MERKEN

Cube elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Cube elektrische fietsen

CUBE biedt een complete Hybrid Urban Life e-bike range, Hybrid Global Travel e-bike range, mountainbike Hybrid full suspension serie en een complete mountainbike hardtail collectie. Op deze CUBE pagina vind je de Cube elektrische fietsen. Ben je benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere CUBE gebruikers? Bekijk dan alle ervaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

Cube elektrische fietsen

Dat een e-bike alleen geschikt is voor grijze mannen en vrouwen dat is al lang een achterhaald gegeven. Steeds meer jonge mensen rijden tegenwoordig te op een e-bike. Parkeren is zo makkelijk met een e-bike en het fietst zo snel zonder files. Of je nu voor een lange wereldreis op pad gaat of de kinderen naar school brengt, een steuntje in de rug is altijd welkom.

CUBE biedt een complete Hybrid Urban Life e-bike range, Hybrid Global Travel e-bike range, mountainbike Hybrid full suspension serie en een complete mountainbike hardtail collectie. Mooie ontwerpen in felle kleuren en voorzien zeer beproefde 2e generatie 400 watt Bosch Drive Unit. Door deze uitgebreide keuze is er voor iedereen dé perfecte fiets. Als je op zoek bent naar elektrische trapondersteuning op je mountainbike, een lange wereldreis maakt met een steuntje in de rug of een fiets zoekt om je van A naar B te rijden. CUBE heeft de juiste fiets.

CUBE heeft voor iedereen dé perfecte fiets. Als je houdt van eindeloze ritten door bos en polder, graag windje mee fiets met een e-bike, voor het eerst op de fiets stapt, van huis naar werk fietst of fanatiek bent met mountainbike of racefiets, CUBE heeft de juiste fiets. Elke fiets heeft zijn eigen herkenbare CUBE Custom Design en is met passie en enthousiasme ontwikkeld op het hoofdkantoor in Duitsland. Onze in-house testfaciliteiten garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit voor al onze producten. Dankzij het gebruik van innovatieve technologieën is er altijd een fiets die past bij de wensen van de verschillende fietsers.

CUBE is in 1993 opgericht in Waldershof, Beieren, Duitsland door Marcus Pürner. Op het hoofdkantoor van het bedrijf werken in de productontwikkeling, productie en verkoop 300 medewerkers. Het succesvolle bedrijf is marktleider in een aantal Europese landen in het mid-en high end kwaliteit mountainbike- en racefietssegment. Het huidige portfolio bestaat uit meer dan 225 verschillende mountainbikes, racefietsen, cross, triatlon, e-bikes en trekkingfietsen. Ergonomisch aangepaste dames- en kinderfietsen en een uitgebreide collectie kleding en accessoires maken eveneens onderdeel uit van het brede CUBE assortiment. Dankzij in-house testing voldoen alle producten van CUBE aan de hoogste kwaliteitseisen. CUBE heeft zichzelf als doel gesteld hogere kwaliteit te leveren dan door de EU wordt geëist. CUBE elektrische fietsen zijn verkrijgbaar in 60 landen wereldwijd via officiële CUBE dealers.

E-bikeverzekering

Schade aan je e-bike of nog erger, fietsdiefstal? De kosten voor herstel kunnen hoog oplopen. Neem het zekere voor het onzekere en verzeker je e-bike! Zo kom je niet met lege handen te staan en kun je altijd snel weer gemakkelijk van A naar B.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Ik heb een Cube Katmandu 'gewone' fiets en is nog steeds een top fiets, maar voor lange tochten en dagen met veel wind deze elektr. gekocht. Het verbaast mij niet dat ook deze fiets aan al mijn eisen voldoet. Ook een grote bereik , natuurlijk afhankelijk van de stand, maar +/_ 120 km. is mijn gemiddelde met een volle accu. Een aanrader.
Eigenlojk een review van de 29" versie: is een matzwarte MTB met spatborden, niet meteen mooi, maar wel oerdegelijk, je geraakt overal hiermee. Geen schrik voor oneffenheden door dikkere band. Zalig snel en wendbaar in de stad, maar ook lange afstanden, tot 100 km, geen probleem. Zelfs zonder ondersteuning nog fijn fietsen ...
Top fiets, sportieve fiets, fijne brede banden, stille motor, heerlijke fiets, al 3000 km mee gefietst
Perfecte electrische fiets. Het model ziet er mooi en sportief uit. Hij fietst super licht ook zonder dat de motor aan staat.. De motor is heel stil Gewoon een top fiets
Heb deze fiets nu 5 a 6 maand en een kleine 1200km op de teller,deze aankoop voldoet aan al mijn wensen.Prijs -Kwaliteit is dit een topper.Een echte aanrader ,doen zou ik zeggen!
in dec 2016 heb ik van dit model een dames en herenfiets besteld via fietshandel in België ,de dames fiets was reeds in feb 2017 geleverd en moet ik zeggen een geweldige fiets met de performance cx motor supersterk , maar de heren fiets liet op zich wachten ,na herhaaldelijke vragen bij de importeur die telkens zijn week verlengde had ik eindelijk telefoon dat mijn fiets was toegekomen in juli 2017 twee dagen voor ik op fietsvakantie vertrok . maar de motor werkte niet (wet van murphy zekers) dus geen fiets voor vakantie
( hier heeft de plaatselijke fietshandel wel een fiets ter beschikking gesteld) om verder te gaan , de motor van de fiets is naar bosch gestuurd en wat gebeurd er er wordt dezelfde foute motor teruggestuurd (zijn ondertussen 5 weken verder ) en ze gaan een volledige nieuwe opsturen ,gaat deze niet verloren in transport zeker . heb nu twee weken geleden met de importeur gebeld en gemaild en gevraagd hoe hij dit gaat oplossen want ondertussen heb ik al wel een damesfiets en heb ik toch graag dezelfde herenfiets .........maar tot op vandaag 1/10/2017 heb ik hier nog steeds geen antwoord op . wordt vervolgt.