MERKEN

Ampler Bikes -
reviews & ervaringen

Ampler Bikes

De Ampler Bike; een e-bike die er niet uitziet als een e-bike! Op deze Ampler Bike pagina vind je de Ampler elektrische fietsen. Bent u benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Ampler gebruikers? Bekijk dan alle ervaringen onder het tabblad “reviews”.

Meer informatie over het merk? 

Bij Ampler Bikes bouwen ze al sinds 2014 fietsen met elektronische trapondersteuning. Drie jaar geleden zijn de oprichters begonnen met de ontwikkeling van wat nu de Ampler is geworden. Het resultaat is een fiets die er voor zorgt dat je de auto niet meer nodig hebt. Ook zorgt hij ervoor dat heuvels vlak lijken en tegenwind met u mee lijkt te waaien. Hiermee zijn ze een weg ingeslagen die er voor moeten zorgen dat het forenzenprobleem volledig opgelost wordt door een beter alternatief te geven dan de auto: een e-bike die er niet uitziet als een e-bike.

De Ampler werkt eenvoudig: Je fietst gewoon zoals normaal. De slimme elektronica in de fiets meet hoe hard jij trapt en voegt daar evenzoveel kracht aan toe. Hierdoor wordt het fietsen lichter en bent u sneller op uw bestemming. Zorgen maken dat jouw batterij leeg is hoeft niet met een bereik van minimaal 70 km. De bijbehorende mobiele app laat je de verschillende fietsmodussen aanpassen, kalibreert de elektronica in de fiets, houdt de fiets up-to-date en houdt bij waar jij geweest bent. De lichtste Ampler weegt 14 kg en is daarmee net zo zwaar als een gewone fiets. Bovendien is hij 35% lichter dan de gemiddelde e-bike.

Daarnaast zijn Ampler elektrische fietsen eenvoudig te kopen. Ze worden allemaal in Europa voor jou in elkaar gezet en gratis bij jouw voordeur afgezet. Alle transportkosten en andere kosten zitten al in de prijs van de fiets en daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Ook heeft Ampler Bikes geen uitgebreid distributie netwerk of dure pakhuizen, waardoor ze eenvoudig de competitie aankunnen met vergelijkbare fietsen.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Mooi lichte fiets met een klein beetje hulp van een motor. de fiets is zonder motor perfect om mee te rijden. de motor geef je net dat extra die soms nodig heb. de bij geleverde app werkt voor geen meter met android. met de iphone werkt hij iets beter iets ....
Snelle levering, goed verpakt. Prachtige fiets, gewoon klassiek ogend. Ik heb niet de groene maar de grijze kleur gekozen. Kwalitatief heel goed afgemonteerd. Inderdaad licht. Zonder elektrische ondersteuning is er goed mee te fietsen. Je ziet niet dat het een ebike is. Alleen is een subtiel knopje in het frame zichtbaar en de laadaansluiting. Dit maakt de fiets ook robuust. Geen snoertjes die los kunnen komen. De app is goed in stellen en lekker praktisch. De ondersteuning is subtiel en via de app goed te finetunen. Je merkt dat de fiets door fanatieke liefhebbers is gemaakt. Aanrader!
Mooie fiets, maar vrij prijzig voor wat je krijgt. Erg goedkope aandrijving en voor de huidige maatstaven een kleine accu capaciteit, de afmontage ismwel redelijk. .Een gemiste kans de de 2019 modellen niet meer zijn te upgraden naar 35 km/h.