Cannondale

Terug naar vorige pagina
Cannondale

Cannondale E-series
Cannondale vervaardigd al meer dan drie decennia unieke, innovatieve en hoogwaardige fietsen en deze ervaring komt terug in iedere aspect van de E-serie lijn. Met hun naadloos geïntegreerde Bosch aandrijfsystemen, HeadShok voorvorken en sportieve geometrieën. Hun macht, handeling en uitzonderlijke lichte gewicht leveren de perfecte rijervaring. Of je nu schittert in de stad met de CONTRO-E, bergen beklimt met de Tramount, of in stijl naar het werk fietst op de MAVARO, de bekroonde Cannondale E-Series brengen high – performance, plezier en uiterlijk naar ongekende hoogte.

Geïntegreerde voorvork
Onze frames en vorken zijn samen ontworpen, zodat ze werken als een naadloos systeem. Onze legendarische HeadShok DL50 voorvork is ultralicht en glijdt op naaldlagers voor ongeëvenaarde veer prestaties en stuurprecisie. De Rigid 1.5 OPI (One Piece Intergration) vork is gevormd uit een stuk aluminium voor lichte en ultra precies stuurgedrag.

Cannondale Advanced Aluminum Design
Cannondale maakt al langer dan wie dan ook high-performance aluminium fietsen. Dit wordt nog een benadrukt op de E-Series. Oversized hydraformed 6061 buizen, interne kabelloop, Cannondale’s dubbel gelaste gladde lasnaden maken de fietsen niet alleen lichter maar ook stijver, stabieler en beter sturend dan welke e-bike dan ook.

System integration
Onze ontworpen en engineering filosofie is dat als het frame, de vork en belangrijke onderdelen van de fiets zijn ontworpen en geoptimaliseerd om samen met elkaar, het resultaat een lichter, stijver en beter presenterende fiets is. Functies zoals de HeadShok en OPI vorken, geïntegreerde dragers, batterij mounts en het Bosch aandrijfsysteem zijn de essentie van System Integration.
Nieuwe vestelbare SI-console stuurnok
Het Si-console is een System Integrated stuurnok die optimaal verstelbaar is is voor extra comfort en die het Bosch E-bike display en LED voor verlichting combineert tot een geheel.

SI CONTRO QL3 Bagagedrager
De nieuwe Si- Contro bagagedrager is speciaal ontworpen als onderdeel van de Cannondale Contro om perfect te integreren met het silhouette van de fiets. De verborgen verbindingen op het frame zorgen ervoor dat de fiets er goed uit ziet, met of zonder bagagedrager. Gebruik standaard fietstassen of de super geïntegreerde Ortlieb QL3 tassen aansluiting zodat je Ortlieb’s beste tassen kunt gebruiken.
Bekijk alle modellen van dit merk:

Klik op de afbeelding om meerdere technische specificaties te tonen van dit model. Tevens is er de mogelijkheid tot het vinden van een dichtsbijzijnde dealer.

CONTRO - E
CONTRO - E HEADSHOK
Bekijk specificaties
CONTRO - E RIGID
Bekijk specificaties

Mavaro
MAVARO HS MEN’S
Bekijk specificaties
MAVARO HS CITY
Bekijk specificaties
MAVARO HS WOMEN’S
Bekijk specificaties
MAVARO HS MEN’S ALFINE 8
Bekijk specificaties
MAVARO HS CITY ALFINE 8
Bekijk specificaties
MAVARO RIGID MEN
Bekijk specificaties
MAVARO RIGID WOMEN
Bekijk specificaties

Mavaro Performance
MAVARO HS MEN’S PERFORMANCE
Bekijk specificaties
MAVARO HS WOMEN’S PERFORMANCE
Bekijk specificaties

Tramount