MERKEN
MERKEN

Cube Bikes

1 review

Cube Bikes

Dat een e-bike alleen geschikt is voor grijze mannen en vrouwen dat is al lang een achterhaald gegeven. Steeds meer jonge mensen rijden tegenwoordig te op een e-bike. Parkeren is zo makkelijk met een e-bike en het fietst zo snel zonder files. Of je nu voor een lange wereldreis op pad gaat of de kinderen naar school brengt, een steuntje in de rug is altijd welkom.

CUBE biedt een complete Hybrid Urban Life e-bike range, Hybrid Global Travel e-bike range, mountainbike Hybrid full suspension serie en een complete mountainbike hardtail collectie. Mooie ontwerpen in felle kleuren en voorzien zeer beproefde 2e generatie 400 watt Bosch Drive Unit. Door deze uitgebreide keuze is er voor iedereen dé perfecte fiets. Als je op zoek bent naar elektrische trapondersteuning op je mountainbike, een lange wereldreis maakt met een steuntje in de rug of een fiets zoekt om je van A naar B te rijden. CUBE heeft de juiste fiets.

CUBE heeft voor iedereen dé perfecte fiets. Als je houdt van eindeloze ritten door bos en polder, graag windje mee fiets met een e-bike, voor het eerst op de fiets stapt, van huis naar werk fietst of fanatiek bent met mountainbike of racefiets, CUBE heeft de juiste fiets. Elke fiets heeft zijn eigen herkenbare CUBE Custom Design en is met passie en enthousiasme ontwikkeld op het hoofdkantoor in Duitsland. Onze in-house testfaciliteiten garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit voor al onze producten. Dankzij het gebruik van innovatieve technologieën is er altijd een fiets die past bij de wensen van de verschillende fietsers.

CUBE is in 1993 opgericht in Waldershof, Beieren, Duitsland door Marcus Pürner. Op het hoofdkantoor van het bedrijf werken in de productontwikkeling, productie en verkoop 300 medewerkers. Het succesvolle bedrijf is marktleider in een aantal Europese landen in het mid-en high end kwaliteit mountainbike- en racefietssegment. Het huidige portfolio bestaat uit meer dan 225 verschillende mountainbikes, racefietsen, cross, triatlon, e-bikes en trekkingfietsen. Ergonomisch aangepaste dames- en kinderfietsen en een uitgebreide collectie kleding en accessoires maken eveneens onderdeel uit van het brede CUBE assortiment. Dankzij in-house testing voldoen alle producten van CUBE aan de hoogste kwaliteitseisen. CUBE heeft zichzelf als doel gesteld hogere kwaliteit te leveren dan door de EU wordt geëist. CUBE Bikes zijn verkrijgbaar in 60 landen wereldwijd via officiële CUBE dealers.

Bekijk het complete aanbod van CUBE elektrische fietsen.