MERKEN

BSP elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

BSP elektrische fietsen

Het Nederlandse fietsmerk BSP Fietsen, staat al sinds 1983 bekend vanwege haar robuuste en trendy fietsen. De populaire BSP elektrische fiets modellen vallen ook op vanwege de hoge kwaliteit die door de assemblage in Nederland bereikt wordt. Op deze BSP pagina vind je de BSP elektrische fietsen. Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere BSP gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

BSP elektrische fietsen

DE E-VOLT ELEKTRISCHE MODELLEN VAN BSP FIETSEN

Het Nederlandse fietsmerk BSP Fietsen, staat al sinds 1983 bekend vanwege haar robuuste en trendy fietsen. De populaire modellen vallen ook op vanwege de hoge kwaliteit die door de assemblage in Nederland bereikt wordt. Van het ontwerp tot het extreem sterke lakwerk en de wielproductie: het gebeurt allemaal in Nederland en in eigen beheer.

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van twee compleet nieuwe, elektrische modellen: de trendy E-Volt Urban en de E-Volt Mono met lage instap en geveerde voorvork. Beide fietsen zijn uitgerust met de nieuwste versie van het betrouwbare en krachtige Shimano STEPS systeem. Daarnaast is er ook op alle ander onderdelen gekozen voor topkwaliteit. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de afwerking van het frame, de kabels, de luxe verlichting en het zadel.

Kijk voor de review op Elektrischefietsen.com bsp-e-volt-urban

E-Volt Urban: WINNAAR NATIONALE FIETSTEST TELEGRAAF
Het comfortabele Urban model E-Volt. De E-Volt Urban EC10 is met haar unieke voordrager praktisch en fietst heerlijk comfortabel. Het hoogwaardige Shimano STEPS systeem garandeert een fijne en betrouwbare ondersteuning.

Kenmerkend voor het E-Volt Urban model is het fraaie design, de vormgeving van de framebuizen, de afwerking en de speciaal ontworpen voor- en achterdrager. Door de fijn verende banden rijdt de EC10 ook heerlijk stabiel en comfortabel.

E-Volt Mono WINNAAR ELEKTRISCHEFIETSEN.COM FIETSTEST
Het breed inzetbare model met een makkelijke instap. De E-Volt Mono ES10 heeft een comfortabel lage instap en een lekker sportief en modern design, gecombineerd met het hoogwaardige en betrouwbare Shimano STEPS systeem.

De luxe RST geveerde voorvork, 8 versnellingen en het Selle Royal LZ gel zadel zorgen voor een lekker comfortabele rit. Lichtlopende banden, teflon gecoate kabels en de styling maken de E-Volt Mono helemaal compleet.

De beide E-volt modellen zijn uitgevoerd met een Nexus 8 versnellingsnaaf en de luxe, beproefde en onderhoudsarme BR-IM81 Rollerbrake remmen. Daarbij is de nieuwste versie van het Shimano STEPS systeem gemonteerd. Makkelijk te bedienen via het nieuwe display. Op het systeem is ook de hoogwaardige Busch & Müller verlichting aangesloten.

Verkrijgbaarheid
De beide BSP E-Volt modellen zijn exclusief beschikbaar in de winkels van speciaal geselecteerde BSP E-Volt dealers die samen een landelijk netwerk vormen. De E-Volt Urban en de E-Volt Mono hebben beide een adviesprijs van €2699,-

 

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

mijn man heeft sinds een paar weken deze fiets en is laaiend enthousiast!na zijn vorige E-bike is dit een verademing!Dus nu ben ik hard aan het sparen om mijn oude ook in te kunnen ruilen!!!