MERKEN

Cortina elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Cortina elektrische fietsen

Cortina is dagelijks bezig met mode en lifestyle en dit zie je dan ook terug in de elektrische fietsen. Op deze Cortina pagina vind je de opvallende elektrische fiets collectie van Cortina. Ben je benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Cortina gebruikers? Bekijk dan alle ervaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

Cortina elektrische fietsen

Onderscheid jezelf van al die anderen, ook in de keuze voor een e-bike! Bij Cortina zijn we dagelijks bezig met mode en lifestyle. Wat is er te zien op de catwalks en in het straatbeeld van de grote steden als Parijs, New York en Londen. Hoe vertalen we de laatste trends op het gebied van mode en interieur naar de fietsen in onze collectie? Je ziet dit terug in de kleuren die we gebruiken, de gadgets die we verwerken en de opvallende details die altijd een grote rol spelen in de designs van Cortina.

Cortina E-U4 Transport
Door het robuuste frame kan deze fiets wel wat hebben. Op de voor- en achterdrager neem je gemakkelijk van alles mee.

Cortina E-Roots
Je ziet het er niet aan af, maar de Cortina E-Roots is toch echt een moederfiets. Inclusief lage instap, dubbele standaard, extra ruimte tussen zadel en stuur. Met deze e-bike bespaar je als mama een hoop tijd en energie!

Cortina E-U1
De gloednieuwe Cortina E-U1 is de jongste aanwinst voor de Cortina elektrische fietsen collectie. Een eenvoudige e-bike met een krachtige motor. Een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het alternatief voor het openbaar vervoer.

E-bikeverzekering

Schade aan je e-bike of nog erger, fietsdiefstal? De kosten voor herstel kunnen hoog oplopen. Neem het zekere voor het onzekere en verzeker je e-bike! Zo kom je niet met lege handen te staan en kun je altijd snel weer gemakkelijk van A naar B.

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Fiets heerlijk wel is het zo dat het goed ondersteund. maar kost wel wat stroom we hebben een 750 wat accu en kunnen daar 110 km met fietsen