MERKEN
MERKEN

Dutch-ID

8 reviews

Dutch-ID

Een stijlvolle e-bike, die er voor zorgt dat je in je drukke leven de auto vaker kunt laten staan. Een e-bike waarbij je kunt genieten van de omgeving en die genoeg power heeft om je snel en fris naar je werk te brengen. De Dutch ID E-bike: ‘a new way of cycling’.

Natuurlijke ondersteuning en ultieme stabiliteit
De Dutch ID E-bike is uitgerust met een intelligente Bosch motor. De ondersteuning van deze motor voelt heel natuurlijk aan. Doordat deze in het midden van het frame is geplaatst, biedt de fiets bovendien ultieme stabiliteit. Het designframe is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt en heeft een sportieve zit. De Dutch ID E-bike heeft een hoog rijcomfort, ook zonder ondersteuning, en is afgemonteerd met de hoogste kwaliteit onderdelen van A-merken.

E-powered by Bosch
De intelligente ondersteuning van de Bosch motor geeft precies de ondersteuning die op dat moment nodig is. Drie sensoren meten de snelheid, trapfrequentie en de kracht, daarmee wordt berekend hoeveel extra energie er nodig is. Als er bijvoorbeeld veel wind staat, moet normaliter harder worden getrapt om dezelfde snelheid te behouden. Maar de motor reageert hierop en geeft extra ondersteuning, zodat dat dit je geen extra energie kost. Dit maakt de Bosch motor ook nog eens heel efficiënt.

Het sportieve en moderne frame is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt!