MERKEN

Bikkel Bikes elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Bikkel Bikes elektrische fietsen - Reviews & ervaringen

Bikkel Bikes elektrische fietsen zijn Nederlandse kwaliteitsfietsen waarmee jij optimaal kan genieten. Op deze Bikkel Bike pagina vind je de elektrische fiets Bikkel bikes elektrische fietsen. Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Bikkel Bike gebruikers? Bekijk dan alle ervaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

Bikkel Bikes elektrische fietsen

De afgelopen tijd hebben wij met veel enthousiasme nieuwe systemen bedacht, nieuwe frames en bedrukkingen ontworpen en natuurlijk de nieuwe modellen en systemen getest. Het testen doen we zelf, hier in de omgeving van Nederweert, maar ook in het Limburgse heuvellandschap. Wij stoppen pas met testen op het moment dat de fiets doet wat hij moet doen en natuurlijk nog een beetje meer. Zo moet de fiets goed functioneren, maar ook kijken wij naar bijvoorbeeld het geluid dat de fiets maakt, de overgang van de ene naar de andere ondersteuningsstand en hoeveel kilometers gemaakt kunnen worden met één acculading. Dit alles met als doel om een Nederlandse kwaliteitsfiets te ontwikkelen, waarmee u optimaal kunt genieten.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Bikkel Ibee Tuba Disk Gates. Kon deze niet selecteren. Wat een slechte fiets. Mijn advies: niet kopen! Euro 2799. Accu viel elke keer spontaan uit en als ik heuvel opfietste gaf hij geen extra ondersteuning, verder gaf hij ook een raar gepiep. In 2 weken tijd na aankoop 4x bij fietsenmaker geweest, maar fiets bleef kuren vertonen. Top-fietsenmaker heeft m teruggenomen en nu heel erg blij met mn Batavus Finez E-go power.
Bikkel Bora (staat niet in de lijst) met zwaarste 756wh batterij én uitbreiding garantie 5j : 2700 euro. Vaststelling : ik kan maar 50 km rijden. Fiets is terug gestuurd en nagemeten : is niets mis mee volgens Bikkel. De goedkopere kranten-actie-fietsen doen 120km tegenwoordig. Zeer ontevreden !
Het gaat niet over dd Bikkel Ibee T1 dames, maar ik kon de Bikkel Ibee Tuba niet uit de lijst sekecteren. Mijn ervaring met de Bikkel Tuba is slecht. Ondersteuning onregelmatig. Ondersteuning valt regelmatig weg. In dersnelling 4 en 5 is de ondersteuning ofwel te zwak ofwel te veel. In versnelling 6 en 7 maakt het in mate van ondersteuning niet uit of je 3, 4 of 5 gebruikt. Ook komt er regelmatig een tikgeluid uit de motor, terwijl de ondersteuning dan wegvalt. De fiets is terug geweest bij Bikkel, maar zij vinden dat er niets aan de hand is.
Na 4 jaar onze oude e-bikes in mei 2018 ingeruild voor 2 nieuwe modellen ( ibee Serra 1). Gebruik naar volle tevredenheid; service lokale dealer (Ameland) prima. Echter tot tweemaal toe een vervelend en gevaarlijk mankement waarbij de bout waarmee het zadel vastgezet is finaal afbrak en zadel en andere onderdelen op de grond terecht kwamen. Zelf kon ik beide keren een val en letsel voorkomen. Ik vind dat Bikkelfietsen de leverancier van hun zadels en toebehoren hoort aan te spreken op de sterkte en houdbaarheid van de bewuste, te zwakke, bout.
Alweer bijna 2 jaar vrolijk aan het fietsen op mijn bikkeltje. Voor mijn bikkel fietsje had ik veel moeite met een viaduct of fietsen bij flinke tegenwind. gelukkig is dit allemaal verleden tijd en zelfs tijdens de vakantie in Frankrijk waren de heuvels geen probleem ik kan alles aan met mijn Bikkel. inmiddels fietsen we wekelijks een flinke tocht en halen mijn vrouw en ik 120km met 4 blokjes ondersteuning. een fijne fiets!!
Ruim een maand rij ik op de Bikkel T4. De fiets is stabiel en de actie radius van de accu is bij mij ruim 100 km. Je hoort de accu wel, maar is niet erg hinderlijk. Door mijn hartprobleem kon ik met een gewone fiets niet meer dan 500 meter fietsen. Ik heb nu met mijn Bikkel T 4 550 km gereden.
Ik ben erg tevreden. Het is zeker een aanrader.
Sinds een paar maanden een T3 in gebruik.
Wat een ongelooflijke miskoop!

Inmiddels aan mijn derde motor en tweede luxe display.
Accu is bij minimale ondersteuning al na 30Km leeg.

Fiets wordt netjes gebruikt en gestald.

Snel zien te lozen op marktplaats en op zoek naar iets beters.
Fiets rijdt wel soepel.
Range met ondersteuning 64 km. Prima ondersteuning ook bij zwaardere heuvels in zuid limburg prima afwerking. geluidsloos. de instelling van de ondersteuning is makkelijk te regelen met de extra aangebrachte plus/min instellingsknop. Ook prima zonder ondersteuning mee te rijden.De voordelen van de fiets:
- Mooi model
- Prima actie radius
- Makkelijk te laden
- Makkelijk te bedienenDe nadelen van de fiets:
- Lange levertijd soms meer dan 4 weken