MERKEN

Ampler Bikes - reviews & ervaringen

1 review

Ampler Bikes

De Ampler Bike; een e-bike die er niet uitziet als een e-bike! Op deze Ampler Bike pagina vindt u de e-bike modellen van Ampler. Bent u benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Ampler gebruikers? Bekijk dan alle ervaringen onder het tabblad “reviews”.

Meer informatie over het merk? 

Bij Ampler Bikes bouwen ze al sinds 2014 fietsen met elektronische trapondersteuning. Drie jaar geleden zijn de oprichters begonnen met de ontwikkeling van wat nu de Ampler is geworden. Het resultaat is een fiets die er voor zorgt dat u de auto niet meer nodig hebt. Ook zorgt hij ervoor dat heuvels vlak lijken en tegenwind met u mee lijkt te waaien. Hiermee zijn ze een weg ingeslagen die er voor moeten zorgen dat het forenzenprobleem volledig opgelost wordt door een beter alternatief te geven dan de auto: een e-bike die er niet uitziet als een e-bike.

De Ampler werkt eenvoudig: U fiets gewoon zoals normaal. De slimme elektronica in de fiets meet hoe hard u trapt en voegt daar evenzoveel kracht aan toe. Hierdoor wordt het fietsen lichter en bent u sneller op uw bestemming. Zorgen maken dat uw batterij leeg is hoeft niet met een bereik van minimaal 70 km. De bijbehorende mobiele app laat je de verschillende fietsmodussen aanpassen, kalibreert de elektronica in de fiets, houdt de fiets up-to-date en houdt bij waar u geweest bent. De lichtste Ampler weegt 14 kg en is daarmee net zo zwaar als een gewone fiets. Bovendien is hij 35% lichter dan de gemiddelde e-bike.

Daarnaast is een Ampler kopen eenvoudig. Ze worden allemaal in Europa voor u in elkaar gezet en gratis bij uw voordeur afgezet. Alle transportkosten en andere kosten zitten al in de prijs van de fiets en daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Ook heeft Ampler Bikes geen uitgebreid distributie netwerk of dure pakhuizen, waardoor ze eenvoudig de competitie aankunnen met vergelijkbare fietsen.

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Er zijn nog geen reviews geschreven.