Brinckers

Terug naar vorige pagina

Volg ons via:
Brinckers - De nieuwe standaard in E-bikes

Wij Nederlanders zijn een handig volkje. Ondanks ons kleine aantal ontdekten we al eeuwen geleden de halve wereld, waaronder Australië en Nieuw Zeeland en stichtten we New York. En terwijl het halve land onder de zeespiegel ligt, houden we het al eeuwen droog. Soms met een vinger in de dijk, dan weer met technische hoogstandjes als de Deltawerken.
Hollanders zijn vindingrijk, doelgericht en slimme koopmannen. Het is deze mentaliteit die 150 jaar na het verhaal over Hans Brinker en de dijk, leidde tot de geboorte van Brinckers: zeer krachtige en hoogwaardige e-bikes met alles erop en eraan, die door slim ontwerp en koopmanschap aantrekkelijk geprijsd zijn. Brinckers brengt alle ambachten waar Nederlanders sterk in zijn samen: design, techniek en koopmanschap.

Brinckers Testcentra
Een Brinckers fiets kunt u vrijblijvend proberen bij één van de Brinckers Testcentra. U kunt gratis de verschillende Brinckers modellen uitproberen en zo kijken welk model het beste bij u past. U bent van harte welkom in één van de Brinckers Testcentra: de koffie staat voor u klaar!

Waarom Brinckers?
Brinckers is een begrip op het gebied van elektrische fietsen. Dit Nederlandse merk wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, zodat u altijd kunt vertrouwen op de beste kwaliteit. Met onze specialisten en servicepartners staan wij altijd en overal voor u klaar, iedere dag opnieuw. Zo kunt u optimaal genieten van uw elektrische fiets van Brinckers. Bekijk hier alle voordelen!

>BEKIJK HIER ALLE FIETSEN VAN BRINCKERSBekijk alle modellen van dit merk:

Klik op de afbeelding om meerdere technische specificaties te tonen van dit model. Tevens is er de mogelijkheid tot het vinden van een dichtsbijzijnde dealer.

Baker
Baker F3 Dames
Bekijk specificaties
Baker F3 Heren
Bekijk specificaties

Barcelona

Bern

Blossom

Bologna

Bordeaux

Bretagne
Bretagne M8 Oranje
Bekijk specificaties

Brooklyn
Brooklyn F7 Blauw
Bekijk specificaties

Corsica

Granville
Granville M8 Heren
Bekijk specificaties
Granville M8 Lage Instap
Bekijk specificaties
Granville M330 Heren
Bekijk specificaties
Granville M330 Lage Instap
Bekijk specificaties

Le Mans
Le Mans M330 Dames
Bekijk specificaties
Le Mans M330 Heren
Bekijk specificaties