MERKEN

Amslod elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Amslod elektrische fietsen

Amslod is een van de nieuwere spelers op de markt maar de naam Amslod bestaat al sinds 1915. De prijzen van de Amslod modellen worden niet online vertoond. Onderstaande adviesverkoopprijzen kunnen daarom afwijken van de werkelijke verkoopprijs. Ben je benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Amslod gebruikers? Bekijk alle ervaringen onder het tabblad “reviews” of deel uw eigen ervaring!

Na een lange voorbereiding is in 2015 de verkoop van Amslod elektrische fietsen officieel van start gegaan, waarmee een uit 1915 daterend fietsenmerk een comeback maakt en de fietsproductie in Nieuwleusen is teruggekeerd. Er is gekozen voor rechtstreekse verkoop door de fabrikant aan de consument. Je kunt de Amslod e-bikes testen in hun speciale Experience centers. Amslod heeft de keuze gemaakt om hun elektrische fietsen gewoon in Nederland te bouwen, dit vindt plaats in Nieuwleusen, door vakmensen die in het verleden ook in de Union fabriek gewerkt hebben.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

In juni 2017 een nieuwe Amslod Aston gekocht. Ben heel blij met deze fiets. Service was prima, fiets en accu zijn prima en ik fiets er nog steeds met heel veel plezier op.
Vorig jaar, 2019, twee fietsen gekocht voor een totaalprijs van ruim € 5000,00, na verloop van tijd zie ik dat de herenfiets model 2018 is, geen reactie na de klacht, daarna de servicebeurt die zou plaats vinden net voor we mat vakantie naar Engeland zouden gaan, wordt op het laatste moment afgezegd, in Engeland loopt de ketting van de herenfiets eraf, weg vakantie, bij terugkomst weer een bericht op het laatste moment dat de monteur niet kan komen, na de servicebeurt is er niets gedaan aan de rammelende ketting, moest weer een paar dagen wachten op een monteur, vervolgens krijgt mijn vrouw tijdens het fietsen tot twee keer toe een lekke band, wat antilekbanden. Nu, het is begin Juni is de accu van de herenfiets al een aantal weken defect, na een aantal e-mails en een telefoongesprek waarin beloofd wordt dat de accu afgelopen week bezorgt zou worden, u raadt het al, geen nieuwe accu Wij waren van plan om aankomen weken op fietsvakantie te gaan, dus dat kunnen w evergeten, ondanks de klachten en de mails dat het vervelend is voor ons. Maar wij hebben maar een gedachte over Amslod geen A van Amslod tijdens die mooi reclame van ze maar ons is het een E van Amslod Erg slechte service, nooit meer een Amslod fiets,
Koop absoluut geen fiets van Amslod. Als je er wat mee krijgt ben je gegarandeerd de sjaak. Ik zit nu net als bij de review iets eerder in deze rij al maanden te wachten op onderdelen (het display). Amslod zegt ze niet te hebben terwijl ze gewoon nog fietsen verkopen waarop die displays zitten. Dus de verkoop gaat voor de service. Ze zeggen dat ze geen onderdelen geleverd krijgen door de Corona maar ik zie hier op deze site tientallen berichten staan over fietsen die de afgelopen maanden zijn geleverd. Vanmorgen hebben ze mij, zonder bericht van afzegging, laten zitten wachten op een reparateur die niet kwam opdagen. De onderdelen van Amslod kun je alleen bij Amslod krijgen. Amslod schrijft overal "de klant is koning" maar dat is dan wel de nieuwe klant. De bestaande klanten worden pas als laatste geholpen. De ANWB raadde Amslod eerst aan maar nu staat in hun laatste test, in hun huisblad de kampioen, dat Amslod qua tevredenheid van klanten helemaal onderaan bungelt met maar 33% tevreden klanten. KOOP HIER DUS NOOIT EEN FIETS.
Deze fiets in 2018 aangeschaft voor mijn zoon om naar de middelbare school te fietsen. Inmiddels is al bijna alles vervangen aan de fiets wat maar vervangen kan worden, kabelboom, bagagedrager, display ect. Het frame oogt degelijk, maar veel schroeven zijn niet geborgd en trillen snel los. Geen fiets voor woon-werk verkeer of woon-school verkeer, wellicht wel voor een mooie zondagmiddag langs de Vecht. Ook aftersales van Amslod laat erg te wensen over.
Op 10-09-2019 is de Amslot Ascot MTX-600 afgeleverd en op 10-12-2019 kregen we problemen met de fiets in storingsmeldingen 21 en 28 via contact met Amslot is een reparateur langs geweest maar problemen bleven en is vervolgens een monteur van Amslot geweest die een nieuwe middenmotor heeft gemonteerd maar de problemen bleven waarop Amslot wederom een monteur heeft gestuurd die bezig is geweest met de sensors maar helaas het probleem is hardnekkig waarop wederom een nieuwe motor is geplaatst maar dat heeft niet geholpen omdat hij vanmorgen weer op storing viel Amslot stuurt wederom een monteur. Wordt vervogd
De voorgestelde te rijden afstand voldoet bij lange na niet, 90 tot 125 km. De werkelijk heit is maar 70 km. dit betreft ook het type Newton