MERKEN
MERKEN

Cannondale

2 reviews

Cannondale Europa

Cannondale E-bikes
Cannondale vervaardigt al meer dan drie decennia unieke, innovatieve en hoogwaardige fietsen en deze ervaring komt terug in ieder aspect van de E-bike collectie. Met hun naadloos geïntegreerde Bosch & Shimano aandrijfsystemen, Headshok voorvorken en sportieve geometrieën. Hun macht, stuur-en rijeigenschappen en uitzonderlijke lichte gewicht leveren de perfecte rijervaring. Of je nu schittert in de stad met de CONTRO-E, bergen beklimt met de Trail NEO, of in stijl naar het werk fietst op de MAVARO, de bekroonde Cannondale E-bikes brengen high – performance, plezier en uiterlijk naar ongekende hoogte.

Geïntegreerde voorvork
Onze frames en vorken zijn samen ontworpen, zodat ze werken als een naadloos systeem. Onze legendarische Headshok DL50 voorvork is ultralicht en glijdt op naaldlagers voor ongeëvenaarde veer prestaties en stuurprecisie. De Rigid 1.5 OPI (One Piece Intergration) vork is gevormd uit een stuk aluminium voor lichte en ultra precies stuurgedrag.

Cannondale Advanced Aluminium Design
Cannondale maakt al langer dan wie dan ook high-performance aluminium fietsen. Dit wordt nog eens benadrukt op de E-bikes. Oversized hydraformed 6061 buizen, interne kabelloop, Cannondale’s dubbel gelaste gladde lasnaden maken de fietsen niet alleen lichter maar ook stijver, stabieler en beter sturend dan welke andere E-bike dan ook.

System integration
Ons ontwerp en engineering filosofie is dat als het frame, de vork en belangrijke onderdelen van de fiets samen op elkaar zijn afgestemd, het resultaat een lichter, stijver en beter presenterende fiets is. Functies zoals de Headshok en OPI vorken, geïntegreerde bagagedrager, batterij mounts en het Bosch aandrijfsysteem zijn de essentie van System Integration. De nieuwe verstelbare stuurpen maakt elke ontspannen zitpositie mogelijk. dat zorgt voor extra comfort en die het Bosch E-bike display en LED voor verlichting combineert tot een geheel op bv de Contro.

SI CONTRO QL3 Bagagedrager
De nieuwe Si- Contro bagagedrager is speciaal ontworpen als onderdeel van de Cannondale Contro om perfect te integreren met het silhouette van de fiets. De verborgen verbindingen op het frame zorgen ervoor dat de fiets er goed uit ziet, met of zonder bagagedrager. Gebruik standaard fietstassen of de super geïntegreerde Ortlieb QL3 tassen aansluiting zodat je Ortlieb’s beste tassen kunt gebruiken.