MERKEN

Amslod elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Amslod elektrische fietsen

Amslod is een van de nieuwere spelers op de markt maar de naam Amslod bestaat al sinds 1915. De prijzen van de Amslod modellen worden niet online vertoond. Onderstaande adviesverkoopprijzen kunnen daarom afwijken van de werkelijke verkoopprijs. Ben je benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Amslod gebruikers? Bekijk alle ervaringen onder het tabblad “reviews” of deel uw eigen ervaring!

Na een lange voorbereiding is in 2015 de verkoop van Amslod elektrische fietsen officieel van start gegaan, waarmee een uit 1915 daterend fietsenmerk een comeback maakt en de fietsproductie in Nieuwleusen is teruggekeerd. Er is gekozen voor rechtstreekse verkoop door de fabrikant aan de consument. Je kunt de Amslod e-bikes testen in hun speciale Experience centers. Amslod heeft de keuze gemaakt om hun elektrische fietsen gewoon in Nederland te bouwen, dit vindt plaats in Nieuwleusen, door vakmensen die in het verleden ook in de Union fabriek gewerkt hebben.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

In mei 2020 2 fietsen gekocht, 1 is prima in orde, fietst heerlijk. de 2e mankeert al vanaf dag 1 van alles en nog wat. Fiets stopte zomaar met ondersteunen. standaard viel er onderweg af. paar keer monteur hielp niet, toen naar expertisecentrum geweest. Alle kwalen na 2 ritjes alweer terug. Fiets houdt onverwacht in, trapt veel zwaarder dan de 2e, maakt geen snelheid bij inhalen en bij rustig fietsen schiet hij soms zomaar naar voren. Een gevaar op de weg. Op email wordt niet meer gereageerd en telefonisch bijna niet te bereiken. Nooit meer een Amslod. Ga nu naar juridisch loket met de zaak.
Super slechte service en bijna onbereikbaar. Sind 28 aug 2020 een Amslod fiets vanaf eerste dag problemen met opladen van accu ( laad 2 uur op dan stopt het opladen en begint oplader te knipperen ) Dit gebeurt ook met een tweede oplader van de 2e fiets die daar gekocht is ( deze fiets is wel in orde). Op 17 september bericht gekregen dat accu vervangen zou worden maar tot op heden nog niets ontvangen. Volgens Amslod zou dit enkele weken kunnen duren wegens geen voorraad. Wel worden er nieuwe fietsen verkocht dus denk ik dat er accu's genoeg moeten zijn. Dit vind ik geen goede service die ze beloven. Slechte reviews worden niet op hun website geplaatst. R. de Jong, Zutendaa
In februari 2019 twee fietsen gekocht. Met de fiets van mijn vrouw alleen maar problemen. In het begin schoot de steeds plotseling naar voren. De motor werd pas na twee reparatie's die niet voldeden, pas vervangen. Voordat de motor vervangen werd, moest ik wel 8 keer mailen en vier keer bellen om te zeggen dat het toch echt aan de motor lag. Na een uitgevoerde servicebeurt, begon de fiets te kraken. Nadat ik een mail gestuurd had en 8 keer gebeld had werd eindelijk de ketting en beide tandwielen vervangen. Nu kraakt de trapas. Op 7 augustus een maar tot nu toe nog geen enkele reactie gehad, laat staan gerepareerd. Conclusie zeer slechte service
Slechte ervaring omdat de 600 accu niet doet wat je verwacht van zo’n accu. Ik moet de ondersteuning minimaal op 3 van de 5 zetten anders is het niet te doen. Op een helling kom je moeilijk boven terwijl andere e-Bikers met ander merk je snel voorbij fietsen. Ik heb vele jaren SPARTA e-bike gereden en nooit een probleem. Ik fiets een slordige 27.000 km in 3 jaar tijd om dan weer een nieuwe fiets aan te schaffen. Nooit meer een fiets via internet kopen en ga dus met mijn huidige AMSLOD fiets intruilen bij een fysieke fietsenzaak.
In 2017 2 Amslod fietsen gekocht( Hamilton SE en de Carlton SE , ben er tevreden mee. Echter ik merkte een raar ding, ik had ongeveer 5000Km gefietst toen ging de totaal gereden km teller naar 0, bij beide fietsen, ik vond dit raar en melde dit bij Amslod hun antwoord was dit: Bedankt voor uw bericht. Als u tussen de 5000 en 5500 km komt dan reset het display zich en begint u weer opnieuw. Dit is helaas niet aan te passen en we kunnen uw oude kilometers niet terug zetten. Iemand anders ook deze ervaring?
wij hebben 2 fietsen van Amslot en de fiets hamilton veel problemen die niet worden opgelost.na div.keren een melding gemaakt is de oplossing zie het maar.ook voor een afspraak voor onderhoud is totaal niet op gereageerd. Ik weet ook niet waarom niet,er is een keer gebeld en direct is de verbinding verbroken met de melding u wordt teruggebeld. ikvind het ronduit schandalig dat ze ook nog reclame maken voor de fietsten van amslot met de hoogste waardering. Wij nooit weer een fiets met zo een onbetrouwbaar service van amslot. Amslot wees eens eerlijk en reageer op de mails die wij hadden verzonden. Eerlijkzijn en betrouwbaar is ver gezocht bij Amslot. NOOIT WEER AMSLOT FIETSEN.
Weesverstandig, als je een fijne en betrouwbare fiets wil kopen, koop dan nooit een Amslod fiets! Ik heb sinds eind februari van dit jaar een Amslod Newton LX-600 in mijn bezit. Ik heb al vele weken niet kunnen fietsen, omdat er elke keer storingen zijn met de accu en daarnaast vervelende tikken in het achterwiel. Er is al meerdere malen een monteur geweest (wel na elke keer enkele weken wachten!) maar het lukt maar niet om de problemen op te lossen. Ik heb om een nieuwe fiets gevraagd of om anders mij m'n geld terug te doen, zodat ik een betrouwbare fiets kan kopen. Daar wil men niet aan meewerken. Wees verstandig, koop dus geen fiets van het merk Amslod, de fiets is slecht en de beloofde service ook!!!!!!!!!!!!!!
In juni 2017 een nieuwe Amslod Aston gekocht. Ben heel blij met deze fiets. Service was prima, fiets en accu zijn prima en ik fiets er nog steeds met heel veel plezier op.
Vorig jaar, 2019, twee fietsen gekocht voor een totaalprijs van ruim € 5000,00, na verloop van tijd zie ik dat de herenfiets model 2018 is, geen reactie na de klacht, daarna de servicebeurt die zou plaats vinden net voor we mat vakantie naar Engeland zouden gaan, wordt op het laatste moment afgezegd, in Engeland loopt de ketting van de herenfiets eraf, weg vakantie, bij terugkomst weer een bericht op het laatste moment dat de monteur niet kan komen, na de servicebeurt is er niets gedaan aan de rammelende ketting, moest weer een paar dagen wachten op een monteur, vervolgens krijgt mijn vrouw tijdens het fietsen tot twee keer toe een lekke band, wat antilekbanden. Nu, het is begin Juni is de accu van de herenfiets al een aantal weken defect, na een aantal e-mails en een telefoongesprek waarin beloofd wordt dat de accu afgelopen week bezorgt zou worden, u raadt het al, geen nieuwe accu Wij waren van plan om aankomen weken op fietsvakantie te gaan, dus dat kunnen w evergeten, ondanks de klachten en de mails dat het vervelend is voor ons. Maar wij hebben maar een gedachte over Amslod geen A van Amslod tijdens die mooi reclame van ze maar ons is het een E van Amslod Erg slechte service, nooit meer een Amslod fiets,
Koop absoluut geen fiets van Amslod. Als je er wat mee krijgt ben je gegarandeerd de sjaak. Ik zit nu net als bij de review iets eerder in deze rij al maanden te wachten op onderdelen (het display). Amslod zegt ze niet te hebben terwijl ze gewoon nog fietsen verkopen waarop die displays zitten. Dus de verkoop gaat voor de service. Ze zeggen dat ze geen onderdelen geleverd krijgen door de Corona maar ik zie hier op deze site tientallen berichten staan over fietsen die de afgelopen maanden zijn geleverd. Vanmorgen hebben ze mij, zonder bericht van afzegging, laten zitten wachten op een reparateur die niet kwam opdagen. De onderdelen van Amslod kun je alleen bij Amslod krijgen. Amslod schrijft overal "de klant is koning" maar dat is dan wel de nieuwe klant. De bestaande klanten worden pas als laatste geholpen. De ANWB raadde Amslod eerst aan maar nu staat in hun laatste test, in hun huisblad de kampioen, dat Amslod qua tevredenheid van klanten helemaal onderaan bungelt met maar 33% tevreden klanten. KOOP HIER DUS NOOIT EEN FIETS.
Deze fiets in 2018 aangeschaft voor mijn zoon om naar de middelbare school te fietsen. Inmiddels is al bijna alles vervangen aan de fiets wat maar vervangen kan worden, kabelboom, bagagedrager, display ect. Het frame oogt degelijk, maar veel schroeven zijn niet geborgd en trillen snel los. Geen fiets voor woon-werk verkeer of woon-school verkeer, wellicht wel voor een mooie zondagmiddag langs de Vecht. Ook aftersales van Amslod laat erg te wensen over.
Op 10-09-2019 is de Amslot Ascot MTX-600 afgeleverd en op 10-12-2019 kregen we problemen met de fiets in storingsmeldingen 21 en 28 via contact met Amslot is een reparateur langs geweest maar problemen bleven en is vervolgens een monteur van Amslot geweest die een nieuwe middenmotor heeft gemonteerd maar de problemen bleven waarop Amslot wederom een monteur heeft gestuurd die bezig is geweest met de sensors maar helaas het probleem is hardnekkig waarop wederom een nieuwe motor is geplaatst maar dat heeft niet geholpen omdat hij vanmorgen weer op storing viel Amslot stuurt wederom een monteur. Wordt vervogd
De voorgestelde te rijden afstand voldoet bij lange na niet, 90 tot 125 km. De werkelijk heit is maar 70 km. dit betreft ook het type Newton