MERKEN

BIZOBIKE elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

BIZOBIKE elektrische fietsen

Bizobike, is een onderdeel van Bizo Import bv. Bizobike werd opgericht met als enig doel, mensen te overtuigen om meer ecologisch duurzame vormen van transport te gebruiken… Om dit doel te bereiken hebben we ons gericht op het ontwerpen van kwalitatieve en goed geprijsde vouwfietsen, in de volksmond ook wel plooifietsen genoemd. Op deze BIZOBIKE pagina vindt u de elektrische vouwfiets collectie van BIZOBIKE. Bent u benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere BIZOBIKE gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

BIZOBIKE elektrische fietsen

Bizobike, is een onderdeel van Bizo Import bv. Bizobike werd opgericht met als enig doel, mensen te overtuigen om meer ecologisch duurzame vormen van transport te gebruiken... Om dit doel te bereiken hebben we ons gericht op het ontwerpen van kwalitatieve en goed geprijsde vouwfietsen, in de volksmond ook wel plooifietsen genoemd. Bizobike is toegewijd aan het ontwerpen van oplossingen voor groene mobiliteit. Wij zijn voorstander om mensen, organisaties en overheden te overtuigen om meer vormen van milieuvriendelijker vervoer te gaan gebruiken, zoals de Bizobike elektrische fietsen.

Elk jaar streeft Bizobike naar verbeteringen wat betreft: het rijgedrag, het gewicht, het vouwsysteem, de duurzaamheid van onze manuele en elektrische vouwfietsen.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Er zijn nog geen reviews geschreven.