Brinke

Terug naar vorige pagina
Download Brochure's
Brinke


Impressievideo:De Groep Valsabbina begon haar activiteiten in ijzerhoudend staal al in 1972, voornamelijk handelend in Noordwest-Europa, de VS en Brazilië. Aan het einde van de jaren 70 heeft ze haar gebied uitgebreid met de Oost-Europese landen door het openen van eigen kantoren en het creëren van gemengde ondernemingen voor de levering van staal grondstoffen aan de industrie. Met een voortdurende aandacht voor een duurzame ontwikkeling, wordt in 2006 Valsabbina Commodities S.p.A. opgericht, waarvan de bedrijfsaandelen 100% in handen zijn van de familie Auf dem Brinke, met het oog om in de dynamische realiteit nieuwe commerciële horizonten te ontwikkelen en in een voortdurende ontwikkeling van hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit.

Sedert 2007 is Valsabbina toegetreden tot de markt van hernieuwbare energie als distributeur van onderdelen voor fotovoltaïsche systemen van de meest gerenommeerde merken. In 2012 rijst bij de oprichters het idee om een technologisch product te ontwikkelen dat ertoe bijdraagt het leven van de gebruikers te verbeteren. Na 2 jaar zorgvuldig onderzoek en testen van het product, komen in 2014 de eerste fietsen op de markt geproduceerd op grote schaal en na amper 1 jaar is het merk al aanwezig in heel Italië en in 5 andere Europese landen.

Vandaag heeft het Brinke-gamma maar liefst 12 modellen e-bikes op haar naam met geavanceerde technologieën en verschillende kenmerken, naargelang het soort gebruik waarvoor het is ontworpen. Elke onderneming heeft haar eigen unieke cultuur en haar waardesysteem dat de karakteristieken vormen van de eigen identiteit. Onze missie is het maximaal bevredigen van de behoeften van de klant via het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten die ertoe bijdragen het leven van de gebruiker te verbeteren. Onze fietsen met trapondersteuning zullen uw mobiliteit transformeren in een aangename wandeling buiten, met alle ontspanning en plezier van het fietsen zonder dat hierbij enige inspanning moet worden geleverd. De elektrische fiets is de ideale oplossing voor degenen die het plezier van het fietsen willen combineren met het contact met de natuur, zonder inspanning. Wie de elektrische fiets gebruikt,
doet dit niet om het trappen te vermijden, maar om eenvoudigweg te genieten van een technologische ondersteuning onderweg. De e-bike, de fiets met trapondersteuning, is eigenlijk de alternatieve manier van fietsen waarbij men geniet van het mooie van de verplaatsing. De elektrische fiets heeft talrijke voordelen en kan door iedereen worden gebruikt, zowel door jongeren als door degenen die eens wielerkampioen waren en het plezier van het trappen niet willen opgeven. Hij kan gebruikt worden om naar het werk te fietsen, of om te aperitieven in het stadscentrum zonder de stress van het zoeken van een parkeerplaats.Bekijk alle modellen van dit merk:

Klik op de afbeelding om meerdere technische specificaties te tonen van dit model. Tevens is er de mogelijkheid tot het vinden van een dichtsbijzijnde dealer.

CITY
GOLDEN GATE LADIES
Bekijk specificaties
GOLDEN GATE GENTS
Bekijk specificaties
ELYSEE 2 ALIVIO
Bekijk specificaties

DE FIETS MET AUTOMATISCHE SCHAKELING
RUSHMORE WHITE 2016
Bekijk specificaties
RUSHMORE BLACK 2016
Bekijk specificaties

OFFROAD