MERKEN

Cross elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Cross elektrische fietsen

Cross is het private label van Matrabike. Op deze Cross pagina vind je de elektrische fiets collectie van Cross. Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Cross gebruikers? Bekijk dan alle ervaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

Cross elektrische fietsen

Cross elektrische fietsen het private label van Matrabike. Cross maakt de basis collectie elektrische fietsen compleet met haar degelijke frames en lage prijzen. De cross elektrische fiets is geschikt voor de recreatieve fietser die graag het onderste uit de kan haalt. Cross is exclusief verkrijgbaar bij Matrabike in de webshop of bij haar 9 winkels in Nederland en België.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Waardeloos! 1e keer Accu binnen 3 jaar vervangen, 2e keer weer accu binnen anderhalf doorgebrand! Accu gaat niet lang mee. Met veel wind/koud/regen kan je binnen een dag na 20 km fietsen alweer opladen. Je kan niet rekenen op lange afstanden fietsen ermee. Geen enkele fietsen zaak kan aan de onderdelen komen. Bij reparatie moet je de fiets naar Waalwijk sturen met een transport bedrijf tegen betaling van 70 euro, na reparatie brengen ze de fiets weer terug (inbegrepen in het transport bedrag). Ben in 5 jaar veel onderhoudskosten kwijt geraakt. Jammer, als ik eerder had geweten dan had ik een ander merk gekocht voor iets meer geld.
Na 3 jaar is de accu veel slechter geworden. Kan nog maar rond de 25 km rijden. De winkel is verhuist naar het noorden kan nu dus niet veel doen. Moet accu opsturen en gaat lang duren. Dus eigenlijk ben ik zeer ontevreden. Jammer.
Ik hebbmijn fiets iets langer dan 1 jaar en was er zeer tevreden over, totdat ik zijn eerste beurt moest laten geven. De winkel waar ik hem had gekocht vertelde ons toen ik hem kocht dat de onderhoud daar gedaan zou worden en ik er op kon wachten. Nou dat was dus helemaal niet waar, ik zou hem 3 weken kwijt zijn als ik hem een beurt zou laten geven,en aangezien het niet in de buurt was zit ik nu met een fiets die nergens zijn beurt kan krijgen. Ook is de batterij slecht geworden, kon er eerst 60 km mee fietsen nu is hij al met 20 km leeg. Helaas ben ik nu minder tevreden met de eens zo leuke en lekkere fiets.
Geweldige fiets met goede accu en dat is erg belangrijk bij een E-bike!