviews

Altec elektrische fietsen

Altec fietsen is opgericht in 2001 met het idee om kwalitatief goede fietsen te ontwerpen voor een betaalbare prijs. Door de jaren heen heeft Altec voor zichzelf een nieuwe standaard gezet. Naast de hogere kwaliteit heeft Altec ook rekening gehouden met de trends op fietsgebied en mode. Op deze Altec pagina vindt u de elektrische fiets collectie van Altec. Bent u benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Altec gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

Altec elektrische fietsen

Altec fietsen is opgericht in 2001 met het idee om kwalitatief goede fietsen te ontwerpen voor een betaalbare prijs. Door de jaren heen heeft Altec voor zichzelf een nieuwe standaard gezet. Naast de hogere kwaliteit heeft Altec ook rekening gehouden met de trends op fietsgebied en mode.

Met gepaste trots hebben we dan ook een Altec elektrische fiets toegevoegd aan het assortiment van dit jaar. Alle fietsen van Altec hebben twee dingen met elkaar gemeen, het zijn trendy fietsen, ontworpen voor jou.

E-bikeverzekering

Schade aan uw e-bike of nog erger, fietsdiefstal? De kosten voor herstel kunnen hoog oplopen. Neem het zekere voor het onzekere en verzeker uw e-bike! Zo komt u niet met lege handen te staan en kunt u altijd snel weer gemakkelijk van A naar B.

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Er zijn nog geen reviews geschreven.