MERKEN

BESV elektrische fietsen - reviews & ervaringen

3 reviews

BESV elektrische fietsen

BESV elektrische fietsen doen qua kwaliteit niet onder voor grote merken maar zijn wel veel gunstiger geprijsd. Op deze BESV pagina vindt u de elektrische fiets collectie van BESV. Bent u benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere BESV gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

BESV elektrische fietsen

Votani wordt op de markt gebracht door Darfon Europe BV, een grote elektronica producent uit Taiwan, die sinds 2011 ook succesvol actief is met elektrische fietsen. Met Votani richt Darfon zich specifiek op de Nederlandse en Belgische consument, die hiermee een zeer interessant alternatief e-bike merk kan kiezen, dat kwalitatief niet onder doet voor grote merken maar wel veel gunstiger geprijsd is. De vertrouwde en populaire middenmotor van Votani wordt eveneens door grote merken toegepast.

SNELLE GROEIER
Het elegante frame, het duidelijke display op het stuur en de comfortabele ondersteuning spreken veel consumenten aan. Nadat zij een proefrit gemaakt hebben is de keuze meestal niet moeilijk meer. Hoewel Votani nog maar relatief kort op de markt verkrijgbaar is hebben al veel Nederlandse specialiseerde dealers ervoor gekozen Votani, als snel groeiend merk, in hun winkelassortiment op te nemen.

SPECIALIST IN DE BUURT
Consumenten genieten het grote voordeel dat zij dankzij dit snel groeiende dealernetwerk altijd een betrouwbare specialist in de buurt hebben, al zeggen de dealers dat zij hun klanten nauwelijks met problemen terug zien. En mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost. Check de website van Votani voor een dealer in de buurt.

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

de Votani X1 een zeer slechte fiets, gaat niets boven de Trek ga mijn fiets inruilen 3 maanden oud , mijn Dealer verkoopt geen Votani meer er zijn veel klachten,
Ik heb 1 jaar deze fiets en hij is niet erg degelijk. slechte koplamp, onzekere rijstijl. Maar het lastigste is dat de motor weigert, de ondersteuning wil niet op 1 of hoger blijven staan. Ondanks reparatie bij de winkel en vervanging van een printplaat, weer het zelfde euvel.