MERKEN

Amslod elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Amslod

Amslod is een van de nieuwere spelers op de markt maar de naam Amslod bestaat al sinds 1915! De prijzen van de Amslod modellen worden niet online vertoond. Onderstaande adviesverkoopprijzen kunnen daarom afwijken van de werkelijke verkoopprijs. Bent u benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Amslod gebruikers? Bekijk dan alle ervaringen onder het tabblad “reviews” of deel uw eigen ervaring!

Amslod elektrische fietsen

Na een lange voorbereiding is in 2015 de verkoop van Amslod elektrische fietsen officieel van start gegaan, waarmee een uit 1915 daterend fietsenmerk een comeback maakt en de fietsproductie in Nieuwleusen is teruggekeerd. Er is gekozen voor rechtstreekse verkoop door de fabrikant aan de consument. Zonder de tussenkomst van tussenhandel kunnen de laagste prijzen worden gerealiseerd. Verder geeft Amslod ook nog eens 3 jaar garantie aan huis op al hun e-bikes. Je kunt de Amslod e-bikes testen in hun speciale Experience centers, die door heel Nederland zijn verspreid!

Amslod heeft de keuze gemaakt om hun elektrische fietsen gewoon in Nederland te bouwen, dit vindt plaats in Nieuwleusen, door vakmensen die in het verleden ook in de Union fabriek gewerkt hebben.

 

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Er zijn nog geen reviews geschreven.