MERKEN

Amslod elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Amslod

Amslod is een van de nieuwere spelers op de markt maar de naam Amslod bestaat al sinds 1915! De prijzen van de Amslod modellen worden niet online vertoond. Onderstaande adviesverkoopprijzen kunnen daarom afwijken van de werkelijke verkoopprijs. Bent u benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Amslod gebruikers? Bekijk dan alle ervaringen onder het tabblad “reviews” of deel uw eigen ervaring!

Amslod elektrische fietsen

Na een lange voorbereiding is in 2015 de verkoop van Amslod elektrische fietsen officieel van start gegaan, waarmee een uit 1915 daterend fietsenmerk een comeback maakt en de fietsproductie in Nieuwleusen is teruggekeerd. Er is gekozen voor rechtstreekse verkoop door de fabrikant aan de consument.

Amslod heeft de keuze gemaakt om hun elektrische fietsen gewoon in Nederland te bouwen, dit vindt plaats in Nieuwleusen, door vakmensen die in het verleden ook in de Union fabriek gewerkt hebben.

 

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Verschrikkelijk agressieve verkoop, lijkt net op Seats en Sofa’s. Fietsen zijn niet bijzonder, Amslod doet voorkomen dat het Nederlandse fietsen zijn, maar ik vermoed dat ze uit Polen of China komen, gezien her feit dat ik zag dat de fietsen al nagenoeg afgemonteerd uit een doos kwamen. Ik ben maar een deurtje verder gaan kijken, dit zag er niet professioneel uit.
Vorige maand onze Amslod Hilston en Wellington ontvangen. We hebben al genoeg kunnen fietsen om de Amslod ervaring te delen samen met de aankoop en bezorging. De aankoop ervaring was op zich wel goed. Amslod pretendeerd zich specialist te noemen, maar moeilijke en kritische vragen werden niet overtuigend beantwoord. Het leek erop dat de verkoper deze vragen liever niet hoorde. De proefrit ging goed en er werd aan tafel een prijsopgave gemaakt. Het viel wel op hoe snel de prijs zakte, de korting vloog ons om de oren. Dat Amslod verkopen wil was wel duidelijk, er zou een handtekening komen want de verkoper was toch al een uur met ons bezig. Uiteindelijk na drie weken de fiets bezorgd. Een van de twee fietsen was beschadigd, niet ernstig, maar toch. De actieradius van 150km die beloofd werd halen we bij lange na niet, de beweringen in het verkoopgesprek werden met een hoop mitsen en maren gepareerd. De fietsen zelf fietsen wel lekker en zal ik geen onvertogenwoord over zeggen, maar de algehele Amslod ervaring is niet overtuigend om ze aan te bevelen en nogmaals een fiets aan te schaffen.