MERKEN

Brinckers elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Brinckers

Brinckers is een begrip op het gebied van elektrische fietsen. Dit Nederlandse merk wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, zodat je altijd kan vertrouwen op de beste kwaliteit. Op deze Brinckers pagina vind je de elektrische fiets collectie van Brinckers. Ben je benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Brinckers gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!Meer informatie over het merk?


Wij Nederlanders zijn een handig volkje. Ondanks ons kleine aantal ontdekten we al eeuwen geleden de halve wereld, waaronder Australië en Nieuw Zeeland en stichtten we New York. En terwijl het halve land onder de zeespiegel ligt, houden we het al eeuwen droog. Soms met een vinger in de dijk, dan weer met technische hoogstandjes als de Deltawerken. Hollanders zijn vindingrijk, doelgericht en slimme koopmannen. Het is deze mentaliteit die 150 jaar na het verhaal over Hans Brinker en de dijk, leidde tot de geboorte van Brinckers: zeer krachtige en hoogwaardige e-bikes met alles erop en eraan, die door slim ontwerp en koopmanschap aantrekkelijk geprijsd zijn. Brinckers brengt alle ambachten waar Nederlanders sterk in zijn samen: design, techniek en koopmanschap.

Een Brinckers fiets kan je vrijblijvend proberen bij één van de Testcentra. Je kunt gratis de verschillende Brinckers elektrische fietsen uitproberen en zo kijken welk model het beste bij je past. Je bent van harte welkom in één van de Testcentra: de koffie staat voor jou klaar!

Waarom Brinckers?

Brinckers is een begrip op het gebied van elektrische fietsen. Dit Nederlandse merk wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, zodat je altijd kunt vertrouwen op de beste kwaliteit. Met onze specialisten en servicepartners staan wij altijd en overal voor jou klaar, iedere dag opnieuw. Zo kunt u optimaal genieten van uw elektrische fiets van Brinckers.

De Brinckers elektrische fietsen staan bekend om hun mooie design. Alle fietsen worden door Brinckers zelf ontworpen met extra oog voor detail. Om fietsen te kunnen leveren die voldoen aan de Brinckers kwaliteitseisen, ontwikkelen en produceren zij hun fietsen in eigen beheer. Brinckers fietsen zijn dan ook echte kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem.

Laagste prijsgarantie

Doordat Brinckers rechtstreeks aan jou als consument kan leveren, wordt de prijs van jouw nieuwe elektrische fiets niet onnodig hoog. Je maakt dus geen onnodige extra kosten, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw nieuwe Brinckers e-bike voor een eerlijke prijs geleverd wordt.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Mooi afgewerkte fiets, de Bosch motor is fluisterstil en de Shimano schijfremmen zijn voor een e-bike echt geen overbodige luxe. De brede anti-lek banden met kevlar zijn een uitstekende toevoeging aan deze luxe e-bike.
Brinkers Bretagne: Heerlijke fiets. Pittige prijs, zeker als je in aanmerking neemt dat het het huismerk van Fietswinkel.nl is. Maar voor die flinke prijs krijg je dan wel een erg goede fiets met een zware accu. Ik heb gekozen voor de Nuvinci 8 versnellingsbak. Geweldig. Ook tijdens het blijven trappen kun je schakelen. Het is niet nodig "in te houden" met het trappen. Goede, accu, de zwaarste is 560 watt. Het duurt alleen erg lang voordat ie opgeladen is, daar moet je rekening mee houden. Ik heb inmiddels de eindoverbrenging (het achtertandwiel) laten vervangen, 2 tandjes er bij, waardoor zo'n 15 % minder omwentelingen nodig is: ik trapte me het leplazerus, nu gaat het heerlijk. Fantastische dikke Schwalbe banden: na ruim 1 jaar zijn ze nog hard, beetje bijpompen. Na 2.000 km. nog geen rammeltje of niets, en dat is bijv. met een elektrische Gazelle wel anders. De service van fietswinkel.nl is erg goed: gratis thuis ophalen en terugbrengen. Maar: de onderdelenvoorziening is slecht, bijv: de display moest vervangen worden (condens binnenzijde, bekend probleem leerde ik). Dan duurt dat zo een maand of meer voordat het nieuwe onderdeel er is. Hoewel montage minder dan 5 minuten duurt, kun je daarvoor niet zo maar langskomen. Afspraak maken. Als je wilt komen ze de fiets ook daarvoor gratis ophalen / brengen, maar dat vind ik "over the top". Idem dito voor het vervangen van het achter tandwiel: Niet in voorraad, nu 2 maanden wachten. Conclusie: geweldige, degelijke fiets, storings- en rammelvrij (afgezien van de condens in de display dan), zeer goede 560 watt accu waardoor je lang kunt fietsen zonder bij te laden. Uitstekende nuvinci versnelling. Conclusie: de Brinckers Bretagne is een aanrader. Maar: fietswinkel.nl moet eens goed intern kijken hoe ze de service kunnen verbeteren. Zelfs voor de kleinste handeling een afspraak moeten maken is niet van deze tijd. Bovendien hebben ze de onderdelen voorziening niet op orde. Dat kost ze hun goede naam in de concurrentie - slag.