MERKEN

Cortina elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Cortina elektrische fietsen

Cortina is een echt Nederlands e-bike merk en bieden sterke, betrouwbare en betaalbare elektrische fietsen. Maar vooral ook mooi! Cortina update haar fietscollecties net als een modecollectie. Ze volgen de laatste mode- en fashiontrends op de voet om ervoor te zorgen dat alle fiets modellen perfect aansluiten bij de actualiteit.

Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de details die de Cortina-fietsen hun eigen identiteit geven. Waarom Cortina hier zoveel aandacht aan besteden? Een fiets heb je elke dag bij je en wordt intensief gebruikt. Je fiets moet dus vanzelfsprekend solide en veilig zijn. Maar ook heel mooi! Want het is toch heerlijk als je elke dag weer blij wordt als je de fiets van je dromen tevoorschijn mag halen?

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Wij hebben nu 20 maanden elk een cortina e octa plus dames fiets met een 750 wat accu, we zijn zeer tevreden over de ondersteuning. Fietst geweldig , we zijn 70+. Ook op heuvels en lange afstanden +/- 80 kilometer. Accu gaat +/- 150 kilometer mee . Voor ons een IDEALE fiets.
Praktische en hippe fiets! Ik gebruik de fiets voornamelijk om mijn zoontje naar school te brengen en de dubbele standaard is heel stabiel , mijn fiets valt niet meer om zoals vroeger. Fiets rijdt vlot en ondersteuning is zeer fijn. Ik ben alvast heel tevreden over mijn aankoop en de service!
Aangegeven fiets is jonger omdat mijne er niet meer tussen staat. Ik heb een elektrische u4 transportfiets. Hele mooie fiets. De eerste periode veel mankementen aan de fiets. binnen een jaar de lader kapot. Met 3.5 jaar de accu (XXL) deels kapot 69% met 4.5 jaar helemaal kapot. Cortina vind dit heel normaal. Ik heb nog nooit zo'n slechte fiets gehad.
Fiets heerlijk wel is het zo dat het goed ondersteund. maar kost wel wat stroom we hebben een 750 wat accu en kunnen daar 110 km met fietsen