E-bike4all

Terug naar vorige pagina
Ebike4all

Ebike4all, alles voor elektrisch fietsen!

Ebike4all kiest alleen voor de beste kwaliteit. Daarmee is uiteraard ook uw rijcomfort gewaarborgd. Als professioneel team in het E-Bike Development Center zijn wij dagelijks voor u in de weer om al onze E-Bikes te voorzien van de laatste technieken. Zo zorgen wij ervoor dat u van een duurzame, veilige maar vooral comfortabele fiets kunt genieten. Wij gebruiken speciaal geselecteerde componenten van grote bekende merken. Als u tevreden bent zijn wij dat ook. Als geen ander weten wij wat het betekent om met liefde en plezier een vooruitstrevende E-Bike te ontwikkelen die voldoet aan de laatste normen.

2e E-Bike GRATIS!

Koop nu bij één van de ruim 25 Ebike4all dealers een elektrische fiets en krijg de Concordia Excellent ter waarde van € 1.049,- GRATIS! Natuurlijk kunt u ook een ander model kiezen, vraag naar de voorwaarden! Lees meer op onze website over deze actie.

Uniek in Nederland

Ebike4all biedt zelfstandig rijdende elektrische fietsen aan met trapondersteuning, hierdoor kunt u zelf bepalen wat u wilt. Zo hebben wij als enige in Nederland de Saxonette Comfort S, een echte 3 in 1 fiets. Moeiteloos rijdt u erop weg, zelfs uit stilstand. Fietsen was nog nooit zo makkelijk! U kunt heerlijk genieten van de omgeving.

Voor meer informatie bezoek onze website: www.ebike4all.com

Volg ons ook op:
Download Brochure'sBekijk alle modellen van dit merk:

Klik op de afbeelding om meerdere technische specificaties te tonen van dit model. Tevens is er de mogelijkheid tot het vinden van een dichtsbijzijnde dealer.

Het ideale model nog niet gevonden?

Heb jij je ideale model nog niet gevonden? Gebruik dan de eenvoudige keuzehulp voor het vinden van de ideale e-bike!